MMA Headlines.nl
Home
MMA Headlines

Henk Grol JUDO

Jan 18, 2012  Geplaatst door: mmaheadl

Judoka Henk Grol staat eerste op de wereldranglijst in zijn klasse, meldt RTV Noord-Holland. Grol komt uit in de klasse tot 100 kilogram. De nummer 1-positie is voor Grol een pleister op de wonde. Afgelopen zondag werd hij in de finale van de Judo Masters in Kazachstan bestolen van de zege.

Grol baalde van de onterechte nederlaag en gaf zijn medaille aan een jongetje. Grol laat via Twitter weten blij te zijn met de eerste plaats. 'Doel toch bereikt!', twitterde hij.

MMA Headlines
Peter Aerts stopt!
Jun 10, 2015, door mmaheadliner

Peter Aerts heeft besloten zijn handschoenen aan de wilgen te hangen. Peter Aerts won in 1994, 1995 en 1998 de K-1.


Conferentie plannen VWS NOC/NSF regulering vechtsport
May 27, 2015, door mmaheadliner

Woensdag 17 juni vindt er in Amsterdam een conferentie plaats waarna een definitief besluit komt en de plannen dan uitgevoerd gaan worden. Op eigen initiatief zijn er verschillende bijeenkomsten georganiseerd met oa, bonden, trainers en promotors die opzoek gingen naar oplossingen en hoe de sport naar een professionelere niveau te brengen. 


Regels vechtsporten aangescherpt
Mar 5, 2015, door mmaheadliner

Er komt een veel strenger toezicht op de vechtsportwereld. Jongeren worden voortaan beter beschermd: stoten en trappen tegen het hoofd wordt voor vechtsporters tot 17 verboden. Verder komt er een vergunningplicht voor vechtgala's en een keurmerk voor sportscholen. Ook komt er een waakhond die de controle op zich neemt. 


Tyrone Spong eerste bokswedstrijd in Berlijn
Feb 22, 2015, door mmaheadliner

Op 7 maart zal Tyrone Spong waarschijnlijk zijn eerste bokswedstrijd vechten in Berlijn. Een tegenstander is nog niet bekend.


Jorina Baarse verdedigt wereldtitel met succes!
Feb 22, 2015, door mmaheadliner

Jorina Baars heeft haar wereldtitel met succes verdedigd tegen Chantal Ughi uit Italië. Het evenement vond vrijdag 20 februair plaats op Lion Fight 20 in de VS.


Judolegende Wim Ruska overleden
Feb 18, 2015, door mmaheadliner

Judolegende Wim Ruska is op 74-jarige leeftijd overleden. Ruska, winnaar van onder meer twee olympische titels, was al geruime tijd ziek.


GLORY 19 Results
Feb 10, 2015, door mmaheadliner

Feb 7th 2015 Hampton, USA. Glory Heavyweight championship: Rico Verhoeven def. Errol Zimmerman via TKO (knee injury) RD 2 (2:17)


Fontijn en Mullenberg voorgedragen voor European Games
Jan 27, 2015, door mmaheadliner

Nouchka Fontijn en Peter Mullenberg zijn door de Boksbond voorgedragen om deel te nemen aan de "eerste European Games" die worden gehouden in Baku in Azerbeidjan.


UFC binnenkort naar Nederland?!
Jan 26, 2015, door mmaheadliner

If we are not coming in 2015, we will come in 2016″.


UFC Zweden: Mousasi wint van Henderson
Jan 25, 2015, door mmaheadliner

Afgelopen zaterdag 24 januair vondt in Stockholm, Zweden UFC on Fox 14 plaats, waar de Nederlander Gegard Mousasi van Dan Henderson won.


PETER MULLENBERG EN ENRICO LA CRUZ IN WSB-TEAMS
Jan 13, 2015, door mmaheadliner

De World Series of Boxing (WSB) heeft definitief de namen vrijgegegeven van de deelnemende teams. Bij de Morocco Atlas Lions staat Peter Mullenberg (81kilo) opgesteld. Hij moet op 24 januari  zijn eerste partij boksen tegen Mexico Guerreros. Enrico La Cruz (56 kilo) is opgenomen in het teams van British Lionheats. Wanneer hij zijn eerste partij moet boksen, is nog niet bekend. Er doen in totaal zestien teams uit de hele wereld mee, die elk twintig boksers hebben gecontracteerd.


Boksprogramma op weg naar Rio krijgt andere vorm
Dec 10, 2014, door mmaheadliner

Het huidige dames boksprogramma op CTO Papendal wordt stopgezet. Op weg naar de Olympische Spelen van Rio wordt meer gefocust op de boksers die een goede kans op deelname aan het Olympische bokstoernooi hebben.Met Nouchka Fontijn en Peter Müllenberg zijn er twee potentiële Olympische deelnemers. Met hun trainers Abdul Fkri en Hennie van Bemmel wordt komende periode overlegd hoe de route naar Rio op de juiste manier kan worden ondersteund en welke middelen daarvoor kunnen worden ingezet.


K-1 SIGNS DEAL WITH MUAY THAI SUPERSTAR YODSANKLAI FAIRTEX
Dec 10, 2014, door mmaheadliner

K-1 Global is pleased to announce that international muay thai superstar Yodsanklai Fairtex and K-1 have come to an agreement that will see Yodsanklai step into the K-1 ring again for the first time since 2008.


Masterclass Kickboxing by RICO VERHOEVEN
Dec 7, 2014, door mmaheadliner

Masterclass Kickboxing by RICO VERHOEVEN op 13 december bij Superpro Sport Center in Zevenbergen. Schrijf je in!


Jeugdworsteltoernooi bij de Halter in Utrecht
Nov 26, 2014, door mmaheadliner

Ruim honderd jonge worstelaars, jongens en meiden, in de leeftijd van 5 tot 17 jaar zullen zondag 14 december 2014 strijden voor de roem en het Bradley Stolkbokaal. Bradley Stolk was ook jeugdlid van De Halter en overleed in 2011 aan de gevolgen van kanker. Zijn clubgenoten hebben het traditionele toernooi daarna aan zijn nagedachtenis opgedragen. De  inkomsten van dit toernooi zullen gedoneerd worden aan het KIKA fonds.


Bokser Peter Mullenberg op reservelijst ABP
Nov 13, 2014, door mmaheadliner

Het AIBA-congres op het vakantie-eiland JeJu in Korea is vandaag echt gestart. Onder het motto 'Take boxing back to it's golden age!', worden de volgende belangrijke veranderingen genoemd:

- geen hoofdbescherming meer;

- meer ruimte voor het damesboksen;

- introductie (semi)profboksen, WSB en APB, waarbij profboksers ook op de Spelen mogen boksen;

- sterren accreditatie voor officials en trainers;

- Boxing Academy in Almaty;

- Boxing Marketing arm (BMA) als marketingmachine van AIBA.

In dat verband meldde Fabricio Leclercq, die achter de schermen het profboksen in AIBA verband (APB) mogelijk maakt, dat hij Peter Mullenberg op de reservelijst zou plaatsen voor de wereldtour van APB en de management ondersteuning te geven om de nieuwe structuur ook in Nederland te implementeren en ons te loodsen naar een 'Golden Age'.


RingSports #143 Out Now
Nov 5, 2014, door mmaheadliner

De nieuwe RingSports ligt al bij de abonnees in de brievenbus en vrijdag 7 november in de kiosk.


Uitslagen Ichiban Cup 2014, Breda
Nov 3, 2014, door mmaheadliner

De uitslagen van de Ichiban Cup 2014 in Breda van zaterdag 1 november vind je hier.


Bruce Lee in Madame Tussaud Hollywood
Oct 31, 2014, door mmaheadliner

President of the Bruce Lee Foundation and daughter of the legend, Shannon Lee, attends Madame Tussauds Hollywood to unveil the brand new Bruce Lee figure this Wednesday, September 24th. The Bruce Lee figure will live at the Madame Tussauds Hollywood location permanently.


Marloes Coenen verwurgt Italiaanse Annalisa Bucci op Bellator, Kansas, USA
Oct 25, 2014, door mmaheadliner

Marloes Coenen heeft vrijdag 24 oktober haar debuut bij ’s werelds grootste Mixed Martial Art-organisator Bellator opgesierd met een klinkende zege. De Italiaanse Annalisa Bucci had in het Amerikaanse Kansas geen schijn van kans tegen de verwurging van de Amsterdamse. Zie video...


Bbiografie van Rayen 'Tru Bala' Simson
Oct 10, 2014, door mmaheadliner

De biografie van Rayen 'Tru Bala' Simson nu te koop.


COMBATE AMERICAS BECOMES FIRST FIGHT PROGRAM IN HISTORY TO WIN A MAJOR TV AWARD
Aug 8, 2014, door mmaheadliner

COMBATE AMERICAS (Latino MMA reality show) ... BECOMES FIRST FIGHT PROGRAM IN HISTORY TO WIN A MAJOR TV AWARD BEATS MARK BURNETT’S THE VOICE FOR “BEST VARIETY OR REALITY SHOW” AT 29TH ANNUAL IMAGEN AWARDS


NIET ÉÉN MAAR LIEFST TWEE WERELDTITELGEVECHTEN IN DE BOKSRING VAN CARRE
Aug 8, 2014, door mmaheadliner

Al aangekondigd was dat Rafik Harutjunjan de macht wil grijpen in het weltergewicht. De keuzeheren van de World Boxing Federation staan versteld van de progressie, die de jonge Brabander doormaakt en hebben hem als eerste kandidaat voor de vacante wereldtitel aangewezen. En de alom gerespecteerde reputatie van de Ben Bril Memorial was daarbij een pre. Men was bereid de entrance-fee en de financiele vergoedingen aan officials etc voor zo’n gevecht bij te stellen en op een acceptabel niveau te brengen. Er wordt nu druk onderhandeld met de eerste uitdager bij de WBF.

Bij verrassing ontstond een tweede plan. In de besprekingen met de WBF bracht de organisatie ook de Limburger Gevorg Khatchikian ter sprake. Wellicht…wellicht was dat ook een optie om het programma extra cachet te geven. Hij had het jeugd wereldkampioenschap in zijn bezit, was de leeftijd van 23 jaar ontgroeid en bevestigde onlangs in Bristol de stijgende prestatie-lijn door grote indruk te maken tegen James DeGale. Algemeen beschouwd als de nieuwe coming-man in Engeland. Het werd een moordend gevecht dat Gevorg nipt verloor. De WBF had wel oren naar het voorstel, ook die titel was bij toeval vacant, en stemde in, mits de Oostenrijker Gogi Knezevic (26-5-1) door hem zou worden uitgedaagd in het middengewicht. Die was intercontinental kampioen en had recht op een titelgevecht. Prima, dat was geen probleem voor Khatchikian en zijn trainer Patrick Driessen. Met Knezevic is al overeenstemming bereikt.


Results Girls S-Cup
Aug 8, 2014, door mmaheadliner

Results Girls S-Cup Shootboxing, Tokyo 2 augustus met Lorena Klijn: Jiwaen Lee (R3 - Split Dec.) Lorena Klijn


WERELDTITELGEVECHT IN BOKSRING CARRE?
Jul 16, 2014, door mmaheadliner

De klassieker in het Koninklijke theater Carré moet weer een hoogtepunt worden met het bescheiden aanbod van boksers. Vorig jaar lukte het wereldkampioen kickboksen Nieky ,the natural’ Holzken voor het eerst als Olympisch bokser aan het programma toe te voegen maar dat lukt helaas op maandag 13 oktober niet nog een keer. De Brabander heeft zijn gage van destijds verhoogd. Voor de organisatie is de limiet bereikt. Het zou onverantwoord zijn daarop in te gaan. Einde verhaal dusl


Struve valt flauw voor partij UFC 175
Jul 6, 2014, door mmaheadliner

Op de UFX 175 dat 5 juli in Las gVeas zou plaatsvinden is Stefan Struve vlak voor zijn partij flauwgevallen, waardoor de partij niet doorging.


Uitslagen Lion Fight 16, Las Vegas
Jul 6, 2014, door mmaheadliner

Tiffany Van Soest vs Sindy Huyer - Tiffany Van Soest Wins 56 seconds into 5th Rd TKO (doctor stoppage by front kick to the face followed by a nip slip)


UItslagen GLORY 17 & Last Man Stainding
Jun 23, 2014, door mmaheadliner

GLORY Los Angeles 21 juni 2014: Mirko Cro Cop def. Jarrell Miller via unanimous decision (29-28, 29-28, 30-27)


GOUD VOOR TONY JAS IN POLEN
Jun 15, 2014, door mmaheadliner

De jonge bokser Tony Jas heeft goud gewonnen op het sterk bezette junioren/jeugd toernooi in Myszkow (Polen) met deelnemers uit de Oekraine, Tjechie, Duitsland en Polen. 


NOUCHKA FONTIJN EUROPEES KAMPIOENE BOKSEN
Jun 8, 2014, door mmaheadliner

De 26-jarige Schiedamse biokser Nouchka Fontijn is in Roemenie Europees kampioene in de Olympische klasse tot 75 kilogram geworden. Na deze overtuigende zege van 3-0 op de Duitse Sarah Scheurlich lijkt Nouchka Fontijn een kansrijke kandidaat om deel te nemen aan de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016.


BOKSTER NOUCHKA FONTIJN IN DE FINALE VAN HET EK
Jun 6, 2014, door mmaheadliner

De Rotterdamse bokster Nouchka Fontijn, deel uitmakend van het fulltime Papendal-project, heeft vrijdag met een 3-0 zege op de Hongaarse Nagy de finale van het Europees kampioenschap vrouwen in Roemenie bereikt.


Bokser Mullenberg militair wereldkampioen
Jun 3, 2014, door mmaheadliner

Peter Mullenberg is in Almaty (Kazachstan) voor de tweede achtereenvolgende keer militair wereldkampioen geworden.


Mousasi verslaat Munoz op UFC Berlin
Jun 1, 2014, door mmaheadliner

Gegard Mousasi def. Mark Munoz via submission (rear-naked choke) at 3:57 of Round 1


Badr Hari donderdag in viermans zwaargewicht toernooi GFC3 bij RTL 7
May 28, 2014, door mmaheadliner

‘RTL 7 Fight Night’ brengt op donderdag 29 mei vanaf 23.15 uur de Global Fighting Championship 3 (GFC3) in beeld, een viermans zwaargewicht toernooi met onder anderen Badr Hari. Dit vechtsport eventvindt plaats in het World Trade Centre van Dubai (Verenigde Arabische Emiraten).


Ben Bril Memorial genomineerd voor sportpenning Amsterdam
May 23, 2014, door mmaheadliner

De organisatie van de Ben Bril Memorial is genomineerd voor de sportpenning van de stad Amsterdam. Met nog vier andere kandidaten zal de prijs op donderdag 5 juni in de Ajax-foyer van de Stadsschouwburg worden uitgereikt.


Biografie Ryan 'Tru Bala' Simson
May 22, 2014, door mmaheadliner

Een klein dapper joche met astma wordt later een groot Muay Thai wereldkampioen en hoe het verder anders ging...


Remake van VanDamme's 'Kickboxer'met GSP..
May 21, 2014, door mmaheadliner
Van Damme's Kickboxer Getting Remade With Pro Fighters. THR reports out of the Cannes Film Market that WWE star Dave Bautista, who co-stars in the upcoming Guardians of the Galaxy, has joined the Kickboxer remake along with UFC welterweight champion Georges St. Pierre, who had a scene-stealing fight inCaptain America: The Winter Soldier

Bellator 120 results
May 19, 2014, door mmaheadliner
17 mei 2014 from Landers Center in Southaven, Mississippi. Rampage Jackson def. King Mo Lawal via unanimous decision

Oud bokser Gilbert Hallie danst met de duivel
May 13, 2014, door mmaheadliner

Oud-bokskampioen Gilbert Hallie speelt met zijn dochter mee in de Nederlandse speelfilm "Dans met de Duivel" (Filmfestival Utrecht), waaraan ook acteur Raymond Thierry meedoet. Deze film komt in augustus uit.


Stiverne neemt titel zwaargewicht over van Klitschko
May 12, 2014, door mmaheadliner

Bermane Stiverne, een Canadees van Haïtiaanse origine, is de nieuwe WBC-kampioen bij de zwaargewichten. Hij won in Los Angeles van de Amerikaan Chris Arreola. De partij werd in ronde 6 stopgezet.


Results UFC Fight Night 40
May 12, 2014, door mmaheadliner

Friday night at the U.S. Bank Arena in Cincinnati, Ohio. Matt Brown def. Erick Silva via third-round TKO.


Rafik Harutjunjan treft de Nr 1 van Georgie op Profboksgala
May 7, 2014, door mmaheadliner

Ook Rafik Harutjunjan krijgt een nieuwe tegenstander. Zoals het de inmiddels ervaren organisator van het Profboksgala op maandag 26 mei in Rotterdam betaamt, werd in overleg met Rafiks trainer Henny Mandemaker en teammanager Willi Pluecken snel naar een oplossing gezocht. Die is ook al gevonden. De 22-jarige Mikheil Avakyan, de nummer 1 van Georgie, was bereid de opengevallen plaats in te nemen met instemming van alle partijen.


NIEUWE TEGENSTANDER VOOR STEPHEN DANYO
May 6, 2014, door mmaheadliner

Profboksgala Rotterdam 26 mei - NIEUWE TEGENSTANDER VOOR STEPHEN DANYO. Ook Don Diego Poeder weet wie hij treft.


LIESDEK OPGENOMEN IN BOKSTEAM FURY
May 5, 2014, door mmaheadliner

Nieuwe verrassing voor profgala op maandag 26 mei. LIESDEK OPGENOMEN  IN BOKSTEAM FURY. Het groots opgezette Profboksgala Rotterdam, dat gesponsord wordt door Rotterdam Topsport en Europroducts, wordt óók belangrijk voor de jonge Rotterdamse Gian Carlo Liesdek. De 24-jarige halfzwaargewicht heeft in het Britse Bolton een plek veroverd in het sparringteam van Tyson Fury, de beoogde nieuwe uitdager van wereldkampioen Vladimir Klitsjko. 


GLORY 16 Denver Full Results
May 4, 2014, door mmaheadliner

Errol Zimmerman wint het toernooi en Marc de Bonte werd wereldkampioen.


Results ONE FC Fernandes vs. Ueda, Manilla
May 3, 2014, door mmaheadliner

2-5-2014 ONE FC, Manilla, Filipijnen. In the main event, Bibiano Fernandes will defend his One FC bantamweight title against Masakatsu Ueda.


EX-WERELDKAMPIOEN DON DIEGO POEDER KRIJGT DISPENSATIE
May 1, 2014, door mmaheadliner

De medische commissie van de Profbond Nederland geeft Don Diego Poeder dispensatie voor een rentree tijdens het groots opgezette profboksgala in Topsportcentrum Rotterdam, mits medisch vanzelfsprekend geen bezwaar bestaat. Er moet dispensatie worden verleend omdat Don Diego Poeder ouder dan 40 jaar is.


Germaine de Randamie op UFC 174 Canada
May 1, 2014, door mmaheadliner

Germaine de Randamie vecht 14 juni in het Canadese Vancouver op UFC 174 tegen Milana Dudeiva.


Comeback bokser Don Diege Poeder
Apr 30, 2014, door mmaheadliner

De organisatie van het groots opgezette Profboksgala Rotterdam heeft positief gereageerd op het verzoek van Don Diego Poeder om maandag 26 mei in het Topsportcentrum een comeback te maken.


Badr Hari vs Ismael Londt gaat niet door
Apr 29, 2014, door mmaheadliner

EINDHOVEN - Badr Hari vecht op 17 mei toch niet op de A1 World Combat Cup van de gebroeders Günyar in Eindhoven. De veelbesproken kickbokser heeft zijn contract met de organisatie beëindigd.


Manhoef wint rematch van Cyborg in Brazilie [VIDEO]
Apr 28, 2014, door mmaheadliner

Gringo Super Fight 10 27-4-2014, Rio de Janeiro, Brazilië: Melvin Manhoef won de rematch van 2006 Cage Rage van Evangelista "Cyborg" Santos in de eerste ronde na 40 seconden.


Results FFC 12 in Slovenia:
Apr 28, 2014, door mmaheadliner

25-04-2014 Ljubljana, Slovenië: Final Fight Championships 12. Dion Staring wint van Tomaz Simonic 1e ronde submission.


Results UFC 172 Jones vs Texeira
Apr 28, 2014, door mmaheadliner

UFC 172 26-04-2014, Baltimore, USA: Jon Jones def. Glover Teixeira via unanimous decision


Ex-boxing champ Ana Julaton signs with One FC, to make MMA debut on May 2 in Manila
Apr 23, 2014, door mmaheadliner

Ana “The Hurricane” Julaton is the first Filipina boxer to win the women’s WBO Super Bantamweight and IBA Super Bantamweight World Championships. Julaton’s signing with ONE FC marks her first step to becoming a two-sport athlete. Her overpowering attacks in the ring earned her the nickname “The Hurricane” and made her a fan favorite in the Philippines. It took her only five professional bouts to win a championship in boxing and she hopes her mixed martial arts career will be equally successful.


GLORY: LAST MAN STANDING met Melvin Manhoef
Apr 22, 2014, door mmaheadliner

GLORY: LAST MAN STANDING, to be broadcast live from the Forum, Presented by Chase, in Inglewood, California on Saturday, June 21st at 10:00 pm ET.


Badr Hari beschuldigt Ernesto Hoost van matchfixing
Apr 22, 2014, door mmaheadliner

Badr Hari zegt dat Ernesto Hoost geprobeerd heeft hem om te kopen. Dat zegt Hari in zijn volgende week te verschijnen biografie, naar eigen zeggen het enige juiste verhaal over zijn leven.


Results UFC on FOX 11 - Werdum def. Browne
Apr 22, 2014, door mmaheadliner

Fabricio Werdum def. Travis Browne Unanimous Decision (50-45, 49-46, 50-45)


Interview Badr Hari bij RTL Late Night
Apr 20, 2014, door mmaheadliner

Dinsdag 22 april 22.30 RTL Late Night RTL4. Badr Hari geeft een uur lang een exclusief interview aan Umberto Tan bij RTL Late Night.


Spong met beenbreuk uit finale GLORY 15
Apr 13, 2014, door mmaheadliner

Tyrone Spong heeft een nare scheenbeenbreuk opgelopen in de toernooifinale van GLORY 15 tegen Gökhan Saki. Hij zal spoedig in de VS worden geopereerd. Spong liep de breuk in de eerste ronde op na een rechtse lowkick. die door Saki kort werd geblokt. Lees verder voor het filmpje...


Errol Koning wint op Superkombat, Roemenië
Apr 13, 2014, door mmaheadliner

Final – Light Heavyweight Bout (-85 kg) Dawid Kasperski (Poland) won by Split Decision against Errol Koning (Suriname)


Willy Ni vecht op ONE FC Singapore
Apr 11, 2014, door mmaheadliner

Willy Ni zal aantreden op het grootste MMA evenement van Azië, ONE FC. Waarschijnlijk zal Vincent Latoel daar ook een partij vechten.


Persbericht: Fight & Diner gaat niet door! Gemeent geeft geen toestemming.
Apr 11, 2014, door mmaheadliner

Kort persbericht Almere/Aalsmeer,  11 april 2014: Team Slamm heeft vandaag via de pers mogen vernemen dat de gemeente Aalsmeer definitief het evenement, dat op zondag 13 april as zou plaatsvinden, zal annuleren. Althans dat zij hier niet aan wil meewerken.

Crown Studio’s Aalsmeer, de eigenaar van de zaal, heeft in het voortraject toegezegd de zaal en de vergunning beschibaar te stellen en heeft dit op 10 april jl. nog schriftelijk aan ons  bevestigd.

Team Slamm is er dan ook tot en met gisterenavond nog van uit gegaan dat de kickboksgala zou plaatsvinden. Vandaag kwam er een definitief nieuwsbericht van Crown Studio's Aalsmeer dat zij niet langer zullen meewerken aan de doorgang van het evenement.

Het spijt ons enorm om alle deelnemers, participanten, betrokkenen, de vechters en vooral de stichting Fight cancer hiermee te moeten teleurstellen.

Team Slamm

M. Felter


Bruce Lee in nieuwe UFC Game
Apr 8, 2014, door mmaheadliner

Martial Arts legend Bruce Lee will be available in EA Sports UFC and will be playable from flyweight up to lightweight. Ook Alistair Overeem zit er nog in.


Uitslagen LEGEND 3, Milaan
Apr 7, 2014, door mmaheadliner
Andy Souwer def. Yuri Bessmertny via Unanimous Decision en overige Nederlanders Murthel Groenhart, Mohamed Khamal...

Profboksgala Rotterdami - Kaartverkoop 4 april
Apr 2, 2014, door mmaheadliner

KAARTVERKOOP START VOOR PROFBOKSGALA ROTTERDAM De kaartverkoop voor het groots opgezette profboksgala Rotterdam met de plaatselijke favoriet Stephan Danyo in een hoofdrol start 4 april. De kaarten zijn verkrijgbaar via www.scoorjeticket.nl/profboksgala bij EventsIt. De organisator is alweer druk doende om een ambitieus programma op maandag 26 mei in Topsportcentrum Rotterdam samen te stellen


Cedric Manhoef prolongeert SuperKombat titel
Mar 30, 2014, door mmaheadliner

Cedric Manhoef heeft zijn SupetKombat titel met succes verdedigd tegen Amansio Parachiv in het Roemeense Ploiesti. Video


Results WSOF 9, Las Vegas
Mar 30, 2014, door mmaheadliner
LAS VEGAS – Brazilian submission ace Rousimar Palhares (17-6) needed just 69 seconds of fighting in his new home to claim World Series of Fighting’s bantamweight title. Palhares used his patented heel hook finish, this one of the inverted variety, to score a submission win over former champ Steve Carl (21-5) and take home the hardware.

Thom Harinck helpt bij aanhouding in vliegtuig
Mar 29, 2014, door mmaheadliner

De bekende oud-vechtsportcoach Thom Harinck heeft geholpen bij de arrestatie van een dronken Brit aan boord van een vliegtuig. Harinck, die in het verleden onder meer Badr Hari, Peter Aerts en Hesdy Gerges trainde,...


Jorina Baars wint van Cris Cyborg!
Mar 29, 2014, door mmaheadliner

Jorina Baars heeft vannacht de onverslaanbaar geachte Braziliaanse Cris 'Cyborg' Justino verslagen en is daarmee bij Lion Fight 14 de eerst vrouweilijke Welterweight Kampioen. De andere deelnemende Nederlander, Marco Pique verloor zijn partij tegen Gregory Choplin uit Frankrijk. De overige resultaten vind je hier...


Jorian Baars tegen Chris Cyborg
Mar 26, 2014, door mmaheadliner

Jorina Baars vecht vrijdag 28 maart in Las Vegas tegen Chris Cyborg. Ook Marco Piqué vecht daar een partij.


Ernesto Hoost maakt succesvolle comeback
Mar 24, 2014, door mmaheadliner

De voormalige wereldkampioen K1 Ernesto Hoost heeft in het Japanse Nagoya een succesvolle comeback gemaakt. De 48-jarige kickbokser uit Hoorn won op punten van de Amerikaan Thomas Stanley.


Results UFC Fight Night - Shogun vs Henderson
Mar 24, 2014, door mmaheadliner

UFC Fight Night 38 results for the Shogun vs. Henderson 2 fight card March 23 from the Ginasio Nelio Dias in Natal, Brazil. Dan Henderson def. Shogun Rua via third-round TKO.


Contractverlenging Superkombat® en Eurosport met 3 jaar
Mar 21, 2014, door mmaheadliner

Superkombat Fighting Championship® officially announces the extension of the contract with Eurosport, the biggest pan-European sports network television after three years of collaboration (the start of) cooperation, until the end of the 2016 season. This week brings even more good news. 


UFC 171 Results
Mar 17, 2014, door mmaheadliner

15 maart 2014, Dallas, USA: Johny Hendricks defeated Robbie Lawler by unanimous decision (48-47 x3).


Results ONE FC, War of Nations
Mar 16, 2014, door mmaheadliner

14 maart 2014, Kuala Lumpur, Malaysia: NOBUTATSU SUZUKI CROWNED INAUGURAL ONE FC WELTERWEIGHT CHAMPION


Results ROAD FC Korea
Mar 10, 2014, door mmaheadliner

ROAD Fighting Championship Announces the Official Fight Results for ROAD FC - KOREA 002 from 9 March, 2014.


Davit Kiria GLORY wereldkampioen
Mar 9, 2014, door mmaheadliner

Davit Kiria is gisteren op het GLORY 14 in Zagreb wereldkampioen geworden door Andy Ristie te verslaan.


Results K-1 Max Final Four in Azerbedjan
Feb 28, 2014, door mmaheadliner

K-1 World MAX Final Four: Buakaw Banchamek (R3 - Unanimous Decision) Sung-Hyun Lee en Enriko Kehl (R3 - Unanimous Decision) Shane Campbell


OUT NOW! RingSports #138
Feb 21, 2014, door mmaheadliner

Vanaf vrijdag 21 februari ligt de nieuwe RingSports in de kiosk!


White: Thiago Silva will never fight in the UFC again
Feb 10, 2014, door mmaheadliner
Thiago Silva will never fight in the UFC again, says UFC President Dana White. UFC STAR THIAGO SILVA
ARRESTED FOR ATTEMPTED MURDER Accused Wife of Affair, Shoved Gun in Her Mouth
 

Jorina Baars vs Chris Cyborg om wereldtitel
Feb 9, 2014, door mmaheadliner

Op 28 maart vecht Jorina Baars tegen Chris 'Cyborg' Lion Fight 14 in Las Vegas om de wereldtitel. Tevens vecht hier ook Marco Piqué tegen de Gregory Choplin.


Kielholz wint protest tegen Enfusion wereldtitel Wijmans
Feb 4, 2014, door mmaheadliner

Onlangs heeft Denise Kielholz haar protest tegen de Enfusion wereldtitel van Ilona Wijmans gewonnen. Oordel zelf nat het zien van de videobeelden.


Overeem verslaat Mir op UFC 169
Feb 2, 2014, door mmaheadliner

Gisteren heeft Alistair Overeem in de UFC 169 Frank Mir verslagen. Overige resultaten en meer...


Dode Amsterdam is kickbokser Tarik El Idrissi'
Jan 31, 2014, door mmaheadliner

31-1-2014 Rond 07:45 uur vanochtend is een man in een auto in de Den Helderstraat in Amsterdam-Noord doodgeschoten. Volgens AT5 gaat het om de 31-jarige kickbockser Tarik El Idrissi. Hij werd vrijdagochtend doodgeschoten in een auto in Amsterdam-Noord. De politie gaat uit van een afrekening in het criminele circuit.


OM eist 4 jaar cel tegen Badr Hari
Jan 23, 2014, door mmaheadliner

Tegen vechtsporter Badr Hari heeft het Openbaar Ministerie (OM) vanmiddag 4 jaar gevangenisstraf geëist, waarvan 1 jaar voorwaardelijk. Volgens het OM heeft de 29-jarige Hari zich schuldig gemaakt aan een reeks geweldsmisdrijven, waaronder de zware mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens dancefestijn Sensation 2012 in de Amsterdam ArenA.


Bokser Stallone slaat MMA-er Sonnen KO
Jan 14, 2014, door mmaheadliner

Sylvester Stallone alias Rocky Balbao slaat MMA-er Chenel Sonnen KO. Zie filmpje: http://youtu.be/bygrgpfZ1XY


Results K-1 World Max !-Final 2014 Spain
Jan 12, 2014, door mmaheadliner

Saturday 11th January 2014 K-1 MAX Quater Final: Enriko Kehl (R3 - UD) and K-1 MAX Quater Final: Sung Hyung Lee (R3 - SD). See more results.


K-1 Max Kwalificatie Spanje zaterdag 11 januari
Jan 8, 2014, door mmaheadliner

On January 11th in Gran Canaria, Spain K-1 Global, will host one of two K-1 World MAX 2013 Quarter Final events, airing live around the world on Epicentre.tv. Spain’s Elam Ngor will make his first K-1 World MAX Final 8 appearance against the very tough and technical Korean K-1 veteran Lee Sung-Hyun. In the other Quarterfinal bout Spanish star Maximo Suarez will square off against one of Canadian Kickboxing’s best kept secrets, Shane Campbell.


Results Yokkao 6, Thailand
Jan 4, 2014, door mmaheadliner

Results from Pattaya, Thailand courtesy of Yokkao Friday January 3rd. The main event between Sittichai and Wanchalerm also includes the carrot of a KO bonus for either man if they can knock the other one add, an added incentive for sure.

 


Results UFC Fight Night 34 Singapore
Jan 4, 2014, door mmaheadliner

UFC Fight Night 34, headlined by a welterweight match-up pitting Tarec Saffiedine vs. Hyun Gyu Lim. Full results Jan. 4, 2014.


Uitslagen K-1 Max Q Final Foshan, China
Dec 30, 2013, door mmaheadliner

K-1 World MAX Quarter Final bouts, where Buakaw Banchamek and Zhou Zhi Peng squared off and Shane Campbell met Christopher Mena from Colombia. Buakaw Banchamek def. Zhou Zhi Peng Shane Campbell def. Christopher Mena.


Frank Munoz wint Superkombat toernooi
Dec 22, 2013, door mmaheadliner

In Roemenië heeft Frank Munoz het Superkombat toernooi gewonnen door Redouan Cairo in de finale te verslaan.


Nieky Holzken GLORY Wereldkampioen
Dec 21, 2013, door mmaheadliner

Nieky Holzken (NED) is vandaag in Tokio wereldkampioen GLORYgeworden in het welterweight. Hij versloeg in de halve finale Karpetyan (ARM) en in de finale Valtellini(CAN). Tevens won Holzken daarmee een geldprijs van 100.000 dollar.


Stefan Struve's hart-test-agenda
Dec 20, 2013, door mmaheadliner

1st test with the heart is gonna be january 2nd, test nr 2 is 6 weeks later and nr 3 right after that. Exciting times comming up (via Twitter @stefanstruve)


Tyrone Spong gaat boksen en promoten
Dec 20, 2013, door mmaheadliner
Tyrone Spong vertelde vanochtend bij FunX dat hij naast een actieve carrière als kickbokser en MMA-fighter, ook bokser en bokspromotor gaat worden. "Ik bouw mijn eigen legende. Het is nog nooit voorgekomen dat een atleet alle drie de disciplines beoefent op het hoogste niveau met goede resultaten. Dat is mijn droom en uitdaging." 

GLORY 13: Afscheid Peter Aerts in Tokio
Dec 18, 2013, door mmaheadliner

Op 21 december vecht Peter Aerts zijn laatste partij. GLORY 13 in Tokio. Zijn tegenstander is de huidige GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven.


Klitsjko doet afstand van titel
Dec 17, 2013, door mmaheadliner

Vitali Klitsjko heeft afstand gedaan van zijn WBC-wereldtitel in het zwaargewicht. De Oekraïner wil voorrang geven aan zijn politieke carrière als voorman van de democratische hervormingspartij in zijn vaderland.


Oproep MMA dames voor UFC mogelijkheid
Dec 12, 2013, door mmaheadliner

If you know of any (male) fighters who fight at 115lbs (52 kg) (or who walk around at 125), and would like to be in the UFC, then please post their stats here: https://www.facebook.com/groups/Strawweights/


Sagatdao MAX Mauy Thai Worldchampion 2013
Dec 10, 2013, door mmaheadliner

Vandaag werd Sagatdao (Thailand) wereldkampioen MAX Muay Thai 2013 in Thailand door Victor Ngabe (Australia) in de finale te verslaan. Sagatdao verdiende hiermee 30.000 US Dollars.


Vandaag Gratis LIVE stream Max Muay Thai, Thailand
Dec 10, 2013, door mmaheadliner

MAX World Champion: The Final Chapter 2013 Thailand, Khon Kaen - Gratis LIVE stream 10.35PM/GMT+7 (16.35 uur Nederlandse tijd) reserveren door te registreren op http://www.eliteboxing.tv/th/campaign2013/booking-max-muaythai-final-live-streaming -147lb Tournament: Victor Ngabe (Australia)-Andrei Kulebin (Belarus)-Sagatdao (Thailand)-Dylan Salvador (France). Super Fights: Buakaw Banchamek VS Enriko Kehl


Karakhanyan verslaat Palmer op World Series of Fighting 7
Dec 9, 2013, door mmaheadliner

Zaterdag 7 december - Georgi Karakhanyan verslaat Lance Palmer op World Series of Fighting 7 in Vancoouver, Canada.


Honchek wint van Smith op Invicta FC 7, Kansas City
Dec 9, 2013, door mmaheadliner

Zaterdag 7 december - Barb Honchek wint in de hoofdpartij van Invicta FC 7 van Leslie Smith. Het evenement vondt plaats in Kansas City in Missouri USA. Zie ook de overige uitslagen


Hunt verslaat Silva op UFC Fight Night Brisbane
Dec 9, 2013, door mmaheadliner

Zaterdag 7 december - Mark Hunt wint van Antonio 'Bigfoot' Silva op UFC Fight Night in Brisbane, Australië.


Vincent Latoel verliest op ONE FC Manilla
Dec 6, 2013, door mmaheadliner

Vincent Latoel heeft vandaag zijn MMA-partij in het lichtgewicht tegen Eduard Folayang uit de Filipijnen verloren. Het gevecht vond plaats op het ONE Fighting Championship evenement in Manilla op de Filipijnen.


Vincent Latoel vecht op ONE FC Manila.
Dec 5, 2013, door mmaheadliner

VIncent Latoel vecht weer op het grote Aziatische MMA event ONE FC. De laatste keer was dat in Indonesië, maar deze keer is het op vrijdag 6 december in Manilla op de Fillipijnen.


Tyrone Spong Fighter of the Year 2013
Dec 4, 2013, door mmaheadliner

Tyrone Spong verkozen tot Fighter of the Year 2013 door de website www.kickboxingplanet.com @Kickboxingplnt. Andy Andy ''The Machine'' Ristie werd tweede en Gokhan Saki werd derde.


ONE FC VIDEO RELEASE: Fighter feature on Eduard Folayang
Dec 3, 2013, door mmaheadliner

Coming off a string of defeats, Filipino MMA hero Eduard Folayang is desperate to make a difference in his next appearance in the ONE FC cage and he is determined to take the win in decisive fashion.


Remy Bonjasky laat zijn brein testen
Nov 25, 2013, door mmaheadliner

In het RTL4 programma De Dokters is er een hersenscan gemaakt van Remy Bonjasky om te onderzoeken hoeveel schade de kickbokssport zou kunnen hebben veroorzaakt. Gelukkig is er bji Remy geen schade toegebracht als gevolg van de kickbokssport. Een deskundige vertelt dat uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat het aantal KO's wel schade tot gevolg heeft.


Andy Ristie verslaat Giorgio Petrosyan via KO
Nov 24, 2013, door mmaheadliner

Andy Ristie is de eerste persoon die de ongenaakbare Giorgio Petrosyan via KO heeft verslagen. Het gebeurde afgelopen zaterdag in de derde ronde van het GLORY 12 Lichtgewicht toernooi in New York. Tevens versloeg Ristie in de finale Robin van Roosmalen op KO in de tweede ronde en won daarmee de winstpremie van 150.000 dollar.


Bokser David Haye moets stoppen van dokter
Nov 19, 2013, door mmaheadliner

David Haye heeft van zijn artsen het advies gekregen te stoppen met boksen. De Engelse voormalig wereldkampioen in het zwaargewicht onderging eerder deze week een ingewikkelde operatie aan zijn rechterschouder. De ingreep slaagde, maar de chirurg raadde hem een terugkeer af.


Uitreiking LMA diploma's
Nov 18, 2013, door mmaheadliner

Op zaterdag, 16 november 2013 te 15.00 uur zijn tijdens een bijeenkomst met een feestelijk tintje, in het bijzijn van een aantal genodigden, de LMA diploma's uitgereikt te Papendal door de FOG voorzitter Henk Verschuur aan oa: - Sem Schilt - Remy Bonjaski - André Mannaart - Donald Berner - Hanieh Kamran - Eric van Looijen


Results UFC 167
Nov 17, 2013, door mmaheadliner

UFC 167 Las Vegas 16november: Georges St-Pierre verslaat Johny Hendricks. Lees ook de overige uitslagen.


Andy Souwer wint op Shootboxing Cup
Nov 17, 2013, door mmaheadliner

16-11-2013 Andy Souwer (R3 - Dec.) Steve Moxon. 65kg S-Cup Finals: Hiroaki Suzuki (R2 - TKO) Michihiro Omigawa. Lees verder voor de overige resultaten.


Results LEGEND 2 Moscow
Nov 9, 2013, door mmaheadliner

Friday 8th November 2013 - Badr Hari defeated Alexey Ignashov. More results...


Germain de Randamie verliest in UFC
Nov 7, 2013, door mmaheadliner

Nov 6, 2013; Fort Campbell, KY, USA - Amanda Nunes pounds out Germaine De Randamievia TKO (strikes) - Round 1, 3:56


Chloe Bruce zegt af voor RINGS Amstelveen
Nov 4, 2013, door mmaheadliner

Chloe Bruce zegt af voor het RINGS Budo gala op 9 november Amste;veen. Een teleurgestelde promotor Milco Lambrecht zegt dat het evenement uiteraard gewoon doorgaat.


C. Manhoef SK Champion
Nov 4, 2013, door mmaheadliner

3-11-2013 Cedric Manhoef (Suriname) - SUPERKOMBAT® New Heroes Middleweight Champion


Results Bellator 106, Long Beach USA
Nov 4, 2013, door mmaheadliner

Zaterdagavond 2 november vond er in Long Beach Arena in Long Beach Bellator 106 plaats. Hoofdpartij van de avond was de Lightweight titel gevecht tussen Eddie Alvarez en Michael Chandler.


Launch of World Series of Fighting Japan (WSOF Japan)
Nov 1, 2013, door mmaheadliner

LAS VEGAS (Oct. 29, 2013) - The World Series of Fighting continues to expand its global footprint with the launch of World Series of Fighting Japan (WSOF Japan). The first World Series of Fighting Japan event is expected to take place in early 2014. The relationship will allow fighters from both sides of the Pacific Ocean to be featured in fight cards in both the U.S. and Japan, including recent World Series of Fighting addition Yushin "Thunder" Okami (29-8), one of the world's top-ranked middleweights.


GLORY 13 afscheid van 3 legendes
Nov 1, 2013, door mmaheadliner

GLORY 13 op 21 december in Tokio zal het decor worden van het afscheid van 3 legendes uit de kickbokswereld: Peter Aerts, Sem Schilt en Remy Bonjasky.


WORLD SERIES OF FIGHTING 6 OFFICIAL RESULTS
Oct 27, 2013, door mmaheadliner
WORLD SERIES OF FIGHTING 6 OFFICIAL RESULTS In a walkout bout, Hans Stringer (21-5-3) and Francisco France (8-3-1) battled their way to a draw.  Stringer, who trains with the Blackzillians, had a point deducted from him after he caught France with a low blow for the second time.

Verloting - DVD Only God Forgives
Oct 15, 2013, door mmaheadliner

We verloten dvd's van Only God Forgives - ONLY GOD FORGIVES is een misdaadthriller waarin een agent en een gangster het tegen elkaar moeten opnemen. Julian (Ryan Gosling) en zijn broer Billy runnen een boksclub in Bangkok, welke dient als dekmantel voor een drugsoperatie. Wanneer Billy vermoord wordt, komt hun moeder Jenna (Kristin Scott Thomas) naar Bangkok en zint op wraak. - Wil je een dvd winnen? Lees dan verder door op de titel van dit artikel te klikken.


Verhoeven wint GLORY 11 toernooi, Spong verslaat Corbett
Oct 13, 2013, door mmaheadliner

Rico Verhoeven decisioned Daniel Ghita to win the Glory Heavyweighttournament. Tyrone Spong TKO'd Nathan Corbett in the second round of the feature fight at Glory 11 Chicago.


Stefan Struve back on track after heart problems?
Oct 9, 2013, door mmaheadliner

So the news is that my heart has decreased in size and because of that the aortic valve leakage has gone from medium severe to minimal!


Peter Aerts vecht niet in New York
Oct 9, 2013, door mmaheadliner

Peter Aerts zou 23 november op GLORY 12 in New York vechten, maar dat gaat niet door. De organisatie ziet hem liever eind dit jaar vechten in Japan (21 december GLORY 13 ).


Persbericht FOG: Strenge handhaving regelgeving mbt bescherming Jeugdige kickboksers
Oct 7, 2013, door mmaheadliner
Utrecht, 4 oktober 2013 - Strenge handhaving regelgeving mbt bescherming Jeugdige kickboksers. In het kader van de bescherming van jeugdige kickboksers is in deze Kernwaarden vastgelegd dat bij vechtsportevenementen (Kickboxing gala's) het alleen voor jeugdige wedstrijdsporters vanaf 15 jaar met scheen en hoofdbescherming is toegestaan aan het evenement deel te nemen.
Verder is er afgesproken dat jeugdige kickboksers onder de 15 jaar in afzonderlijke evenementen hun wedstrijdsport mogen bedrijven op tatami's in semi-contact vorm of in een ring met als verboden handelingen alle technieken naar het hoofdIn beide gevallen is het dragen van scheen en hoofdbescherming verplicht.

Verloting - DVD The Grandmaster
Oct 2, 2013, door mmaheadliner

We verloten dvd's van The Grandmaster - THE GRANDMASTER vertelt het verhaal van twee Kung Fu specialisten: hij komt uit het zuiden van China, zij komt uit het noorden. Hij is Ip Man, de legendarische leermeester van Bruce Lee, haar naam is Gong Er. - Wil je een dvd winnen? Lees dan verder door op de titel van dit artikel te klikken.


Weekenduitslagen SuperKombat, GLORY, etc.
Sep 29, 2013, door mmaheadliner

GLORY 10 Los Angeles - The Battle of Arnhem - SuerKombat....


GLORY News
Sep 24, 2013, door mmaheadliner

GLORY 10 Los Angeles September 28th: Jerome Le Banner who was scheduled to fight Sergei Kharitonov at GLORY 10 Los Angeles on September 28th in Los Angeles, Califorina, as Le Banner has pulled out of the fight due to a neck injury.

GLORY 11 Chicago October 12th: big showdown between Tyrone Spong and Nathan Corbett. The two first met in 2009 in Jamaica in a fight that resulted in a No Contest due to some late shots that Corbett fired off after it looked like Spong was done for. In Corbett's mind this is still a KO win for him, but for Spong, there is revenge on his mind.


MTV: BECAUSE I AM A GIRL KNOCK-OUT!
Sep 22, 2013, door mmaheadliner

Jasmine, Vivienne, Zarayda en Laura gaan vechten voor de rechten van meisjes in ontwikkelingslanden in.. de boksring! In een serie van vier afleveringen worden de bekende Nederlandse vrouwen gevolgd tijdens hun zware fysieke en emotionele voorbereiding op de bokswedstrijden. Vanaf vrijdag 27 september om 20.30 uur op MTV.


Experience Gym Lelystad vannacht afgebrand
Sep 22, 2013, door mmaheadliner

LELYSTAD - Een bedrijfspand aan de Jol in Lelystad, waarin meerdere ondernemingen zitten, is in de nacht van zaterdag op zondag 22 september getroffen door een grote brand. Het zwaarst getroffen is sportschool Experience Gym, waarvan het deel volledig is uitgebrand. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Volgens Maas werd door omstanders gespeculeerd over een wietplantage, maar daar heeft de brandweer geen enkel spoor van aangetroffen.


UFC 165 Results: Jones vs. Gustafsson
Sep 22, 2013, door mmaheadliner

Jon Jones def. Alexander Gustafsson via unanimous decision. "You want to know what a good fight that was?" White said. "Neither the champ nor the challenger will be here. Jones is already at the hospital, and they’re taking Gustafsson right now. That’s how good that fight was. I don’t ever think we’ve had that happen. We’ve had one or the other go -- they are both going."


Alistair Overeem vs Frank Mir UFC167
Sep 20, 2013, door mmaheadliner

Two-time UFC champion Frank Mir and one-time Strikeforce heavyweight champion Alistair Overeem will meet at UFC 167 in November


Oud-boksheld Ken Norton overleden
Sep 19, 2013, door mmaheadliner

Ken Norton, voormalig wereldkampioen boksen in het zwaargewicht, is op 70-jarige leeftijd overleden. De Amerikaan verbaasde de bokswereld in 1973 met zijn onverwachte zege op zijn landgenoot Muhammad Ali, die tegen Norton pas zijn tweede nederlaag leed.


RingSports #135 OUT NOW!
Sep 19, 2013, door mmaheadliner

RingSports Magazine #135 vanaf vrijdag 20 september 2013 in de kiosk. Voor een preview van de inhoud klik dan op deze pagina op de link van RingSports 'in dit nummer'.


Verloting boek Lucia Rijker. Bokser en Boeddhist
Sep 19, 2013, door mmaheadliner

In samenwerking met VBK Media mogen we 2 exemplaren verloten van het boek Bokser en Boeddhist. "Lucia Rijker. Bokser en boeddhist" is het indringende levensverhaal vanechte vechter. Tijdens een zware voettocht door het gebergte doet Lucia Rijker verslag van hoe ze de laatste jaren haar innerlijke kracht ontwikkeld heeft. Samen met regisseur en schrijver George Schouten zoekt de meervoudig wereldkampioen kickboksen en boksen naar bevrijdende inzichten. Onderwerpen die aan bod komen zijn boosheid, obstakels, vriendschappen, familie, roem en liefde. Hoe hoger ze komen, des te intiemer de ‘waarheden’.


Film: Wolf - kickboksen en criminaliteit
Sep 18, 2013, door mmaheadliner

'Het stemmige zwart-wit, waarin de film gedraaid is, sluit haarfijn aan bij het leven van de hoofdrolspeler, dat ook steeds kleurlozer wordt.' Majid is boos. Op de wereld. Op zijn vader. Op zichzelf. Op alles. Na het maken van allerlei verkeerde keuzes staat de jonge Marokkaan nu op een kruising in zijn leven. Zijn reclasseringsambtenaar heeft een suf baantje voor hem op de bloemenveiling geregeld en zijn strenge kickbokstrainer wil hem discipline bijbrengen. Met zijn talent in de ring kan hij het ver gaan schoppen. Maar ondertussen lonkt ook de criminele weg naar snel en makkelijk geld.


Leven Regilio Tuur verfilmd
Sep 18, 2013, door mmaheadliner

Op de kop af 25 jaar geleden werd Regilio Tuur in één klap wereldberoemd door op de Olympische Spelen van 1988 wereldkampioen Kelcie Banks knock-out te slaan. De mokerslag was het begin van een imposante loopbaan die binnenkort wordt verfilmd


ONE FC ANNOUNCES HISTORIC ONE ASIA MMA AMATEUR SERIES
Sep 16, 2013, door mmaheadliner

Singapore: ONE Fighting Championship™, the largest mixed martial arts organization in Asia with a 90% market share, announced the launch of the historic ONE ASIA AMATEUR MMA SERIES. The amateur MMA series is set to be the largest in Asia and will provide an unprecedented platform for mixed martial artists to develop their skills against other top amateurs.


Freire wint op KO van Nunes Op BELLATOR 99
Sep 15, 2013, door mmaheadliner

Sept. 13, 2013 from Pechanga Resort and Casino, in Temecula, California. Patricio Freire vs. Diego Nunes -- Patricio Freire wins via knockout (Round one 1:19)


Mayweather verslaat Canelo voor de WBC/WBA Titel
Sep 15, 2013, door mmaheadliner

Floyd Mayweather Jr. celebrates his majority decision victory over Saul "Canelo" Alvarez in their WBC/WBA 154-pound title fight Saturday night at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, USA.


Arlovski verslaat Kyle op WSOF 5
Sep 15, 2013, door mmaheadliner

Andrei Arlovski defeated Mike Kyle at World Series of FIghting 5 at the Revel Casino in Atlantic City, N.J. USA.


Andy Souwer door naar finale K-1 MAX
Sep 15, 2013, door mmaheadliner

Gisteren won Andy Souwer zijn kwalificatie partij in de FINAL 16 van de Japanner Yasuhiro Kido. in het Spaanse Mallorca. Hierdoor heeft Souwer zich geplaatst voor de fFINAL 8 later dit jaar.


Tyrone Spong vs Nathan Corbett for GLORY 11 Chicago
Sep 14, 2013, door mmaheadliner

The fight that we've been hearing for GLORY 11 Chicago for a while now has been Australian superstar Nathan Corbett vs. Tyrone Spong, and yes, it is official! Saturday 12 October.


Mike Tyson in April in Amsterdam
Sep 14, 2013, door mmaheadliner

Mike Tyson geeft vrijdag 4 april een optreden in Amsterdam. De 47-jarige bokslegende komt naar Koninklijk Theater Carré om zijn persoonlijke verhaal te vertellen in de voorstelling The Undisputed Truth. Kaarten zijn vanaf vrijdag te koop, heeft concertorganisator Greenhouse Talent bekendgemaakt.


Vincent Latoel wint van Willy Ni op One FC Indonesië
Sep 13, 2013, door mmaheadliner

ONE Fighting Championship: Champions & Warriors was a mixed martial arts event held by ONE Fighting Championship. The event took place on September 13, 2013 at the 10,000 capacity Istora Senayan in Jakarta, Indonesia. Vincent Latoel submits Willy Ni in the 1st round to secure the 3rd win for Indonesians tonight!


Shirts A1 World Combat Cup te koop
Sep 12, 2013, door mmaheadliner

T-shirts van de komende A1 World Combat Cup op 28 september in Eindhoven zijn binnenkort te koop voor € 29,95 via de webshop op www.a1wcc.com. RingSports is medesponsor.


Germaine de Randamie toegevoegd aan UFC Fight Night 31
Sep 10, 2013, door mmaheadliner

Women's bantamweight contenders Amanda Nunes and Germaine de Randamie are set to meet on the UFC Fight Night 31 fight card 7 november FORT CAMPBELL, HOPKINSVILLE, KENTUCKY, UNITED STATES


Worstelen weer olympische sport
Sep 9, 2013, door mmaheadliner

Worstelen staat in 2020 en 2024 weer op het olympische programma. Dat heeft het uitvoerend comité van het IOC in Buenos Aires besloten. Worstelen werd verkozen boven squash en honk- en softbal. Worstelen kreeg 49 van de 95 uitgebrachte stemmen. Dat was aanzienlijk meer dan honkbal/softbal (24) en squash (22) ontvingen.


Agenten in opleiding ernstig mishandeld door ingehuurde kickbokser Politieacademie
Sep 9, 2013, door mmaheadliner
Drie studenten van de Politieacademie verlieten dit jaar een training met een vervelende nasmaak: die van bloed. De kandidaat-agenten moesten nietsvermoedend in hun eentje een verduisterde kamer binnengaan, waar een professionele vechtsporter klaarstond die hen zwaar mishandelde.

Surinaams judoka van de eeuw, Ricardo Elmont, overleden
Sep 7, 2013, door mmaheadliner

Judoka van de 20ste eeuw van Suriname, Ricardo Elmont, is er niet meer. Elmont overleed afgelopen maandag in Nederland op 59 jarige leeftijd.  Ricardo Elmont is tevens vader van Guillaume en Dex Elmont, 2 van de beste judokas van Nederland.


Dana White ziet Stefan Struve niet terug in de UFC
Sep 6, 2013, door mmaheadliner
UFC’s Dana White Doesn’t Think Stefan Struve Will ‘Ever’ Fight Again:“Yea, what he has is a serious condition, you know, and I honestly don’t think he ever will,” White said.

Boek Lucia Rijker. Bokser en boeddhist
Sep 6, 2013, door mmaheadliner

Op 1 september 2013 verschijnt het indringende levensverhaal van bokslegende Lucia Rijker bij Kosmos Uitgevers. In Lucia Rijker. Bokser en boeddhist ontdoet Lucia zich van al haar verdedigingen met als resultaat een goudeerlijk en ontwapenend levensverhaal van een vechter in hart en nieren.


K-1 Announces K-1 World MAX 2013 Final 16 Fight Draws
Sep 5, 2013, door mmaheadliner

BEIJING, Sept. 4th, 2013 — On September 14th sixteen of the world’s finest 70kgs fighters will descend upon the beautiful island of Mallorca in Spain for the K-1 World MAX 2013 Final 16. The K-1 World MAX Final 16 has a rich history, serving as the official opening round of the K-1 World MAX tournament. This year K-1 brings a strong line-up, a mix of established stars with some newer, up-and-coming talent.


Kickbokspromotor Mario Wrede doodgeschoten
Sep 5, 2013, door mmaheadliner

50-jarige man doodgeschoten voor zijn eigen voordeu in het Duitse Ingolstadt. Het blijkt de Duitse voormalige kickbokspromotor Mario Wrede te zijn. Een verdachte is opgepakt.


Drie Japanse boksbroers schrijven geschiedenis
Sep 5, 2013, door mmaheadliner

De Japanse bokser Daiki Kameda heeft in Takamatsu geschiedenis geschreven door de IBF-titel te pakken bij de supervlieggewichten. De broers Kameda worden zo de eerste drie broers die tegelijk een wereldtitel bezitten. Tomoki Kameda is WBO-kampioen bij de bantamgewichten. Koki Kameda is WBA-kampioen in dezelfde gewichtsklasse.


Bokser en Rocky V-ster Morrison (44) overleden
Sep 5, 2013, door mmaheadliner

De 44-jarige Amerikaanse bokser Tommy Morrison is niet meer. Dinsdag werd bekend dat de ex-wereldkampioen en acteur uit 'Rocky V' overleed na een slepende ziekte. Zijn familie heeft de officiële doodsoorzaak niet bekendgemaakt, maar over Morrison ging sinds 1996 het gerucht dat hij HIV-positief was.


Results UFC 164 Anthony Pettis wins UFC lightweight title
Sep 1, 2013, door mmaheadliner
At Milwaukee's Bradley Center, Pettis defeated Benson Henderson to win the UFC lightweight championship at UFC 164. A verbal submission via armbar at 4:31 of the first round did the trick.

Badr Hari gaat weer de ring in
Sep 1, 2013, door mmaheadliner
Veroordeling of niet, Badr Hari gaat de ring weer in. Kickbokser Badr Hari gaat voor de derde keer sinds zijn tijdelijke vrijlating de ring in: op 9 november vecht hij op het Legend-gala in Rusland tegen de Rus Alexey Ignashov. Dat is bijna een maand na zijn rechtszaak op 10 oktober in Amsterdam.
 

Harun Kina verliest van Mike Zambidis op Superkombat
Sep 1, 2013, door mmaheadliner

Harun Kina verliest van Mike Zambidis op Superkombat in Roemenie omde Middleweight World Title -71kg


Boxing'82 en Buddyproject: Frans van de Heerik
Aug 30, 2013, door mmaheadliner
Boxing'82 is een begrip rondom het Afrikaanderplein in Rotterdam. De boksschool van Frans van den Heerik geeft dagelijks les aan grote groepen jongeren uit de wijk variërend van afkomst en leeftijd. Boxing '82 is vanaf de start ook partner van het Buddyproject Rotterdam, waarbij Challenge Sports jongeren aan het sporten probeert te krijgen bij een club of vereniging.

Results UFC Fight Night Condit vs Kampmann
Aug 30, 2013, door mmaheadliner
string(163) "Smarty error: [in evaluated template line 1]: syntax error: unrecognized tag: "type":1,"tn":"K" (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(117) "Smarty error: [in evaluated template line 1]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)"
Results UFC Fight Night Condit vs Kampmann, Indianapolis, USA August 28th 2013. Carlos Condit def. Martin Kampmann via fourth-round TKO

Daniel Ghita traint nu bij Eric Warmerdam
Aug 27, 2013, door mmaheadliner

Deze week is bekendgemaakt dat Eric Warmerdam trainer is geworden van kickbokser Daniel Ghita. Ghita traint nu bij de boksschool Seconds Out in Almere, waar Eric Warmerdam de eigenaar van is. Daniel Ghita is een Roemeense super zwaar gewicht kickbokser die uitkomt bij Glory. Hij is voormalig K-1 vechter en de laatste It's Showtime kampioen. Daniel Ghita staat bekend om zijn verwoestende trappen wat hem de bijnaam The Savage Samurai heeft opgeleverd.


Boek Badr Hari zorgt voor ophef
Aug 23, 2013, door mmaheadliner

Een boek over Badr Hari betekent vuurwerk. Journalist Olde Kalter heeft voor zijn boek Badr uitmuntende research gedaan naar de kickbokser en is niet bang de waarheid over hem op te schrijven.


Hartproblemen Stefan Struve
Aug 21, 2013, door mmaheadliner

Er zijn bij Stefan Struve hartproblemen geconstateerd. Toch houdt Stefan Struve de kansen op een gevecht om de UFC-titel open. 


Harun Kina vs Mike Zambidis in Superkombat
Aug 19, 2013, door mmaheadliner

Bucharest, Romania August 31, 2013. The event, SUPERKOMBAT VIP Edition, will be headlined by a SUPERKOMBAT Middleweight World title bout between Mike Zambidis and Turkey's Harun Kina. 


Doping gevonden bij Badr Hari
Aug 19, 2013, door mmaheadliner
De Telegraaf meldde vandaag dat er tijdens een doorzoeking in het huis van kickbokser Badr Hari de politie vorig jaar doping heeft aangetroffen die op de lijst van verboden middelen staat.

Overeem verliest op KO van Browne in UFC
Aug 18, 2013, door mmaheadliner

Alistair Overeem verliest van Travis Browne door KO in de eerste ronde door frontkick op het hoofd! UFC on FOX Boston, USA zaterdag 17-08-2013. Lees de overige uitslagen en bekijk de foto's en video.


Cyborg vecht muaythai partij tegen Jindrova
Aug 15, 2013, door mmaheadliner

Cristiane "Cyborg" Justino will compete in Muay Thai fight against Martina Jindrova on Sept. 20. News this afternoon from USAToday that everyone’s favorite convicted steroid cheat Cristiane “Cyborg” Justino will take her first steps in professional Muay Thai in September opposite Czech titleholder Martina Jindrova.


Zaterdag 17 aug Overeem in de UFC
Aug 14, 2013, door mmaheadliner

UFC on Fox Sports 1: Shogun vs. Sonnen August 17, 2013 at the TD Garden in Boston, Massachusetts USA met Alistair Overeem tegen Travis Browne.


TV Ned 3 maandag 12-8: Vechtersbazen - boksen
Aug 11, 2013, door mmaheadliner

ARNOLD VANDERLYDE MAAKT TVLAB-PROGRAMMA VECHTERSBAZEN - Soms is een ruzie niet met woorden op te lossen. Dan werkt het een stuk beter om het letterlijk uit te vechten. Dat is het idee van het nieuwe programma Vechtersbazen. Nederland 3 aanvang 22.15


WSOF 4 Conference Call HL
Aug 8, 2013, door mmaheadliner

World Series of Fighting hosted a media conference call on Wednesday with "World Series of Fighting 4: Spong vs. DeAnda" headliners Tyrone "King of the Ring" Spong (1-0) and Angel "The Dream" DeAnda (11-2), as well as main-card competitors Ray Sefo (2-1), Dave Huckaba (20-5), "Notorious" Nick Newell (9-0) and Keon "The Black Assassin" Caldwell (9-1).


Germaine de Randamie wint in UFC
Jul 28, 2013, door mmaheadliner

Germaine de Randamie won zaterdag 27 juli in Seattle (VS) als eerst Nederlandse vrouw in de UFC haar partij na drie ronden van Julie Kedzie.


RingSports #134 OUT NOW
Jul 26, 2013, door mmaheadliner

Jullie favoriete vechtsportblad OUT NOW! Nummer #134 vanaf vrijdag 27 juli in de kiosk.


'Boks het voor elkaar' dreigt te verdwijnen
Jul 15, 2013, door mmaheadliner

De stichting 'Boks het voor Elkaar' in Amsterdam van oud-wereldkampioen kickboksen Nourdin el Otmani dreigt te verdwijnen. In een slooppand in Nieuw-West ondersteunt de boksschool probleemjongeren door sport en educatie. De sloop werd lange tijd uitgesteld maar begin augustus gaat het dan toch echt gebeuren. Als er niet snel een nieuw onderkomen wordt gevonden, wordt het voortbestaan van de stichting bedreigd.


Turnover: Kickbokser worden boksers
Jul 14, 2013, door mmaheadliner

The making of the documentary called Turnover. This documentary is about 2 kickboxers named Sergio Wielzen and Aziz Kallah going to London with John Bang, to train with Don Charles and become boxers.


Coenen verliest van Cyborg om wereldtitel
Jul 14, 2013, door mmaheadliner

Marloes Coenen verloor zaterdagnacht het wereldtitelgevecht van Cris'Cyborg' Santos op Invicta 6 in Kansas. In de vierde ronde maakt de scheidsrechter een eind aan het gevecht, nadat Marloes neerging na een rechterhoek van Cyborg en Marloes niet meer uit de GnP van Cyborg kwam. Overig uitslagen en beelden op video hier...


Betrokkene schietpartij gala Veghel doodgeschoten
Jul 13, 2013, door mmaheadliner
In een geparkeerde auto in een Veghelse woonwijk is zaterdagochtend kickbokser Volkan Düzgün dood aangetroffen. Hij is doodgeschoten. Bronnen hebben dat bevestigd.

World Series of Fighting 4 met Spong en Stringer
Jul 12, 2013, door mmaheadliner

10-BOUT LINEUP COMPLETE FOR WORLD SERIES OF FIGHTING 4 ON AUG. 10 AT CALIFORNIA'S CITIZENS BUSINESS BANK ARENA - Antonio McKee vs. Lewis Gonzalez, Lew Polley vs. Hans Stringer - World kickboxing champion turned unbeaten MMA upstart Tyrone "King of the Ring" Spong (1-0) and fellow hard-hitting knockout artist Angel "The Dream" DeAnda (11-2) headline a five-fight main card that airs live on NBC Sports Network.


Pre-video Coenen vs Cyborg World Titel 13 July
Jul 11, 2013, door mmaheadliner

This Saturday, July 13, Mixed Martial Arts (MMA) superstars Cris Cyborg (11-1, 1 NC) of Brazil and Marloes Coenen (21-5) of the Netherlands will face off for the second time in their respective careers in the main event and first-ever Invicta Fighting Championships world featherweight (145 pounds) championship bout, live on Pay-Per-View. Now, we revisits their memorable first battle that took place in January 2010, and takes you behind the scenes and into the fighters' training camps as they prepare for their highly-anticipated rematch.


Results UFC 162: Chris Weidman Ends Anderson Silva's Reign
Jul 7, 2013, door mmaheadliner

Chris Weidman def. Anderson Silva. Silva continued to dominate the striking exchanges in the second round, but Weidman eventually made him pay for clowning around, catching "The Spider" with a left hook that knocked him out cold, bringing his historic 10 consecutive successful title defense record to an end. 


November “Legend 2” Moscow: Emilianenko vs CroCop
Jul 6, 2013, door mmaheadliner

In November the “Legend” will come back to Moscow and its Minor Sports Arena “Luzhniki” with the new unique fighting show culminating in the fight between Alexander Emelianenko, renowned Russian heavyweight, and Mirco “Cro Cop” Filipovic, Croatian MMA and K-1 legend.


Check onze Events voor komend weekend
Jul 5, 2013, door mmaheadliner

Zoek je komend weekend een vechtsportevenement? Check de Events op deze pagina.


Saki tegen Spong op Spike TV
Jul 4, 2013, door mmaheadliner

Mogelijk vecht Gokhan Saki tegen Tyrone Spong op Spike TV in het najaar van 2013. GLORY en Spiket TV hebben onlangs een overeenkomst gesloten om het GLORY programma te gaan uitzenden. GLORY wil een indrukwekkend debuut maken op Spike TV met eem topwedstrijd.


Enter the Dragon held Jim Kelly overleden
Jul 1, 2013, door mmaheadliner

Jim Kelly, de vechtkunstenaar die bekend werd om zijn rol in de Bruce Lee-film Enter the Dragon , is zaterdag 29 juni op 67-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker overleden. Dit heeft zijn ex-vrouw Marilyn Dishman bekendgemaakt. 


Gilbert Yvel kondigt afscheid aan.
Jul 1, 2013, door mmaheadliner

After 56 professional fights, Gilbert Yvel is retiring. The 37-year-old Dutchman made the announcement during a recent interview with GnP-TV.


Weekendresultaten Nederlanders around-the-world
Jun 29, 2013, door mmaheadliner

Marvin Monteiro verliest van Sebastien Pace in Marseille. Warren Stevelmans verliest van Aikpracha Meenayothin in Jakarta. Hatiz Ozuyrt verliest van Lelo Siap Page in Milizac. Denise Kielholtz wint van Christi Bereton in Londen.


Sem Schilt stopt!
Jun 28, 2013, door mmaheadliner

Het schijnt dat Sem Schilt per direct stopt met de wedstrijdvechtsport wegens gezondheidsproblemen? We hopen het binnenkort definitief te horen.


Documentaire Buakaw - Boxer Legend Legacy
Jun 28, 2013, door mmaheadliner

“I really did not expect to become the Champion. I just wanted to represent my country, Thailand, with honour.” These are the words Sombat Banchamek, better known as “Buakaw”, uses to describe the day, that changed his life.


Nederlanders dit weekend fighting around the world
Jun 28, 2013, door mmaheadliner

Komend weekend vechten Nederlanders op diverse gala's o.a. Hatice Ozyurt, Warren Stevelmans, Mo Jayara, Khalid Bourdif en Marvin Monteiro. Check onze Events op deze pagina voor meer info.


Andy Souwer en Lorena Klijn winst op Shootboxing Japan
Jun 24, 2013, door mmaheadliner

Gisteren wonnen Andy Souwer en Lorena Klijn hun shootboxing partij in Japan.


GLORY 9 New York Results
Jun 23, 2013, door mmaheadliner

GLORY 9 New York Results: Tyrone Spong defeats Danyo Ilunga in the final.


16 jaar gevangenisstraf schutter Zijtaart
Jun 17, 2013, door mmaheadliner

Een 32-jarige man uit Veghel moet zestien jaar de cel in voor doodslag en een poging tot doodslag op een kickboksgala in Zijtaart 11 november vorig jaar. Dat heeft de rechtbank Oost-Brabant vandaag geoordeeld.


Results Road 2 Glory, Tulsa - Heavyweight Tournament
Jun 17, 2013, door mmaheadliner

There was yet another Road 2 GLORY USA event Sunday 16th June, this one featuring a Heavyweight tournament and a few familiar faces from last year's K-1 RISING in Los Angeles event, including James Wilson, Xavier Vigney and others. There were a few last minute changes in the tournament, but at the end of the night there was still one man standing, with that man being the relatively inexperienced Xavier Vigney who made his professional debut last year at K-1 RISING 2012.


Jerome LeBanner defeated Roman Kleibl
Jun 17, 2013, door mmaheadliner
Saturday 15th June: Age Can’t Stop Jerome LeBanner, and Neither Can Roman Kleibl at Time Fight 3, France.

UFC 161 Rashad Evans def. Dan Henderson
Jun 16, 2013, door mmaheadliner

Rashad Evans returned to the win column at UFC 161, beating Dan Henderson in a close decision to avoid what could have been a third consecutive loss.


WSOF 3 Josh Burkman Upsets Jon Fitch with Quick Submission
Jun 15, 2013, door mmaheadliner

Friday 14th June Results World Series of Fighting, Las Vegas USA: Josh Burkman shocked many onlookers at World Series of Fighting 3 on Friday night, choking former UFC welterweight contender Jon Fitch unconscious at the Hard Rock Hotel & Casino in Las Vegas.


Hesdy Gerges wins at FFC 6 in Croatia
Jun 15, 2013, door mmaheadliner

Friday June 14th, Porec, Croatia: Gerges used his speed and kicks to out-manuever the punch heavy Zhuravlev, content to keep the fight on the outside and score points from a distance. The victory marks Hesdy’s first win since he made the transition to Vos Gym from Chakuriki, and it will be interesting to see how far his game will continue to develop.


RingSports #133 OUT NOW!
Jun 14, 2013, door mmaheadliner

RingSports #133 OUT NOW! in de kiosk met spraakmakende reportages, trainings- en voedingstips, columns van bekenden uit de vechtsportwereld en meer...


K-1 World Qualifying Tour results Canada
Jun 12, 2013, door mmaheadliner

Saturday K-1 held a World Qualifying Tour in Calgary, Alberta, Canada. Headlining the event was a fight between one of Canada's best in kickboxing and Muay Thai, Shane Campbell, against Justin Greskiewicz.


Albert Kraus wint bokspartij in eerste ronde
Jun 9, 2013, door mmaheadliner

Albert Kraus vocht gisteren zijn 2e profbokspartij in Kent tegen Joe Jones. Hij won deze in de eerste ronde door een leverstoot.


Interview: Lorena Klijn en haar S-Cup avontuur in Japan 2012 en Rematch 23 juni 2013
Jun 9, 2013, door mmaheadliner

Lorena Klijn vecht op 23 juni a.s. een rematch tegen VV Mei op het Shootboxing 2013 Act.3 in Tokio, Japan. Hieronder nogmaals het interview dat wij afnamen na haar Japans avontuur van vorig jaar.

Lorena Klijn en haar S-Cup avontuur in Japan: Lorena Klijn uit Haarlem nam 25 augustus deel aan het toernooi in de Girls Shoot Boxing S-Cup World Champions in Tokio Japan. MMA Headlines NL nam haar schriftelijk een interview af.


KSW 23 Mamed Khalidov defeated Melvin Manhoef in 1st round
Jun 9, 2013, door mmaheadliner

Polish promotion KSW held their 23rd event last night and had some familiar names on the card. In the main event Mamed Khalidov continued his impressive run with a swift guillotine choke submission against Melvin Manhoef in the first round.


UFC on Fuel TV 10 results: Fabrício Werdum submits Nogueira
Jun 9, 2013, door mmaheadliner

UFC on Fuel TV 10 was quite entertaining, with nothing but knockouts and submissions on the main card. Unfortunately for Nogueira, his decision to pull guard and go for a guillotine choke during the second round ended up leading to his demise, as Werdum eventually transitioned to his back, bringing their contest to an end via armbar at the 2:41 mark.


Bokszilver met een 'gouden rand' voor Peter Müllenberg
Jun 8, 2013, door mmaheadliner

Bokser Peter Müllenberg heeft zaterdag in de Wit-Russische stad Minsk naast de Europese titel gegrepen. De 24-jarige Almeloër verloor in de eindstrijd van de categorie tot 81 kilogram van de Rus Nikita Ivanov. De jury wees de Rus in alle drie de rondes als winnaar aan: 3-0 (30-27 29-28 30-27).


Albert Kraus back in Boxing
Jun 8, 2013, door mmaheadliner

Kraus will be back in the boxing ring this Saturday in England against Welsh fighter Joe Jones on the card headlined by James Degale vs. Stjepan Bozic.


Rick Roufus calls out Evander Holyfield again
Jun 3, 2013, door mmaheadliner

10-Time World Champion Rick Roufus Challenges 14-Time World Champion Evander Holyfield to a Heavy Weight Fight. The Fight of the Masters! Legend vs. Legend!

Now... Rick Roufus has once again laid out a challenge for former Heavyweight Boxing Champion Evander Holyfield to meet in a Boxing ring in October. Holyfield had a fight set up in Poland which fell through, which has given Roufus and his team new hope of seeing Roufus vs. Holyfield possibly happening this year.


K-1 start "K-1 World-Tour"
Jun 3, 2013, door mmaheadliner

K-1 start "K-1 World-Tour" en richt zich daarme op kleinere evenementen in zoveel mogelijk landen met kampioenschappen in meerdere gewichtsklassen: -63kg, 70kg, 85kg, 95kg en Heavyweight/Super Heavyweight.


JEFF SMITH REPLACES INJURED CHRIS GRUETZEMACHER AGAINST JERROD SANDERS IN WSOF
May 29, 2013, door mmaheadliner

Streaking 25 year-old featherweight (145 pounds) rising star Jeff Smith (10-1) of Harrisburg, Pa. will replace injured Chris Gruetzemacher against Jerrod Sanders (11-1) of Oklahoma City, Okla. in a World Series of Fighting Mixed Martial Arts (MMA) preliminary card bout at Hard Rock Hotel & Casino in Las Vegas on Friday, June 14.


EENARMIGE NICK NEWELL SIGNS WITH WORLD SERIES OF FIGHTING
May 29, 2013, door mmaheadliner

Unbeaten inspiration “Notorious” Nick Newell (9-0) of Springfield, Mass. has signed a multi-fight contract to compete for premier Mixed Martial Arts (MMA) promotion World Series of Fighting. Newell is expected to make his debut for World Series of Fighting, live on NBC Sports Network,  on a summer date to be announced soon. Born with only one arm...., the 27-year-old, 5-foot-10 Brazilian Jiu-Jitsu brown belt and skilled Muay Thai-based striker has defied all odds throughout his life, winning over 300 career high school and collegiate wrestling matches before transitioning to MMA.


INVICTA FC 6: CYBORG VS. COENEN 2
May 28, 2013, door mmaheadliner

INVICTA FC 6: CYBORG VS. COENEN 2 WOMEN’S MIXED MARTIAL ARTS WORLD CHAMPIONSHIP DOUBLEHEADER AT AMERISTAR CASINO HOTEL KANSAS CITY SATURDAY, JULY 13. STACKED 13 BOUT CARD HEADLINED BY REMATCH AND FIRST-EVER INVICTA FC 145-POUND TITLE FIGHT BETWEEN SUPERSTARS CRIS CYBORG AND MARLOES COENEN


OM doorzoekt sportschool Dick Vrij
May 28, 2013, door mmaheadliner

Het Openbaar Ministerie doorzoekt in Hilversum een penthouse en in Beverwijk twee sportscholen. Een van deze scholen zou van Amsterdammer Dick Vrij zijn.


Badr Hari verslagen door Zabit Samedov (ook video)
May 26, 2013, door mmaheadliner

In Moskou is op sensationele wijze Badr Hari verslagen door Zabit Samedov. De Golden Boy moest in de tweede ronde het onderspit delven tegen Samedov.


UFC 160 Results: Cain Velasquez Manhandles 'Bigfoot' Again
May 26, 2013, door mmaheadliner
After getting his first two takedown attempts stuffed, Velasquez sent "Bigfoot" to the canvas with a massive right.
SUPERKOMBAT® signs global partnership with Playbook International
May 24, 2013, door mmaheadliner

The European fighting championship leader on stand-up rules SUPERKOMBAT® has teamed-up with German based agency Playbook International GmbH & Co. KG for a world-wide distribution cooperation for its media rights.


Alistair Overeem vs. Travis Browne
May 23, 2013, door mmaheadl

Alistair Overeem vs. Travis Browne Confirmed for Aug. 17


World Series of Fighting, Las Vegas, USA
May 20, 2013, door mmaheadliner

FEATHERWEIGHT STARS CHRIS GRUETZEMACHER AND JERROD SANDERS FACE OFF IN WORLD SERIES OF FIGHTING PRELIMINARY CARD ACTION AT HARD ROCK HOTEL & CASINO LAS VEGAS  FRIDAY, JUNE 14 CARSON BEEBE TO BATTLE UNDEFEATED JOE MURPHY IN BANTAMWEIGHT PRELIMINARY BOUT  MAIN CARD AIRS LIVE ON NBC SPORTS NETWORK


Results Superkombat, Craiova, Romania
May 19, 2013, door mmaheadliner

In Craiova, Romania, the second Superkombat World GP event of the year took place Saturday 18th. Final: Sebastian Ciobanu def. Frank Munoz by Unanimous Decision After An Extra Round....


Results UFC on FX 8 - Belfort vs. Rockhold, Brazil
May 19, 2013, door mmaheadliner

UFC on FX 8: "Belfort vs. Rockhold" from Arena Jaragua in Santa Catarina, Brazil. Vitor Belfort vs. Luke Rockhold -- Belfort via KO (rd 1, 2:29).....


Ben Bril Memorial nodigt (kick-) boksers uit
May 13, 2013, door mmaheadliner
Persbericht - Het bestuur van de Ben Bril Memorial komt met iets nieuws. Het roept ook kickboksers op, die willen boksen tijdens een 8-man toernooi op maandag 14 oktober in het Koninklijk Theater Carré. De organisator sluit zich voor het eerst in de geschiedenis van het vaderlandse boksen met dit experiment aan bij een nieuwe internationale trend in deze tak van sport.

Uitslagen A1 World Combat Cup, Eindhoven
May 13, 2013, door mmaheadliner

11 mei - Ali Gunyar wint de wereldtitel door Grega Smole (Slovenië) in vijf ronden op punten te verslaan. Robbie Hageman en Ismael Lazaar winnen de Europese titel.


Results Road to Glory USA, Milwaukee
May 13, 2013, door mmaheadliner

Zaterdag 11 mei vond de Road to Glory USA kwartfinale plaats in Milwaukee. Michael Manaquil mag deelnemen aan de finale waar de winnaar 20.000 dollar aan prijzengeld en een contract met GLORY kan winnen.


UFC op pilot YouTube
May 11, 2013, door mmaheadl

YouTube start pilot met betaalde uitzendingen UFC


Tyrone Spong op GLORY 9 toernooi New York
May 7, 2013, door mmaheadliner
HARD-HITTING SUPERSTAR TYRONE SPONG ENTERS GLORY 9 NEW YORK LIGHT HEAVYWEIGHT KICKBOXING TOURNAMENT at Hammerstein Ballroom at Manhattan Center in New York City on Saturday, June 22.

RINGSPORTS #132 OUT NOW
May 4, 2013, door mmaheadl

Gegard Mousasi maakt UFC Debuut


GLORY 8 Results
May 3, 2013, door mmaheadliner

GLORY 8 Tokyo. Peter Aerts wint in een superfight van Jamal Ben Sadik en Yuta Kubo wins het $100.000,00 65kg toernooi door in de finale Masaaki Noiri te verslaan. 


Hesdy Gerges bij Vos Gym
May 3, 2013, door mmaheadliner

Hesdy Gerges zal zijn kickboks carrière voortzetten met Ivan Hippolyte als hoofdtrainer bij Vos Gym. ReATSports blijft Hesdy Gerges aan de zijlijn steunen met de krachttrainingen, voedingsadviezen en fysiotherapie begeleiding.


ROAD TO GLORY USA CONTINUES
May 3, 2013, door mmaheadliner

ROAD TO GLORY USA CONTINUES SEARCH FOR KICKBOXING’S FUTURE STARS WITH MAY 11TH MILWAUKEE 8-MAN LIGHTWEIGHT TOURNAMENT. Glory Sports International (GSI), the parent company of the world’s premier kickboxing league, announced that it will bring its developmental Road To GLORY USA tournament series established to identify America’s next great Kickboxing superstars, to the historic Rave Eagles Club Grand Ballroom, 2401 W. Wisconsin Ave in Milwaukee, WI with a one-night, 8-man, single-elimination lightweight (154 pounds/70 kilograms) tournament on Saturday, May 11, 2013.


Saki vs Schilt in Istanbul oktober
May 2, 2013, door mmaheadliner

Waarschijnlijk gaat de partij van Saki tegen Schilt in oktober in Istanbul plaatsvinden. 


RINGSPORTS #132 OUT NOW
May 2, 2013, door mmaheadliner

RINGSPORTS #132 OUT NOW! 03 mei 2013 in de kiosk - Gegard Mousasi UFC Debuut


LESLIE SMITH SIGNS WITH INVICTA FC
May 1, 2013, door mmaheadliner
MMA - TWO-TIME “FIGHT OF THE NIGHT” WINNER LESLIE SMITH SIGNS MULTI-FIGHT AGREEMENT WITH INVICTA FIGHTING CHAMPIONSHIPS  WILL CHALLENGE JENNIFER MAIA FOR NO. 1 CONTENDER SPOT ON Invicta FC 6 on JULY 13 IN KANSAS CITY. The winner of the Invicta FC 6 matchup between Smith and Maia will be awarded a title shot against newly crowned Invicta FC World Flyweight Champion Barb Honchak (8-2) of Bettendorf, Iowa.  

Monument Ramon Dekkers verbrand
Apr 28, 2013, door mmaheadliner
Het monument in de Emertunnel ter nagedachtenis aan de overleden thaibokslegende Ramon Dekkers is zondagochtend in rook opgegaan. Door nog onbekende oorzaak ontstond er brand in de fietstunnel waardoor ee bloemen, kransen en foto's in de as gelegd werden.

Results UFC 159 Jones vs Sonnen
Apr 28, 2013, door mmaheadliner

Apr. 27, 2013 from the Prudential Center in Newark, New Jersey. USA: Jon Jones def. Chael Sonnen via TKO (elbows) at 4:33 of Rd 1.


Tom Harinck stopt!
Apr 26, 2013, door mmaheadliner

Thom Harinck stopt met zijn vechtsportactiviteiten! Harinck is een van de grondleggers van het huidige kickboksen, bedenker van de Chakuriki stijl en hoofdtrainer van de sportschool Pancration in Amsterdam.


GLORY HITS NEW YORK CITY
Apr 23, 2013, door mmaheadliner

GLORY HITS NEW YORK CITY’S HAMMERSTEIN BALLROOM WITH WORLD-CLASS KICKBOXING EVENT FEATURING EIGHT-MAN, LIGHT HEAVYWEIGHT TOURNAMENT SATURDAY, JUNE 22 PLUS SUPERFIGHTS


Results UFC on FOX 7
Apr 21, 2013, door mmaheadliner

Results UFC on FOX 7, San Jose, California. Saturday 20th April: Henderson vs Melendez.


Results GLORY 7
Apr 21, 2013, door mmaheadliner
Milan - 21 april: GLORY 7 Giorgio Petrosyan is the boss in Milan

Andy Souwer wacht nog steeds op K-1 gage
Apr 17, 2013, door mmaheadliner

Andy Souwer heeft nog steeds zijn gage van zijn K-1 deelname(s?) niet ontvangen. Toch blijft de K-1 organisatie de schijn ophouden door evenementen te plannen en doorgang te laten vinden.


Landelijke bijscholingsdag SKMO gaat niet door
Apr 17, 2013, door mmaheadliner

De landelijke bijscholingsdag SKMO op 21 april in Breukelen gaat helaas niet door.


Rematch Badr Hari vs Zabit Samedov
Apr 14, 2013, door mmaheadliner

Rematch Badr Hari vs Zabit Samedov op 25 mei in Moskou


Results Enfusion Slovenia
Apr 14, 2013, door mmaheadliner

Results Enfusion Slovenia in Nova Mesto April 13th


Results The Ultimate FIghter 17 FINAL
Apr 14, 2013, door mmaheadliner

The Ultimate Fighter 17 FINAL took place on Apr. 13, 2013 from Mandalay Bay Events Center in Las Vegas, Nevada.


Saki wint op KO op GLORY in Istanbul
Apr 6, 2013, door mmaheadliner

Gokhan Saki vocht in een uitverkocht huis in Istanbul tegen de Roemeen Daniël Ghita. Alle overige uitslagen...


Results Invicta FC 5 mma
Apr 6, 2013, door mmaheadliner

KANSAS CITY, Mo. (April, 5, 2013) –In an unforgettable night of Mixed Martial Arts (MMA) action, Michelle “The Karate Hottie” Waterson (11-3) of Albuquerque, N.M. submitted Jessica Penne (10-2) of Huntington Beach, Calif. with an armbar in the fourth round of their main event showdown to become the new Invicta Fighting Championships world atomweight (105 pounds) champion at Ameristar Casino Hotel Kansas City on Friday, April 5, live on InvictaFC.com.


Uitslagen RESPECT! Almelo
Apr 4, 2013, door mmaheadliner

De uitslagen van RESPECT! 30-03-2013 in Almelo. Het White Diamonds Tournament C-klasse 67 kg werd gewonnen door Elwin Teymurov van Sportcentrum Balili. Overige resultaten...


Uitslagen Enfusion Londen
Mar 31, 2013, door mmaheadliner

Marino Schouten verliest van Andrew Tate. Verder waren er partijen met de topthais Pajonsuk en Keng.


Simon Rutz trekt zich terug uit het kickboksbedrijf
Mar 28, 2013, door mmaheadliner

Simon Rutz, de oprichter en voormalig eigenaar van 'It's Showtime,' de wereldkampioenschap kickbokscompetitie, is officieel teruggetreden als adviseur van glorie en trekt zich helemaal terug uit het kickboksbedrijf.


Results World Series of Fighting: Arlovsk vs Johnson
Mar 24, 2013, door mmaheadliner

Saturday March 23rd from Revel Resort and Casino in Atlantic City, N.J. The main event featured a heavyweight bout between former UFC champion Andrei Arlovski and former UFC welterweight Anthony “Rumble” Johnson. Johnson surprisingly had enough firepower to keep attacking Arlovksi and kept him off of his game. Johnson fought to a well-earned unanimous decision victory.


Tyrone Spong beats Remy Bonjasky 2nd Round KO
Mar 23, 2013, door mmaheadliner

Today Tyrone Spong beats Remy Bonjasky by 2nd round KO at the GLORY 5 World Series in Londen.


Hunt vs Struve
Mar 23, 2013, door mmaheadl

Het kan verkeren. Vooral bij zwaargewichten weten we van onze vaste columnist Mike Passenier. Dus wat vrijwel niemand voor mogelijk hield was dat Stefan Struve in Tokio zou verliezen van de 38-jarige 1.78 meter lange Nieuw-Zeelander Mark Hunt. .....Lees verder in RingSports #131


Results Road to GLORY USA - New York
Mar 23, 2013, door mmaheadliner

Francois Ambang wins the Road to GLORY 77k tournament in New York, USA. A large surprise then, that the tournament winner- Francois Ambang- was given virtually no chance before decimating the competition and bringing home the $20,000 prize. 


ROAD TO GLORY USA New York
Mar 21, 2013, door mmaheadliner

The next edition of Road to GLORY USA takes place on March 22 in New York City and features the 77kg/170lb tournament of the Road to GLORY USA series.


Video: Roeland Karate Do San first Full Contact
Mar 18, 2013, door mmaheadliner

Open European Championship Kyokushinkai Karate 17 march 2013 Kamakura


Uitslagen NK Grappling
Mar 17, 2013, door mmaheadliner

Uitslagen NK Grappling 16 maart Wijk Bij Duurstede.


Results UFC 158: GSP defeated Diaz
Mar 17, 2013, door mmaheadliner

UFC 158 - 16th March Bell Centre, Montreal Quebec, Canada UFC 158: George St. Pierre defeated Nick Diaz in the UFC Welterweight title fight.


Badr Hari houd de media Nederland bezig
Mar 16, 2013, door mmaheadliner
Krantenkoppen: Badr Hari naar ziekenhuis - Badr Hari grijpt naast acht ton - Gevecht Badr Hari trekt 625.000 kijkers.

Crocop K-1 Champion 2013
Mar 16, 2013, door mmaheadliner

Mirko 'Crocop' Filipovic is vannacht in Zagreb K-1 Champion geworden door in de finale Ismael Londt te verslaan. Badr Hari moest na zijn 1e partij opgeven wegens een gebroken of gekneusde voet. Hesdy Gerges kon in de 2e ronde van zijn partij niet verder wegens schade aan zijn neus door kniewerk van Ismael Londt.


Scharrenberg en Ratelband in zaak Yellowstone
Mar 15, 2013, door mmaheadl

Eisen van 18 en 12 maanden voor Koen Scharrenberg en Emiel Ratelband

Rob. Z 20 jaar 


Struve terugtrekken UFC ?
Mar 14, 2013, door mmaheadl

I'm sure nobody will like to hear this, but Stefan Struve really needs to think about retiring.


Badr Hari aangehouden vliegveld Zagreb
Mar 13, 2013, door mmaheadliner
Vandaag vertrok hij samen met zijn Estelle richting Zagreb om daar bij de K-1 World Grand Prix finale 'king of the ring' te worden. Het is alleen nog maar zeer de vraag of het hele feest wel doorgaat. Badr is namelijk zojuist uit de rij gepikt door de Kroatische douane. 

Santos over Overeem
Mar 12, 2013, door mmaheadl

'Overeem is a joke', 'Mark Hunt is a very tough guy'


Badr Hari na weken trainen fit genoeg - video
Mar 12, 2013, door mmaheadliner

Kickbokser Badr Hari kan bijna niet wachten tot hij komende vrijdag 15 maart in Zagreb de ring weer in kan. Sinds Hari 6 weken geleden uit het huis van bewaring kwam, heeft hij getraind wat hij kon. Bekijk de video.


Gerges hoopt volgende week op K-1 finale tegen Hari
Mar 10, 2013, door mmaheadliner

De Amsterdamse kickbokser Hesdy Gerges is klaar het op te nemen tegen Badr Hari tijdens de K1-finale in Zagreb.


Masaaki Noiri wins Road to GLORY 65kg tournament
Mar 10, 2013, door mmaheadliner

March 10th in Shinjuku, Tokyo, GLORY held its first Road to GLORY Japan event, a 65kg tournament with Masaaki Noiri, Yuki, Ryuji Kajiwara and Hiroya, among others. Also on the card was a big 60kg fight between Hirotaka Urabe and Shigeru.


Weekend results Monaco, Barcelona, Japan
Mar 10, 2013, door mmaheadliner

Boy Boy Martin en Redouan Cairo hebben beiden een WAKO wereldtitel K1 behaald in Monaco. Sahak Parparyan en Cesar Cordoba onbeslist op Enfusion Barcelona. Hans Nijman goede show tegen Minowa Suzuki op U-Spirits Japan.


U-Spirits Again, Japan met Hans Nijman
Mar 8, 2013, door mmaheadliner

Hans 'Mister Legs' Nijman vecht komende zaterdag 9 maart een show worstelpartij tegen Minowa Suzuki op een afsscheidsgala van Hiromitsu Kanehara (een oude tegenstander van Hans).


Results Bellator 92
Mar 8, 2013, door mmaheadliner

Bellator 92 results for Thursday night's Bellator action from the Pechanga Resort and Casino in Temecula, CA,  USA.


Massale belangstelling uitvaart thaibokslegende Ramon Dekkers
Mar 8, 2013, door mmaheadliner

BREDA - Onder massale belangstelling is donderdagmiddag in Breda thaibokser Ramon Dekkers (43) gecremeerd. Vanwege de enorme drukte was de uitvaartplechtigheid ook op het parkeerterrein voor de aula te volgen via een videoscherm. Motorrijders van Satudarah begeleidden de rouwstoet naar het crematorium. Een reclamevliegtuig met de tekst 'The Diamond is 4Ever, rust zacht' vloog boven de stad.


Alistair Overeem injured for UFC 160
Mar 8, 2013, door mmaheadliner

Alistair Overeem Twiitter: "Injured! Caught a slightly tear in my quad muscle so unfortunatly out of may 25's UFC. Not happy to let you guys 'the fans' down!" UFC 160 25th May. Overeem was scheduled against Dos Santos.


Failliete Yves Gijrath hielp Badr Hari aan K-1 partij Zagreb.
Mar 7, 2013, door mmaheadliner

Failliete Yves Gijrath zou Badr Hari nog geholpen hebben aan de K-1 partij in Zagreb. Gijrath was de zaakwaarnemer van Badr Hari.


K-1 World Grand Prix finale in Zagreb live bij RTL 7
Mar 6, 2013, door mmaheadliner

RTL 7 zendt op vrijdag 15 maart de K-1 World Grand Prix finale uit. Van de acht zwaargewichten die aan dit prestigieuze kickbokstoernooi deelnemen, hebben er drie Nederland als thuisbasis: Badr Hari, Ismael ‘Mr. Pain’ Londt en Hesdy Gerges. De locatie voor het toernooi is de 17.000 plaatsen tellende Arena Zagreb.


Ramon Dekkers
Mar 6, 2013, door mmaheadl

Brief Ron Nyqvist aan Ramon Dekkers


Abdelkader Benali komt met roman over Badr Hari
Mar 6, 2013, door mmaheadliner

Schrijver Abdelkader Benali komt met een roman geïnspireerd op kickbokser Badr Hari. Het boek met als titel Bad Boy gaat over de ondergang van een kickbokser en verschijnt in augustus bij uitgeverij De Arbeiderspers. De titel van het boek is ontleend aan één van de bijnamen die Hari in de kickbokswereld had.


Vladimir Klitschko verdedigd wereldtitels tegen Francesco Pianeta
Mar 5, 2013, door mmaheadliner

Oekraïner Vladimir Klitschko, de huidige wereldkampioen zwaargewicht van vier verschillende boksbonden, zal zijn behaalde gordels verdedigen in een wedstrijd tegen Francesco Pianeta. Beide mannen kennen elkaar goed, want zij zijn voormalig sparringpartners.


Crematie Ramon Dekkers donderdag 7 maart
Mar 4, 2013, door mmaheadliner

De  crematieplechtigheid zal plaatsvinden op donderdag 7 maart 2013 om 16.00 uur in het uitvaartcentrum “Zuylen” Tuinzigtlaan 11 , 4813 XH  Breda. Telefoon: 076 521 9453. Aansluitend is er gelegenheid om afscheid te nemen van Ramon in de aula van het crematorium.


Schaken met je lichaam: dat is kickboksen
Mar 4, 2013, door mmaheadliner
Columnist Jan Bennink van de Volkskrant staat stil bij de dood van Ramon 'The Diamond' Dekkers. Vorige week overleed de kickbokskampioen op 43-jarige leeftijd. Dekkers is een held in Thailand en Japan, maar niet in Nederland. Onterecht, want 'kickboksen is dé nieuwe volkssport van Nederland'.

Petrosyan knocked out Laursen + video
Mar 4, 2013, door mmaheadliner

Trieste, Italy - Giorgio Petrosyan vocht tegen Ole Laursen wat op papier al een mismatch leek. Petrosyan was van beginafaan duidelijk van een hoger niveau.


Struve & Siyar (UFC)verliezen in Japan
Mar 3, 2013, door mmaheadl

UFC on Fuel 8 Japan

RESULTS HERE

VIDEOstruve

VIDEOsiyar


Results Bellator 91: M'Pumbu vs. Vegh
Mar 1, 2013, door mmaheadliner
Bellator 91 Results:Attila Vegh def. Christian M'Pumbu via unanimous decision at Thursday night's Bellator action from the Santa Ana Star Center in Rio Rancho, N.M. USA

Peter Aerts over thaibokslegende Ramon Dekkers: 'Hij was de Mike Tyson van onze sport'
Feb 28, 2013, door mmaheadliner

"Hij was de Mike Tyson van onze sport", vertelt Aerts. De boksers zagen elkaar regelmatig tijdens boksgala's. "Ik ben regelmatig met 'm uitgeweest. Hij was heel relaxt, een echte Brabander."


Bloemen voor overleden kickboxlegende Ramon Dekkers.
Feb 28, 2013, door mmaheadliner

Vijf bosjes bloemenliggen er in de Emertunnel, donderdagmorgen om kwart over acht. Ze zijn voor kickboxlegende Ramon Dekkers uit Breda.


Ramon Dekkers wo 27/2 overleden
Feb 27, 2013, door mmaheadl

Thaibokslegende Ramon Dekkers (43) uit Breda is woensdag onverwacht overleden. 


'Geen landelijk onderzoek naar vechtsport'
Feb 27, 2013, door mmaheadl

Minister Edith Schippers (Sport) laat geen landelijk onderzoek doen naar verwevenheid tussen criminaliteit en vechtsport. Schippers vindt dat de zaken ook prima op lokaal niveau kunnen worden aangepakt


Sem Schilt sportman Drenthe van 2012
Feb 27, 2013, door mmaheadliner

Tijdens het Sportgala Drenthe is Sem Schilt gekozen tot sportman van 2012. Kickbokser Schilt werd afgelopen jaar voor de vijfde keer wereldkampioen. Het negende Sportgala Drenthe werd maandagavond in De Nieuwe Kolk in Assen gehouden.


SUPERKOMBAT® World Fighting Championship – 2013 Official Programme
Feb 27, 2013, door mmaheadliner

Superkombat team proudly announce the official programme for the 2013 season, including the World Tryouts series, New Heroes series (a system of qualification events) and the World Grand Prix series.


Onno 'Cro-Mag' (NIKKO SPORTS) overleden
Feb 26, 2013, door mmaheadl

Onno 'Cro-Mag' van Ravesteijn overleden


Estelle met Badr mee naar Zagreb voor K-1 Finale
Feb 26, 2013, door mmaheadliner

Estelle komt haar liefje Badr Hari steunen wanneer hij op 15 maart terugkeert in de ring tijdens de K1-finale voor de wereldtitel in Zagreb.

"Ja ik ga zeker mee", laat Estelle weten. "Ik vind het heel spannend."

De blondine gaat niet alleen mee voor de gezelligheid, maar het is ook nog eens handig omdat Estelle een Kroatische moeder heeft. Ze spreekt de taal en kan, zo nodig, gemakkelijk optreden als tolk.

Badr Hari maakt rentree tijdens K-1 WORLD GRAND PRIX in Zagreb tegen Zabit Samedov op vrijdag 15 maart. We wisten dat Badr Hari al in training was en dat hij zijn trainingsmaatje Gokhan Saki voorbereidde op zijn partij tegen Ghita maar dat Hari zelf zo snel de handschoenen weer aan zou trekken, mag gerust een verassing te noemen zijn.


Melvin Manhoef to face Brock Larson
Feb 26, 2013, door mmaheadliner
Melvin Manhoef will take on Brock Larson at ONE FC: Kings and Champions, the promotion's April 5 event in Singapore.

Thai Fight 2013 - King of Muay Thai
Feb 25, 2013, door mmaheadliner

Featured on the first Thai Fight of 2013 were fan favorites like Sudsakorn, Saiyok, Iquezang, and Saenchainoi.


More Russian fight news reports
Feb 25, 2013, door mmaheadliner

Friday, February 22 was a show put on by Octopus Fight Clib in Moscow. The last leg of the Tatneft Cup qualifier to the quarter finals of the tournament took place in Kazan.


Harun Kina verliest op Battle of Moscow 10
Feb 24, 2013, door mmaheadliner

23 februari, Moskou, Rusland - Harun Kina verliest in de 1e ronde op TKO van Zubair Tuhugov (Rusland)


Results UFC 157 Rousey def Carmouche & Lyoto Machida beats Dan Henderson
Feb 24, 2013, door mmaheadliner

23th Febryary, Los Angeles, USA - UFC women's bantamweight champion Ronda Rousey officially ascended to the top of the sport with her armbar win over Liz Carmouche.


K-1 Schema 2013
Feb 23, 2013, door mmaheadliner

K-1 Global maakt een aantal evenementen bekend voor 2013 in Modavie, Portugal, Litouwen, Spanje en meer.


Henry van Opstal verliest en Stevelmans wint op Shootboxing Japan
Feb 23, 2013, door mmaheadliner

Shootboxing 2013 Act 1 - 22 februari. Sato emerged victorious, defeating Van Opstal by decision. Warren Stevelmans beat Bovy Sor Udomson by decision.


Weekend gala's - not to miss!
Feb 22, 2013, door mmaheadliner

Shootboxing 2013 Act. 1 Tokyo met Henry van Opstal en Warren Stevelmans - UFC 157: Roussey vs Carmouche, Anaheim USA - Battle at Moscow 10 - Moscow, Russia met Revanho Blokland - Hoost Cup Spirit 2 in Nagoya, Japan


'Big' John McCarthy: There's no excuse for poor judging in UFC
Feb 19, 2013, door mmaheadliner

In more ways than one, "Big" John McCarthy wrote the book on modern day officiating in MMA. And although he sees the obvious progress that has been made since the days of UFC 1, McCarthy believes we still have a long way to go.


Tyson en Holyfield 15 jaar na 'bijtincident' weer vriendjes
Feb 18, 2013, door mmaheadliner

Even terugspoelen naar juni 1997. Mike Tyson bijt een stuk oor af dat hoorde bij het hoofd van zijn bokstegenstander in de ring, Evander Holyfield. Het werd zowat de beroemdste menselijke beet ooit. Nu, 15,5 jaar later, lijken de plooien gladgestreken.


Results UFC on FUEL TV 7, Londen
Feb 17, 2013, door mmaheadliner
Here are the results of the UFC on Fuel TV 7 fight card held on Feb. 16, at the Wembley Arena in London, England: Barão Retains Interim Bantamweight Title. More results...

CRIS CYBORG SIGNS DEAL WITH INVICTA FC
Feb 16, 2013, door mmaheadliner

CRIS CYBORG SIGNS MULTI-FIGHT DEAL WITH INVICTA FIGHTING CHAMPIONSHIPS WINNER FACES NO. 1 RANKED MARLOES COENEN


MEET KICKBOXING LEGENDS FROM GLORY 5 & 6
Feb 14, 2013, door mmaheadliner
Media are invited to watch an exclusive open workout with one to one interviews and photography opportunities at SUNDAY 17th FEBRUARY FROM 1PM – 3PM URBAN KINGS GYM, LONDON Hosted by Remy Bonjasky, Gokhan Saki, Liam Harrison, Jordan Watson & Albert Kraus

Reacties uit de sportwereld over weren worstelen van de Spelen
Feb 13, 2013, door mmaheadliner

Diverse autoriteiten op sportgebied reageren op het nieuws dat het IOC worstelen van de Olumpische Spelen wil weren vanaf 2020. Bert Kops, Dan Henderson en Ronda Rousey.


Worstelen niet meer olympisch!
Feb 13, 2013, door mmaheadliner
Het Internationaal Olympisch Comité wil worstelen van de Olympische Spelen weren. Het dagelijks bestuur heeft dinsdag besloten dat de sport in Rio de Janeiro 2016 voor het laatst op het programma staat. Het IOC-congres moet in september in Buenos Aires het besluit nog wel bekrachtigen, maar het ziet er slecht uit voor de oudste sport ter wereld.

Invicta FC 5 WOMEN’S WORLD CHAMPIONSHIP
Feb 12, 2013, door mmaheadliner

Invicta FC 5 takes place April 5, 2013, at the Ameristar Casino Hotel in Kansas City, MO. In the main event, reigning Invicta FC Atomweight (105 pounds) Champion Jessica Penne (10-1) of Huntington Beach, Calif. will defend her crown against superstar Michelle “The Karate Hottie” Waterson (10-3) of Albuquerque, N.M.


Willeboordse beëindigt judocarrière
Feb 12, 2013, door mmaheadliner

Topjudoka Elisabeth Willeboordse stopt per direct met topsport. De Rotterdamse judoka heeft dit aan bondscoach Marjolein van Unen laten weten. “Het is mooi geweest, ik heb als topsporter het voorrecht gehad tot enorme persoonlijke ontwikkeling en het is nu tijd om deze ontwikkeling in te zetten voor andere doeleinden. Hierbij gaat mijn studie Geneeskunde aan het Erasmus MC alle aandacht krijgen, want ik kijk uit naar een toekomst als Militair arts bij de Koninklijke Marine.”


Judoka's succesvol in Parijs
Feb 12, 2013, door mmaheadliner

Op der Grand Slam Judo in Parijs afgelopen weekend waren de Nederlandse deelnemers redelijk succesvol. De grootste sensatie van de dag kwam op naam van Kim Polling, die in een volgepakt Bercy de eindstrijd bereikte in de klasse -70 kg. Henk Grol won brons in de klasse -100 kg. Anicka van Emden en Dex Elmont veroverden respectievelijk zilver en brons.


Mikel Lemaire wins Road to GLORY Tournament LA
Feb 10, 2013, door mmaheadliner

The second edition of Road to GLORY USA in Los Angeles just finished Saturday February 9th and crowned Mike Lemaire as winner with a prize of $20 000 and a GLORY contract.


Tito Ortiz asks UFC to release Cris Cyborg
Feb 10, 2013, door mmaheadliner

On this week’s edition of AXSTV’s Inside MMA, Cristiane “Cyborg” Santos’ (Pictured) manager, better known as Tito Ortiz, revealed they have requested her release from the UFC. Ortiz reiterated that it is physically impossible for Cyborg to shed the 10 additional pounds required to drop to Rousey’s 135-pound division.


Michael Kuiper vs. Tom Lawlor added to UFC on FUEL TV 9
Feb 10, 2013, door mmaheadliner

A middleweight matchup between Dutch prospect Michael Kuiper (12-1 MMA, 1-1 UFC) and eight-time UFC veteran Tom Lawlor (8-5 MMA, 4-4 UFC) is the latest reported addition to 6th April's UFC on FUEL TV 9 event in Sweden. Also the Dutch Gegard Mousasi fights at this event.


Antonio Silva wants a Cain Velasquez rematch – or whoever the UFC says is next
Feb 10, 2013, door mmaheadliner

Silva said he'd love another crack at Velasquez now that he's the champ, but he'll simply take things as they come.


Gilbert Melendez wants the UFC belt of Benson Henderson
Feb 10, 2013, door mmaheadliner

I’m not defending my belt anymore and I’m coming to take his. I’m coming with bad intentions and I’m not counting on squeaking anything out on the scorecards." - Gilbert Melendez


RINGSPORTS #130 OUT NOW!
Feb 7, 2013, door mmaheadliner

RINGSPORTS Magazine #130 vanaf vrijdag 8 februari 2013 in de kiosk. Check de INHOUD


Eerste foto's Badr Hari weer in training
Feb 7, 2013, door mmaheadliner

Badr Hari weer in trianing bij Mike's Gym met Gokhan Saki. Iets afgevallen. Bekijk de foto's...


UFC News
Feb 7, 2013, door mmaheadliner

Josh Barnett officially declines UFC contract offer - 'Bigfoot' Silva's manager: Cain Velasquez rematch possible - Thiago Tavares fails UFC on FX 7 drug test due to steroids -  Ramon Dekkers on Overeem: We teached him to take a beating like a man, not a bitch!"


Jose Aldo vs. Anthony Pettis set for August 3 UFC event
Feb 7, 2013, door mmaheadliner

Late on Saturday night, Anthony Pettis sent a text message to Dana White asking to drop down to the featherweight division to challenge champion Jose Aldo. By Monday afternoon, he'd hadn't even received a response from White, but a few hours later, the match was all but a done deal.


ANDREW WHITAKER NAMED NEW GLORY CEO
Feb 5, 2013, door mmaheadliner

SINGAPORE (Feb 5, 2013) - – Glory Sports International, the parent company of the world’s new premiere kickboxing league, GLORY World Series, today announced the appointment of former WWE Executive VP Andrew Whitaker to the position of global CEO of Glory Sports International.


Nico Herbert Europees Kampioen Brazilian Jiu Jitsu 2013 Lissabon
Feb 5, 2013, door mmaheadliner

Nico Herbert heeft voor de achtste keer op rij deelgenomen aan de IBJJF Open Europeen Championship Brazilian Jiu Jitsu 2013 te Lissabon. Het Nederlandse team heeft in totaal negentien medailles behaald. Onder de worstelsporten is BJJ de snelst groeiende sport in Nederland.


UFC Offcial Rankings update
Feb 5, 2013, door mmaheadliner

UFC Offcial Rankings update met de Nederlanders Gegard Mousasi, Alistair Overeem en Stefan Struve.


Bas Rutten over Alistair Overeem (also Crocop comments)
Feb 5, 2013, door mmaheadliner

"OK, many people asked me, so lets talk about the Overeem fight. I had a lot of heat from “new fans” (I guess), or fans that never check stats on fighters."


Post-fight interview Silva after ko'd Overeem
Feb 3, 2013, door mmaheadliner

Antonio Silva warned Alistair Overeem to show him respect, and then he went out and earned it. "Fight and win inside the cage, not outside," he said. "He talked a lot of s--- but I believe in myself." Post fight interview Antonia Silva: INTERVIEW


Alistair Overeem zwaar KO vs Silva in UFC 156
Feb 3, 2013, door mmaheadl

Alistair zwaar knock-out in de 3e ronde! Bekijk de Video. Overige uitslagen hier ...


ROAD TO GLORY USA Results
Feb 3, 2013, door mmaheadliner

Twenty-four year-old Dustin Jacoby was awarded a $20,000 grand prize check as well as a one-year contract with GLORY World Series, after Jacoby pulled off a miracle victory in the inaugural ROAD TO GLORY USA tournament, defeating three straight opponents by (T)KO.  Jacoby had accepted a spot in the tournament just 48 hours before the event began, after one of the original tournament entrants withdrew . VIDEO


Josh Barnett ‘zo goed als’ naar de UFC
Feb 2, 2013, door mmaheadliner

Dat is goed nieuws voor de heavyweight divisie in de UFC en voor MMA in het algemeen. Dana White heeft dat “It’s probably going to happen”, met betrekking tot de komst van Josh Barnett naar de UFC. Opvallend, omdat Barnett een nogal roerige geschiedenis met de UFC heeft. Zo is hij in een ver verleden “gezakt” voor een dopingtest en zijn Barnett en White niet altijd beste vrienden geweest.


Results Tatneft Cup 2013, Kazan, Rusland
Jan 31, 2013, door mmaheadliner

Tatneft Cup 2013, Kazan, Rusland - 3e selectie 1/8 finale met de Nederlanders Mika Tahitu en Leandro Tam


K-1 Finale, Zagreb. Kroatie
Jan 31, 2013, door mmaheadliner

The date and country host for K-1 Heavyweight World Grand Prix Final is now set for March 15, 2013 in Zagreb, Croatia (with Hesdy Gerges, Ismael Londt, etc.)


BOKSBOND ZOEKT INTERNATIONALE TOPCOACH
Jan 31, 2013, door mmaheadliner

Zoals omschreven staat treft het NOC*NSF in samenwerking met de NBB voorbereidingen voor het opstarten van een fulltime boksprogramma voor alle selecties tot de Spelen in Rio de Janeiro 2016.


Road to GLORY USA hits Los Angeles
Jan 29, 2013, door mmaheadliner
STACKED MIDDLEWEIGHT TOURNAMENT ON FEB. 9 - WINNER OF EIGHT-MAN TOURNAMENT RECEIVES $20,000 GRAND PRIZE AND ONE-YEAR CONTRACT WITH WORLD’S NEW PREMIERE KICKBOXING LEAGUE THAT AWARD UP TO $600,000 IN PRIZE MONEY.

Overeem: "The fight will end within one or two rounds."
Jan 29, 2013, door mmaheadliner

"The fight will end within one or two rounds." Former STRIKEFORCE® heavyweight champ Alistair Overeem is confident he'll have no trouble dispatching Antonio Silva at UFC® 156, and earning a shot at the UFC® heavyweight crown. Prefight interview...


NOS Journaal: Nieky Holzken over schade voorkomen
Jan 27, 2013, door mmaheadliner
Kickboksen maar schade voorkomen!
Professioneel kickbokser Nieky Holzken laat zich regelmatig testen. 'Ik wil alles uit mijn sport halen, maar wel zo goed en gezond mogelijk.'

Andy Souwer verliest van Dzhabar Askerov op Yokkao Extreme
Jan 27, 2013, door mmaheadliner

26-01-2013 Dzhabar Askerov won vs Andy Souwer @Yokkao Extreme 2013, Milan, Italy.


Results UFC on FOX 6, Chicago
Jan 27, 2013, door mmaheadliner

UFC on FOX 6: "Johnson vs. Dodson" took place Saturday night (Jan. 26, 2013) in Chicago, Illinois, with Demetrious Johnson defeating John Dodson by unanimous decision in the main event to retain the UFC flyweight championship of the world.


UFC update!
Jan 25, 2013, door mmaheadliner

Michael Kuipers nog steeds geen tegenstander- Josh Barnett terug bij de UFC - Hendricks om titel tegen Ellenberger -Matt Hughes Vice President UFC


Remy Bonjasky wil voorzitter worden van een overkoepelende vechtsportbond
Jan 25, 2013, door mmaheadliner

Nieuws uit Lunch! (Radio 1 NCRV): Remy Bonjasky wil voorzitter worden van een overkoepelende vechtsportbond


Vechten voor een schone sport
Jan 23, 2013, door mmaheadliner
Burgemeester Eberhard van der Laan schrijft wekelijks een column in Metro. Deze week over de vechtsport. Donderdag 24 januari vindt op het stadhuis in Amsterrdam een grote conferentie plaats over de toekomst van de vechtsport met als titel ‘Samen de sport gezond houden en beschermen’.

Conferentie 'Samen de sport gezond houden en beschermen' in Amsterdam
Jan 23, 2013, door mmaheadliner

Op donderdag 24 januari worden de resultaten van het onderzoek 'Aanzien en overleven in een sport vol passie, over regulering van full contact-vechtsporten' van Universiteit Utrecht-onderzoekers gepresenteerd tijdens de conferentie 'Samen de sport gezond houden en beschermen' op het stadhuis van Amsterdam (13.00-17.00 uur). Daar zullen voor het eerst burgemeesters, vechtsporters, organisatoren van vechtsportgala’s en vertegenwoordigers van de ministeries van Veiligheid en Justitie en Volksgezondheid, Welzijn en Sport bij elkaar komen om ideeën uit te wisselen over de vechtsport in Nederland.


Nieuw seizoen "The Reem" van start
Jan 22, 2013, door mmaheadliner2

Alistair Overheem publiceerd op de site van Blackzilians ( waar ook Tyone Spong en Rachad Evans trainen ) een nieuwe aflevering van "The Reem"


Collin Mansur (Team Schreiber) maakt comeback
Jan 22, 2013, door mmaheadliner2

Ongeveer acht jaar geleden is Colin Mannsur gestopt met vechten. Binnenkort zal Mannsur echter zijn comeback maken.

 


Badr Hari uit de gevangenis
Jan 22, 2013, door mmaheadliner2

Kickbokser Badr Hari is weer op vrije voeten. Hij verliet dinsdag de gevangenis in Zoetermeer. Zonder verder iets te zeggen tegen de verzamelde pers, stapte hij achterin een zwarte Porsche Cayenne waarin ook zijn partner Estelle Cruijff zat.


Opnieuw geen tegenstander Micheal Kuiper in UFC
Jan 22, 2013, door mmaheadliner

Helaas gaat het gevecht van Micheal Kuiper tegen Josh Janousek niet door wegens een blessure van laatstgenoemde. Het ziet er naar uit dat Kuiper komend weekend geen partij heeft op de undercard van UFC on FOX 6 (Facebook) in de United Center in Chicago.


'Slachtoffers' Hari teleurgesteld
Jan 22, 2013, door mmaheadliner2

Niet verrast, wel teleurgesteld. Enkele slachtoffers van Badr Hari hielden al rekening met het vrijkomen van de kickbokser.


Badr Hari voorlopig vrij
Jan 21, 2013, door mmaheadliner

Badr Hari is vanavond per direct (maandag 21/januari rond 19.00 uur) op vrije voeten gesteld. De rechter in Amsterdam heeft zijn voorlopige hechtenis geschorst.


TV Brandpunt: "Bezem door de ring"
Jan 21, 2013, door mmaheadliner

Reportage: Het is de grootste vechtsport van ons land. Groter dan boksen, judo of karate en mateloos populair onder jongeren: kickboksen. Maar voor veel mensen is kickboksen onlosmakelijk verbonden met criminaliteit. Kickboksgala geven in een aantal gemeenten problemen. Brandpunt terugkijken?


Enfusion Barcelona
Jan 21, 2013, door mmaheadliner

One of Enfusion Live's currently scheduled events takes place in Barcelona, Spain on March 9 and features some big names.


ENFUSION UK
Jan 21, 2013, door mmaheadliner

Enfusion UK 30 March 2013. The UK's fight scene continues to grow, as the events get bigger and the fighters increase in quantity and quality. 


Wladimir Klitschko hopes to return to the ring on April 6
Jan 20, 2013, door mmaheadliner

Wladimir Klitschko hopes to return to the ring on April 6, but it's unlikely that Alexander Povetkin will be in there with him, which could lead to the WBA stripping their 'super' champion of his title.


UFC on FX 7 results: Vitor Belfort stops Michael Bisping with a head kick finish
Jan 20, 2013, door mmaheadliner

Michael Bisping and Vitor Belfort collided in the UFC on FX 7 main event Jan. 19, 2013 from the Ibirapuera Arena in Sao Paulo, Brazil, with a title shot.


Gustafsson vs. Mousasi slated for April in Sweden
Jan 19, 2013, door mmaheadliner
Gustafsson and Mousasi have verbally agreed to meet on April 6 in Sweden. The event is expected to be dubbed UFC on FUEL TV 9.

Rampage considers move to boxing
Jan 19, 2013, door mmaheadliner

"Maybe I want to try some boxing or do some kickboxing. I’ve done jiu-jitsu tournaments, wrestling tournaments, kickboxing fights -- but never boxing. I think that would be my biggest challenge -- to see if I can be a pro boxer." Jackson said.


Op zoek naar de volgende Diamond
Jan 19, 2013, door mmaheadliner

Elke maand wordt er een nieuw talent van de maand (70kg) gekozen. De talenten worden gekozen door een jury met Ramon Dekkers als hoofdjurylid. Stuur een korte video en de status in.


Teaser Saki vs Ghita 6 april Istanbul
Jan 19, 2013, door mmaheadliner

GONNA BE WAR - GOKHAN "The Rebel" SAKI vs DANIEL GHITA - APRIL 6th 2013. Watch videoteaser on this page. 


K-1 to Columbus February
Jan 18, 2013, door mmaheadliner

K-1 would be coming back to the United States on February 28 in Columbus, Ohio, USA. Now there's confirmation from K-1 themselves and the Arnold (Schwarzenegger's) Sports Festival that this is indeed happening.


GLORY 7 Milan confirmed for April
Jan 18, 2013, door mmaheadliner

GLORY 7 Milan will take place on April 20 in Milan, Italy, as per GLORY's website. No fight card details have been announced yet, but we assume that they will be soon.


Superkombat Qualifications, Croatia
Jan 18, 2013, door mmaheadliner

Now a set of qualification fights has been scheduled for February 23 in Opatija, Croatia, under the banner of Opatija Fight Night 5


Jon Jones Responds to Daniel Cormier’s Call Out
Jan 17, 2013, door mmaheadliner

Jones didn’t bat an eye when Daniel Cormier threatened to “kick his ass” during Saturday’s live Showtime broadcast


ROAD TO GLORY USA KICKS OFF IN TULSA
Jan 17, 2013, door mmaheadliner

EIGHT PROMISING STARS SELECTED TO COMPETE FOR CONTRACT WITH WORLD’S NEW PREMIERE KICKBOXING LEAGUE


Bellator interested in Rampage, but not Barnett
Jan 16, 2013, door mmaheadliner

As for "Rampage," Rebney indicated a fondness for the former light heavyweight champion and wouldn't rule out the notion of a potential signing if Jackson decides to test free agency waters after the final fight of his UFC contract on Jan. 26.


UFC onthult volledige lijst Strikeforce vechters die overgang maken naar UFC
Jan 16, 2013, door mmaheadliner

HEAVYWEIGHT -Daniel Cormier (11-0 MMA, 8-0 SF) - LIGHT HEAVYWEIGHT -Gegard Mousasi (33-3-2 MMA, 4-1-1 SF) -Gian Villante (10-3 MMA, 3-2 SF)


UFC on FOX 7, Brasil update
Jan 16, 2013, door mmaheadliner

19 january Sao Paulo, Brazil. Dan Hardy vs. Matt Brown Added to the Card. 


Henderson vs. Gilbert Melendez UFC lightweight title fight
Jan 15, 2013, door mmaheadliner

The UFC has its sights set on April 20's UFC on FOX 7 event to pair UFC lightweight titleholder Henderson against Strikeforce's last reigning divisional champion, Gilbert Melendez.


BOKSGOUD VOOR NOUCHKA EN ALICIA IN SERVIE
Jan 13, 2013, door mmaheadliner

Nouchka Fontijn en Alicia Holzken hebben in verschillende klassen de Nations Cup in Servië gewonnen.


Results Strikeforce Marquardt vs. Saffiedine
Jan 13, 2013, door mmaheadliner

Las Vegas 12 januari - Saffiedine def. Marquardt for the title. Dion Starring lost via seconden round TKO and Mousasi winst via submission.


Legende Rob Kaman zoekt nieuwe legende via seminars
Jan 12, 2013, door mmaheadliner

Rob Kaman geeft een serie seminars in europa in het kader van zijn zoektocht naar een nieuwe legende en afgelopen woensdag was hij bij Mikes Gym in Oostzaan.


Cung Le Plotting UFC Return
Jan 11, 2013, door mmaheadliner

Coming off the biggest win of his career at UFC on Fuel TV 6 in China, there were a lot of questions whether main event winner Cung Le would return to fighting or not.


UFC fighters suspended after failed drug tests
Jan 11, 2013, door mmaheadliner

UFC middleweight Rousimar Palhares and light heavyweight Joey Beltran received nine-month suspensions as a result of failed drug tests in the aftermath of UFC on FX 6.


Spike TV potential relationship with GLORY
Jan 11, 2013, door mmaheadliner

While no deal is finalized, Kay did say that several Spike executives were at the Glory show at the Saitama Super Arena regarding a potential relationship.


Ramon Dekkers ambassadeur in Thailand
Jan 11, 2013, door mmaheadliner

Ramon Dekkers ontving onlangs een koninklijke onderscheiding van de Thaise prinses Ubolratana Rajakanya voor zijn verdiensten in de vechtsport en is daarbij tevens benoemd tot ambassadeur van alle buitenlandse vechters in Thailand.


Profdebuut Nieky Holzken op 3 maart in Helmond
Jan 11, 2013, door mmaheadliner

De Brabantse kickbokser Nieky Holzken, tweevoudig wereldkampioen, Europees kampioen en vier keer Nederlands kampioen, gaat zijn debuut als profbokser maken tijdens een gala op 3 maart in Helmond.


GLORY 5: Spong vs Bonjasky, London
Jan 11, 2013, door mmaheadliner

Saturday, March 23. 2013.  Excel Arena, London, England ook met Albert Kraus, Mosab Amrani en Warren Stevelmans.


Glory 6 Istanbul: Saki vs Ghita bevestigd!
Jan 11, 2013, door mmaheadliner

Glory’s CEO Pierre Andurand bevestigde de partij tussen Gökhan Saki vs Daniel Ghita, die zal plaats vinden op 6 april in de Ülker Sports Arena in Istanbul. 


Gegard Mousasi and the frustration of ‘overrated’
Jan 11, 2013, door mmaheadliner

Maybe he cared when people began to whisper of a mini-Fedor, an emotionless machine of destruction hailing from the Netherlands, whose reign seemed inevitable.


Mousasi's new start in Strikeforce
Jan 10, 2013, door mmaheadliner
Saturday January 12, 2013 at the Chesapeake Energy Arena in Oklahoma City. In a sport where practically everyone has had to deal with the reality of a serious injury at one time or another, he stayed off the disabled list longer than most.

Jon Jones vs Chael Sonnen in UFC 159
Jan 10, 2013, door mmaheadliner

UFC officials on Wednesday, however, confirmed that Jones vs. Sonnen would headline UFC 159 on April 27. The event also marks the promotion’s return to the Prudential Center in Newark, N.J.


Michael Kuiper weer zonder tegenstander in UFC
Jan 9, 2013, door mmaheadliner

Michael Kuiper dacht in Buddy Roberts eindelijk een tegenstander te hebben gevonden, maar Roberts heeft zich afgemeld. De middleweights zouden op de undercard van UFC on FOX 6 vechten, maar Roberts is ziek en heeft een mondblessure.


Overeem herkreeg licentie om te vechten
Jan 9, 2013, door mmaheadliner

Alistair Overeem kreeg van de Nevada State Athletic Commission op dinsdag 8 januari een licentie om in de staat Nevada te vechten.


Strikeforce: Daniel Cormier says Dion Staring is Dangerous!
Jan 9, 2013, door mmaheadliner
Daniel Cormier: Dion Staring is Dangerous Because He Said Yes When So Many Others Said No. “No one expected it to be Dion, but that’s what makes Dion such a dangerous opponent.

Video: Overeem klaar voor UFC 156
Jan 8, 2013, door mmaheadliner

2 februari 2014: Las Vegas, NevadaMandalay Bay Events Cente. Overeem vs Silva. Filmpje.  


UFC 158 St-Pierre vs Diaz
Jan 8, 2013, door mmaheadliner

UFC® welterweight champion Georges St-Pierre returns to Montreal’s Bell Centre on March 16, 2013 to face former STRIKEFORCE®champion Nick Diaz. St-Pierre (23-2).


 UFC Tokyo met Stefan Struve en Siyar Bahadurzada
Jan 8, 2013, door mmaheadliner

3 maart 2013 - UFC on Fuel TV 8 - Saitama Superarena Tokyo, Japan. Hunt vs Struve en Kim vs Bahadurzada


Dana White says Jon Jones is a diva
Jan 8, 2013, door mmaheadliner
Dana White: Jon Jones was 'being a diva' with 'piece of meat' reaction to UFC 151 cancelation

Dan Henderson says a fight with training partner Chael Sonnen is ‘quite possible'
Jan 8, 2013, door mmaheadliner

Should both men emerge victorious in their upcoming bouts, a collision course between the two friends could be on the horizon. 


TV: ‎Stefan Struve in Hart van Nederland
Jan 7, 2013, door mmaheadliner
Martial arts-held verovert de wereld. Stefan Struve is 24 jaar oud, komt uit Beverwijk en is één van de beste Mixed Martial Arts-vechters ter wereld. En dat is best een pittige vechtsport. In het buitenland kennen ze Stefans reputatie al lang en op sommige plekken kan hij amper over straat. Maar hier in Nederland is hij eigenlijk nog best onbekend. Tot nu… Hart van Nederland maakte een reportage.

TV: Remy Bonjasky bij Bureau Sport
Jan 7, 2013, door mmaheadliner

Remy Bonjasky is te zien in het sportprogramma Bureau sport. 


Junior dos Santos misschien tegen Alistair Overeem
Jan 7, 2013, door mmaheadliner

Junior Dos Santos On Why He Lost To Cain Velasquez: 'I Just Defended Myself'. Win or lose next week, it appears as though Ronaldo Souza is headed to the UFC this year.


NOVER en WFCA samen onder NOVER/WFCA
Jan 7, 2013, door mmaheadliner

Persbericht: NOVER en WFCA onder de naam NOVER/WFCA verder als één lidbond van de Sectie Ringcontactsporten van de FEDERATIE OOSTERSE GEVECHTSKUNSTEN


Results Invicta FC 4 women mma
Jan 6, 2013, door mmaheadliner

5th January 2013 Kansas City, USA. Twenty-five year old sensation Carla “Cookie Monster” Esparza (9-2) of Redondo Beach, Calif. earned a five-round unanimous decision over a game “Rowdy” Bec Hyatt (4-! 2) of Brisbane, Australia to become the first-ever Invicta Fighting Championships strawweight (115 pounds) champion


Chajmaa Bellakhal stopt met kickboksen
Jan 6, 2013, door mmaheadliner

Chajmaa Bellakhal stopt met kickboksen. De wereldkampioene gaat de energie stoppen in onder meer haar eigen bedrijf. Op Facebook geeft ze een verklaring over haar afschied van de ring. Lees het hier ...


Dion Staring: 'When it rains it pours "
Jan 5, 2013, door mmaheadliner

Dion "The Soldier" Staring (Holland) is going to face one of his biggest challenges on January 12 in Oklahoma. He's facing top ranked Daniel Cormier in what will be the very last Strikeforce event in history.


Daniel Ghita woedend over beslissing
Jan 5, 2013, door mmaheadliner

"I've started the fight with Schilt well, but i've received that high kick and i fell. I was lucid the whole time, i stood on the ground a bit, because, after you fall, it's not good to get up fast. I took a little time, but i didn't thought the referee will stop the fight. I've asked him: Why do you stop the fight? I can fight. But that's what his will was and i couldn't do anything to change it."


Cormier not looking to wait for Jones, calls for Mir in UFC debut
Jan 5, 2013, door mmaheadliner

Of course there is still the opponent at hand for “DC,” Dion Starring who he will be taking on next week at Strikeforce’s last event in Oklahoma.


Marquardt focused on Strikeforce finale but looking to UFC 158 for future foe
Jan 5, 2013, door mmaheadliner

Marquardt doesn't know exactly where he'll fit into the UFC's 170-pound title picture, but he doesn't want to take a slow road to the top. Instead, he's hoping to face a big-name opponent and looks to March's UFC 158 event


Costas Philippou Wants the Winner of Brian Stann vs. Wanderlei Silva Next
Jan 5, 2013, door mmaheadliner

I’m definitely looking at the Brian Stann/Wanderlei Silva fight. I’d like to fight one of those guys if possible,” Philippou revealed.


Todd Duffee: Time Away from UFC: It’s a Relief to Return
Jan 5, 2013, door mmaheadliner

After more than two and a half years away from the UFC, Todd Duffee was relieved to get back in the Octagon and score a win Dec. 29 at UFC 155.


Albert Kraus wint 100.000 $ toernooi China
Jan 4, 2013, door mmaheadliner

The biggest Chinese promotion Wu Lin Feng held a big show on December 31, highlighted by an eight man tournament featuring Albert Kraus, Vuyisile Colossa, Luis Bio and Zhou Zhi Peng among others. Albert Kraus def. Dong Wen Fei by KO (Right High Kick) in Round 2 in the Final.


10 female fighters under UFC contract
Jan 4, 2013, door mmaheadliner

Right now there are ten women fighters under UFC contract, the obvious ones being Rousey, Miesha Tate, Sarah Kaufman, Sara McMann and Liz Carmouche.


Tyron Woodley replaces Erick Silva at UFC 156
Jan 4, 2013, door mmaheadliner

Welterweight contender Tyron Woodley will replace an injured Erick Silva opposite Jay Hieron at UFC 156, promotion officials announced on Wednesday night.


Dana White undecided about Barnett in UFC
Jan 4, 2013, door mmaheadliner

Dana White Remains Undecided if Josh Barnett Will Come to the UFC or Not.


Bellator MMA contract offer to lightweight champion Eddie Alvarez
Jan 4, 2013, door mmaheadliner

Bellator MMA has officially tendered a contract offer to its former lightweight champion, Eddie Alvarez (24-3 MMA, 8-1 BFC).


Kickbokser 20 maanden cel voor mishandelingen in disco
Jan 3, 2013, door mmaheadliner

Een 23-jarige kickbokser uit Arnhem moet twintig maanden de cel in voor het mishandelen van twee bezoekers van een discotheek in Nijmegen.


Man rende weg bij dode bokskampioen
Jan 3, 2013, door mmaheadliner

De politie in Nijmegen zoekt een man die zaterdagavond is weggerend vlak bij de plek waar buurtbewoners even later de zwaargewonde voormalig bokskampioen Kevin America vonden.


Schutter Zijtaart beroept zich op noodweer
Jan 2, 2013, door mmaheadliner
De 32-jarige Siamak S. uit Veghel heeft tijdens het kickboksgala op 11 november in Zijtaart in paniek en uit (zelf)verdediging geschoten.

Prijswinnaars Nieuwjaarsverloting!
Jan 2, 2013, door mmaheadliner

 'De winnaars van onze nieuwjaarsverloting zijn bekend. De prijzen zijn reeds naar de winnaars onderweg'


Raad & Win!
Jan 2, 2013, door mmaheadliner

Een nieuwe columnist zal regelmatig een bijdrage leveren aan RingSports. Raad wie het is en win een leuke prijs. Mail je antwoord voor 17 januari naar mmaheadlinesnl@gmail.com o.v.v. 'RS-columnist' en je adresgegevens.


Invicta 4 Women MMA World Championship
Jan 2, 2013, door mmaheadliner

Memorial Hall in Kansas City on Saturday, Jan. 5. Invicta FC strawweight (115 pounds) world championship bout “Rowdy” Bec Hyatt of Australia will collide with surging star Carla Esparza from the USA.


Results DREAM 18
Jan 1, 2013, door mmaheadliner

DREAM 18 vond op dezelfde avond en locatie plaats als Glory 4, de Saitama Arena in Tokio, Japan op 31 december 2012. De uitslagen van het mma gedeelte vind je hier.


Sem Schilt kampioen GLORY 2012
Dec 31, 2012, door mmaheadliner

Sem Schilt is in Tokio kampioen GLORY 2012 geworden door in de finale Daniel Ghita (Roemenië) met een linker hoge trap op het hoofd te verslaan. Hij wint daarmee tevens een geldprijs van 400.000 US dollars.


Results UFC 155 Dos Santos vs Velasques II
Dec 30, 2012, door mmaheadliner

Cain Velasquez defeats Junior dos Santos by unanimous decision. More results...


Daniel Ghita vecht voor armen en daklozen Roemenië
Dec 28, 2012, door mmaheadliner

Daniel Ghita zal 31 december deelnemen aan het GLORY 4 Grand Slam zwaargewicht toernooi, maar hij wil iedereen de aandacht laten vestigen op zijn project 'Life Is Real' met Gabi Gazan over hoe hij vecht voor ondersteuning van de daklozen en armen in zijn thuisland Roemenië. Lees verder hoe u kunt helpen...


LIVE op Veronica GLORY 4 Tokio 31 december
Dec 27, 2012, door mmaheadliner

Op oudejaarsavond vindt in Tokyo de Grand Slam van de Glory World Series plaats, de grote finale voor de zwaargewichten uit de kickbokswereld. Dit evenement is vanaf 12.00 live te volgen via www.veronicatv.nl/glory!


K-1, SK & WAKO slaan handen ineen!
Dec 27, 2012, door mmaheadliner

Met deze samenwerking heeft WAKO Nederland aansluiting/samenwerking internationaal met de WAKO en met de Pro Organisaties WAKO Pro, K-1 and SuperKombat.ni van WAKO.


Marloes Coenen ook op DREAM/GLORY Tokyo
Dec 26, 2012, door mmaheadliner

Marloes Coenen is toegevoegd aan de lijst van DREAM 18 / GLORY 4 eind dit jaar in Tokio. Ze neemt het in een mma-partij op tegen Fiona Muxlow uit Australia.


K-1 Final 16: Gerges en Londt door naar de Finale, maar wanneer?
Dec 25, 2012, door mmaheadliner2

Zou dit allemaal nog wel doorgaan? Er is nog niets bekend of, waar en wanneer de K-1 Finale zal plaatsvinden.


Crocop wil Saki
Dec 25, 2012, door mmaheadliner

Mirko 'Crocop' Filipovic wil Gokhan Saki graag als tegenstander voor een groot evenement in Zagreb, Kroatie. Hij vindt Saki op dit moment de beste vechter ter wereld.


Results Vale Tudo Japan 2012, Tokyo
Dec 24, 2012, door mmaheadliner

24 December 2012 from Yoyogi National Gymnasium in Tokyo, Japan.


Results SUPERKOMBAT WGP Romania
Dec 23, 2012, door mmaheadliner

Pavel ZHURAVLEV (Ukraine) won the SUPERKOMBAT World Grand Prix 2012 yesterday in Bucharest (Romania). He defeated Benjamin ADEGBUYI by KO and Ismael LONDT in an extra round.


RINGSPORTS #129 OUT NOW!
Dec 22, 2012, door mmaheadliner

De nieuwe RingSports Magazine ligt nu in de kiosk. Lees de flitsende reportages, spraakmakende columns en meer in dit nummer...


GLORY Signs Seven New Stars
Dec 21, 2012, door mmaheadliner

KEVIN ROSS, STEPHANE SUSPERREGUI, ROMAN MAILOV, MAX BAUMERT (foto), JOSEPH VALTELLINI, EDDIE WALKER AND YONG SOO PARK JOIN THE RANKS OF THE WORLD’S TOP STAND-UP FIGHTERS.


Nieuwe tegenstander Ghita & Jason Wilnis in GLORY 4 NYE
Dec 21, 2012, door mmaheadliner

Daniel Ghita's nieuwe tegenstander in het toernooi is Jhonat Diniz wegens een blessure van Fabiano Cyclone. Jason Wilnis staat in een superfight tegen Toshio Matsumoto.


Vijf jaar cel voor advokaat Ashwin Balrak
Dec 20, 2012, door mmaheadliner

Behalve als advocaat was de 37-jarige Balrak ook bekend als kickbokser onder de naam ‘Bad Boy’.


Dos Santos vindt Overeem een laboratoriumkip
Dec 20, 2012, door mmaheadliner

Junior dos Santos: “Guys like the other guy (Alistair Overeem) they are made at the laboratory.”


Zondag en Sweys winnen NK Kyokushin karate
Dec 18, 2012, door mmaheadliner

Patrick Zondag en Rama Sweys werden afgelopen zondag 16 december Nederlands Kampioen Karate in hun klasse. 


TUF 16 Results & Payouts
Dec 18, 2012, door mmaheadliner

The Ultimate Fighter 16 results, HardRock Casino, Las Vegas USA December 15th 2012.


Kluun
Dec 16, 2012, door mmaheadl

... over kickboksers: "Hadden sommige festivalorganisatoren en clubeigenaren maar zoveel lef en zelfkritiek als de kickboksers."


Murthel Groenhart (NED) wint K-1 WorldMax 2012
Dec 15, 2012, door mmaheadliner

15 december 2012 K-1 WorldMax, Athene, Griekenland. Murthel Groenhart (Mikes Gym) wint de finale van clubgenoot Artur Kyshenko (Mikes Gym) en wint daarmee een geldprijs van 300.000 Amerikaanse dollars.


K-1 World Max, Athene - Line Up
Dec 15, 2012, door mmaheadliner

15 december 2012 in Athene, Griekenland met uit Nederland Andy Souwer, Chris Ngimbi en Murthel Groenhart. http://www.vipbox.tv/boxing/114583/1/k-1-world-max-final-8-live-stream-online.html


Uitslagen UFC on FX 6
Dec 15, 2012, door mmaheadliner
14ndecember Gold Coast Convention Centre in Queensland, Australia. Ross Pearson knocks out George Sotiropoulos

Uitslagen Legacy Fighting Championship 16
Dec 15, 2012, door mmaheadliner

*** YOKKAO EXTREME 2013 ***
Dec 13, 2012, door mmaheadliner

Yokkao Extreme 2013, the biggest Muay Thai and K-1 rules event of the world that will be held Saturday 26th January 2013 in Milan (Italy) at Forum d'Assago! 


Van Rosmalen en Le Banner toegevoegd aan DREAM 18 / GLORY 4 Japan
Dec 12, 2012, door mmaheadliner

De beste kickboksers ter wereld vechten niet op K-1, maar op GLORY. 31 december 2012 in Tokio, Japan. Zet het in je agenda!


Melvin Manhoef op Dream18/GLORY4 Japan
Dec 11, 2012, door mmaheadliner

31-12-2012 MMA DREAM 18: Melvin Manhoef VS Denis Kang / Bibiano Fernandes VS Yoshiro Maeda / Shinya Aoki vs Antonio McKee


Uitslagen Vendetta VI, Oostenrijk
Dec 10, 2012, door mmaheadliner

8 december 2012 Wenen, Oostenrijk met veel Nederlanders.


Uitslagen Cage Warriors 50
Dec 9, 2012, door mmaheadliner

8 december Glasgow, UK. Brian Hempleman ruined Paul McVeigh's night in more ways than one.


Uitslagen UFC on FOX: Henderson vs Diaz
Dec 9, 2012, door mmaheadliner

8 december 2012 Seattle, USA. Ben Henderson dominated Nate Diaz for 25 minutes while he had a toothpick inside his mouth the whole time.


Uitslagen XFC 21
Dec 8, 2012, door mmaheadliner

December 7, 2012 - Location: Nashville, Tenn. USA. Nick Newell def. Eric Reynolds via submission (rear-naked choke) - Round 1, 1:22 (for vacant lightweight title). Nick Newell vecht met 1 arm.


Uitslagen Bellator 83
Dec 8, 2012, door mmaheadliner

7-12 Atlantic City, USA. Rad Martinez vs. Shahbulat Shamhalaev (gevecht uitgesteld naar 14 december wegens voedselvergiftiging Shamhalaev)


Koninklijke onderscheiding Ramon Dekkers in Thailand
Dec 7, 2012, door mmaheadliner

Achtvoudig wereldkampioen thaiboksen Ramon Dekkers heeft deze week een koninklijke onderscheiding gekregen van het Thaise koningshuis voor zijn verdiensten voor de sport. De Nederlander werd eveneens benoemd tot ambassadeur van alle buitenlandse boksers in Thailand.


Bokshandschoenen Ali geveild voor 500.000 dollar
Dec 7, 2012, door mmaheadliner

Het betreffen hier 2 paar handschoenen van Muhammad Ali, waarbij het ene paar in 1964 werd gedragen tegen Sonny Liston en de andere in de in 1971 verloren partij tegen Joe Frazier.


Ronda Roussey heeft UFC tegenstander
Dec 7, 2012, door mmaheadliner

23 februari 2013 UFC 157 Anaheim, USA. Ronda Roussey's tegenstander in de UFC damespartij is Liz Carmouche.


Michael Kuiper nieuwe tegenstander UFC on FX7
Dec 4, 2012, door mmaheadliner

Door een knieblessure moest de Braziliaan Thiago Bodao afhaken en zal zijn landgenoot Caio Magalhaes als tegenstander van Michael Kuiper dienen op UFC on FX 19 januari in Sao Paulo.


Onderhandelingen Struve vs Hunt voor UFC Japan
Dec 4, 2012, door mmaheadliner

Er zal een zwaargewicht partij plaatsvinden, waarin waarschijnlijk op 2 maart in Japan Stefan Struve tegen Mark Hunt zal staan.


ROAD TO GLORY zoekt deelnemers USA
Dec 3, 2012, door mmaheadliner
‘ROAD TO GLORY USA’ COMMENCES SEARCH FOR AMERICA’S NEXT MARTIAL ARTS STAND UP FIGHTING SUPERSTARS. U.S. TOURNAMENTS TO IDENTIFY NEW TALENT FOR WORLD’S PREMIER STAND UP FIGHTING LEAGUE. FIGHTER APPLICATIONS BEING ACCEPTED BY GLORY AMBASSADOR COR HEMMERS UNTIL JANUARY 15, 2013.

Denise Kielholtz wint Enfusion, Slovenie
Dec 3, 2012, door mmaheadliner

2-12-2012 Enfusion 'Trial of the Gladiaotors' Ljubljana, Slovenie. 


NK Boksen nieuwe stijl groot succes! Uitslagen
Dec 3, 2012, door mmaheadliner

30-11 t/m 2/12/2012 Het NK Boksen te Rotterdam werd over een lang weekend (3 dagen) gespreid. Het was een groot succes.


Uitslagen BAMMA 11
Dec 2, 2012, door mmaheadliner

1 december 2012 Birmingham, Engeland UK


Samenwerkingsverband NOVER en WFCA
Nov 30, 2012, door mmaheadliner2

In de maand november 2012 hebben de vertegenwoordigers van de NOVER en de WFCA een intentie verklaring getekend om per 1 januari 2013 vanuit een samenwerkingsverband te werken.


Estelle Cruijff en Badr Hari gaan binnenkort trouwen ?
Nov 29, 2012, door mmaheadliner2

Estelle Cruijff en Badr Hari stappen naar verluidt binnenkort in het huwelijksbootje.


Kickboxers bij Pauw en Witteman terugkijken ?
Nov 27, 2012, door mmaheadliner2

Heb je de uitzending van  Pauw en Witteman met Ibrahim Wijbenga, Remy Bonjaski, Peter Aerts en Marloes Coenen gemist ? of wil je het terugkijken ? Kijk dan hier de herhaling.


TV maandag 26-11 Pauw en Witteman: Wijbenga en Bonjaski
Nov 26, 2012, door mmaheadliner

In de uitzending van maandag 26 november gaan initiatiefnemer van het manifest Ibrahim Wijbenga en kickbokser Remy Bonjaski in op het negatieve imago van de kickbokssport. Ook kickboksers Peter Aerts en Marloes Coenen zijn hier over te gast.


Clyde Petres betreurt slecht imago kickbokssport
Nov 26, 2012, door mmaheadliner

“Oneerlijk dat sport wordt vereenzelvigd met criminelen”. Wat een schitterend afscheid moest worden, ontaardde voor voormalig Europees kampioen Clyde Petres vorig jaar in een nachtmerrie. Clyde Petres heeft ook het manifest dat oproept tot schoon schip maken al ondertekend (zie artikel eerder op deze site).


Manifest Kickboksen door bekende kickboksers
Nov 26, 2012, door mmaheadliner

Het is tijd voor een discussie over de rol van de kickbokssport in de samenleving. We hebben een nieuwe structuur en nieuwe doelstellingen nodig. Een aantal Nederlandse kickboksers doen een voorstel.


Vechtsportgala's alleen onder erkende bond
Nov 26, 2012, door mmaheadliner

Burgemeester Onno van Veldhuizen van de gemeente Hoorn wil in de toekomst alleen nog toestemming geven voor vechtsportgala’s die worden gehouden onder auspiciën van de bij NOCNSF aangesloten FOG. Aansluitend pleit hij voor eenzelfde aanpak in het hele land.


Gago Drago Seminar
Nov 24, 2012, door mmaheadliner2

Gago Drago heeft zaterdag 24-11-2012 een kickbox Seminar gegeven in Dojo Burning Heart te Hilversum

Kijk hier voor het foto verslag.


Spong vs Bonjasky UPDATE 23-11-2012
Nov 23, 2012, door mmaheadliner2

REMY BONJASKY vs. TYRONE SPONG MOVES TO MARCH


Gegard Mousasi in Strikeforce januari 2013
Nov 23, 2012, door mmaheadliner

Gegard Mousasi is aan de fightcard van Strikeforce januari 2013 toegevoegd. Zijn tegenstander is  Mike Kyle. De andere Nederlander, Dion Staring, zal hier vechten tegen Daniel Cormier.


Hoorn strenger voor vechtsportgala
Nov 21, 2012, door mmaheadliner

De gemeente Hoorn gaat eisen stellen aan vechtsportgala's voor amateurs.


Overeem komt overeen met Golden Glory
Nov 21, 2012, door mmaheadliner

Overeem heeft overeenstemming bereikt met zijn voormalig management Golden Glory.


Twitter - Kongo wil het opnemen tegen Struve @ UFC 156
Nov 21, 2012, door mmaheadliner2

Kongo heeft via Twitter laten weten dat hij wel tegen Stefan Struve uit wil komen tijdens UFC 156.

Struve ziet dit wel zitten.


GLORY 4 loting/line-up
Nov 20, 2012, door mmaheadliner2

Vandaag vond de loting voor GLORY 4 plaats in TOKYO.

Zie hier de line-up.


Beelden S-Cup ( Met Andy Souwer )
Nov 19, 2012, door mmaheadliner2

Bekijk hier de beelden van de S-Cup met Andy Souwer.


Tyrone Spong bij Dino Show
Nov 19, 2012, door mmaheadliner2

Afgelopen zondag was Tyrone Spong te gast bij de Dino Show. Bekijk hier de uitzending.


Bommelding bij jubileum Sportschool Melvin Manhoef
Nov 19, 2012, door mmaheadliner2

Na een bommelding bij de sportschool van Melvin Manhoef in Hoofddorp heeft de politie zaterdagmiddag gelukkig geen explosieven gevonden.


Kickboksen positief in Jeugdjournaal
Nov 18, 2012, door mmaheadliner

In het Jeugdjournaal van 17 november wordt de kickbokssport positief belicht. Bekijk de uitzending.


Uitslagen UFC 154 St-Pierre vs. Condit
Nov 18, 2012, door mmaheadliner

UFC 154: St-Pierre vs. Condit took place Nov. 17, 2012 from the Bell Centre in Montreal, Quebec, Canada. UFC welterweight champion Georges St-Pierre defended his title against interim champion Carlos Condit.


Andy Souwer wint S-Cup 2012 (Shootboxing)
Nov 17, 2012, door mmaheadliner

November 17 at the Ryogoku Kokugikan in Tokyo, Japan. Andy Souwer wint de finale van landgenoot Henry van Opstal.


Results Legacy Fight Championship 15
Nov 17, 2012, door mmaheadliner

Results Bellator 81
Nov 17, 2012, door mmaheadliner

Tyrone Spong bezoekt stichting Angel's Hope
Nov 16, 2012, door mmaheadliner

Op 3 november maakte Tyrone Spong zijn MMA debuut in Las Vegas. Voor de partij gaf hij al aan dat hij een deel van zijn gage zou doneren aan Stichting Angels Hope. Gisteren bezocht Tyrone de stichting Angel's Hope... 


Uitslag M-1 Challenge, Moscow: Emelianenko vs Monson
Nov 16, 2012, door mmaheadliner

M-1 Global - M-1 Challenge 35 - Thursday, November 15, 2012 - MMA (Mixed Martial Arts) Event Fight Card
Location: Ice Palace in St. Petersburg, Russia


Namen GLORY 4 Toernooi bekend
Nov 16, 2012, door mmaheadliner

Deelnemers Heavyweight champion Semmy Schilt, Gokhan Saki, Daniel Ghita, Remy ‘The Flying Gentleman’ Bonjasky, Peter ‘The Dutch Lumberjack’ Aerts, Errol Zimmerman, Anderson ‘Braddock’ Silva en Sergei Kharitonov.


Alistair Overeem vs Silva
Nov 14, 2012, door mmaheadl

? UFC 156


WCS introduceert nieuwe vechtsport: Mixed Striking Arts
Nov 14, 2012, door mmaheadliner

WCS introduceert een staande gevechtsport, waarbij van 5oz hybride MMA-handschoenen gebruik wordt gemaakt. Alle technieken mogen worden toegepast, maar er wordt niet op de grond doorgevochten. 

"There's NO tapouts, only knockouts!"


Telegraaf rectificeert met interview Clyde Petres
Nov 14, 2012, door mmaheadliner

Dinsdag 13 november maakte de Telegraaf 'De wakker krant van Nederland' een niet zo wakkere indruk, door bij het artikel over de dode bij het kickboksgala in Zijtaart een foto te plaatsen van de nog levende sportschoolhouder Clyde Petres. Woensdag 14 november volgt als goedmaker een interview met Clyde Petres, waarin hij zijn afschuw laat blijken over de smet op de Nederlandse kickbokswereld.


Kicboksers verbannen / Persbericht WFCA
Nov 13, 2012, door mmaheadliner

Gemeentes zijn bezig om gezamenlijk de regelgeving omtrent dergelijke evenementen zo te organiseren dat er geen plaats meer is voor malafide organisatoren. In een persbericht komt de WFCA op voor de goeden die onder de kwaden moeten lijden.


Vuurwerk profbokser Danyo in Rotterdam
Nov 13, 2012, door mmaheadliner

Bokser Stephen Danyo heeft maandagavond van zijn eerste partij als prof in zijn geboortestad Rotterdam een mooie show gemaakt.


Badr Hari alweer opgepakt
Nov 12, 2012, door mmaheadliner2

Drie dagen na zijn vrijlating heeft kickbokser Badr Hari al laten blijken lak te hebben aan de voorwaarden die de Amsterdamse rechtbank heeft verbonden aan de schorsing van zijn voorlopige hechtenis. Hij moet 3 maanden zitten.


Schietpartij Zijtaart doodsteek kickboksen Nederland?
Nov 12, 2012, door mmaheadliner

Zondag 11 november is de organisator van een kickboksgala in Zijtaart overleden aan de gevolgen van een schietpartij op dat gala. Zal dit gevolgen hebben voor kickboksgala's in Nederland?


WBC Wereldtitel Muaythai voor Jemyma Betrian
Nov 11, 2012, door mmaheadliner

Zondag 11 november won Jemyma Betrian van Tiana Caverly uit Australia in Las Vegas in een gevecht om de WBC Wereldtitel Muaythai.


Uitslagen It's Showtime, Brazilie
Nov 11, 2012, door mmaheadliner

Zaterdag 10 november vondt It's Showtime plaats en beleefde goede resultaten


UItslagen SuperKombat Final Elimination
Nov 11, 2012, door mmaheadliner

Zaterdag 10 november vondt de Final Eliminaion van Superkombat in Craiove, Roemenië plaats.


UItslagen UFC Macao: Franklin vs Le
Nov 11, 2012, door mmaheadliner

Zaterdag 10 november vond UFC Macao plaats.


Wladimir Klitschko behoudt zijn titels !
Nov 11, 2012, door mmaheadliner2

Wladimir Klitschko heeft vandaag met succes zijn titels verdedigd.


SUPERKOMBAT WGP 2012 FINAL ELIMINATION nu live op Eurosport !
Nov 10, 2012, door mmaheadliner2

Live vanuit Roemenie het live verslag van SuperKombat op Eurosport !

Bekijk hier de line-up en poster

 


Boksen Klitschko vs. Wach -LIVE op RTL7
Nov 9, 2012, door mmaheadliner

Klitschko vs. Wach: Zaterdag 10 november, vanaf 22.45 uur bij RTL 7!


Badr Hari vrij
Nov 9, 2012, door mmaheadl

Badr Hari komt voorlopig vrij


GLORY 4 samengevoegd met DREAM 18
Nov 9, 2012, door mmaheadliner

GLORY 4 Grand Slam wordt gecombineerd met DREAM 18 NYE op 31 december in Tokio.


Jason Wilnis vervangt Sahak op It's Showtime Brazil
Nov 9, 2012, door mmaheadliner

Als gevolg van VISA zaken wordt Sahak Parparyan vervangen door Jason Wilnis en is een van de vijf 'Nederlandse' deelnemers op dit evenement dat 10 november plaatsvindt.


UFC Macao ode aan Bruce Lee
Nov 8, 2012, door mmaheadliner

UFC Macao is een ode aan Bruce Lee. Shannon Lee was zeer vereerd met dit eerbetoon aan haar vader door UFC president Dana White.


Rola El-Halabi
Nov 7, 2012, door mmaheadl

Rola El-Halabi in hand, knie en beide voeten geschoten gaat weer de ring in.


UFC 154 - ST. PIERRE VS. CONDIT news
Nov 7, 2012, door mmaheadliner

'UFC Primetime' de 3-delige preview show over het komende gevecht tussen George St. Pierre en Carlos Condit is met het eerste deel al de meest bekeken preview show ooit.


Jon Jones vs Chael Sonnen volgend jaar April
Nov 6, 2012, door mmaheadliner

UFC light heavyweight champion Jon Jones and Chael Sonnen will serve as coaches on the next season of "The Ultimate Fighter," then meet in a coaches' fight on April 27.


Jon Jones wil ALLES, ook de UFC titel
Nov 5, 2012, door mmaheadliner

Jon Jones, 25 jaar, behoort al tot de grootste vechters van de UFC. Hij versloeg vijf voormalige UFC kampioenen in de afgelopen 20 maanden en tekende onlangs een deal met Nike.


Giorgio Petrosyan wint finale GLORY World Series
Nov 5, 2012, door mmaheadliner

Giorgio Petrosyan won zat 3 novemberGLORY World Series 70 kg 

REPORT/RESULTS 

PHOTO'S NOW IN PHOTOGALLERY


Verdiensten Tyrone Spong in WSOF
Nov 4, 2012, door mmaheadliner

Tyrone Spong verdiende totaal 27.000 dollar in zijn mma debuut voor de WSOF afgelopen zaterdag 3 november. Meer bonussen...


MMA debuut Tyrone Spong met KO
Nov 4, 2012, door mmaheadliner

 Tyrone Spong maakte zaterdag 3 november zijn mma-debuut in de WSOF in Las Vegas


Resultaat weging GLORY World Series Rome
Nov 2, 2012, door mmaheadliner

Alle vechters zijn op gewicht, zo ook onze Nederlandse troef Robin van Roosmalen.


GLORY World Series LIVE op Veronica
Nov 2, 2012, door mmaheadliner

Waar voorheen K-1 de kickbokswereld domineerde, is dat nu de Glory World Series. Het is op dit moment ’s werelds belangrijkste kickbokscompetitie die alleen toegankelijk is voor de beste vechters ter wereld. Dit jaar kan je alles rondom de Glory World Series volgen bij Veronica. Te beginnen komende zaterdag 3 november in Rome.


Badr Hari bereid in therapie te gaan
Nov 2, 2012, door mmaheadliner

Badr Hari heeft zakenman Koen Everink in de skybox van de Amsterdam ArenA een klap uitgedeeld omdat hij een beledigende opmerking zou hebben gemaakt over Estelle Cruijff, de vriendin van de 27-jarige vechtsporter. Dat zei advocate Bénédicte Ficq vrijdag tijdens de zogeheten pro-formazitting op de rechtbank in Amsterdam. 


Enfusion zet door
Nov 2, 2012, door mmaheadliner

De langlopende reality serie Enfusion zet door in samenwerking met het engelse XFS (Kieran Keddle) om in maart Enfusion Live UK te vormen. 


Albert Kraus verlaat GLORY 3 wegens griep
Nov 2, 2012, door mmaheadl

Albert Kraus moet wegens griep verstek laten gaan bij het GLORY 3 toernooi in Rome komende zaterdag 3 november. Zijn vervanger is de Japanner Sato. Warren Stevelmans vecht de reservepartij tegen Dzabar Askarov.


K-1 15 dec Griekenland FINAL 8
Nov 2, 2012, door mmaheadl

FIGHTCARD


RingSports #128 OUT NOW!!
Nov 1, 2012, door mmaheadliner

Nu in de kiosk. Met interessante artikelen zoals...


Remy Bonjasky op tv gemist ? Bekijk hier de herhaling !
Oct 31, 2012, door mmaheadliner2

Zoals wij al eerder op deze site melden is Remy Bonjasky gevolgt door BNN voor het programma "Je zal het maar zijn" BNN maakte een reportage rondom zijn rentree tijdens het GLORY evenement in Brussel.   Deze uitzening kun je hier terugkijken !


Junior Dos Santos slaat Wladimir Klitschko KO !!
Oct 30, 2012, door mmaheadliner2

Junior Dos Santos heeft op ESPN bekendgemaakt dat hij degene is die één van de Klitschko broers ( Wladimir ) kan verslaan.

"I could beat that guy, man," dos Santos said. "Maybe not easy, but I could knock him out."


NOUS vs NOUS boksdocu Nouchka Fontijn
Oct 30, 2012, door mmaheadliner

De documentaire NOUS vs NOUS laat zien hoe boksster Nouchka Fontijn alles opzij zet voor de sport, zelfs de liefde. De documentaire roept de vraag op hoe het mogelijk is dat een Olympische medaillekandidaat in Nederland zo slecht wordt begeleid.


Badr Hari in zwaar weer!
Oct 26, 2012, door mmaheadliner
Badr Hari loog over schoenen en OM wil Badr Hari jaren 10 jaar opsluiten.

Josh Barnett verdedigt zijn King Of Pancrase titel
Oct 26, 2012, door mmaheadliner

Tijdens de 20 jarige bestaan volgend jaar van de organisatie zal Josh Barnett zijn KOP titel verdedigen.


Marloes Coenen in Pavlov terugkijken ? Bekijk hier de uitzending !
Oct 26, 2012, door mmaheadliner2

Marloes Coenen is voormalig wereldkampioen Mixed Martial Arts, een vechtsport. Wat doet zo'n sport met harde klappen en grote gewichtsveranderingen met je lijf? Is vechtsport goed of slecht voor je?


DREAM New Years Eve Show With GLORY
Oct 26, 2012, door mmaheadliner2

Glory heeft aangekondigd dat ze gaan samen werken met Dream om de special New Years Eve show te gaan produceren in Japan.


Remy Bonjasky geeft F!T adviezen in SP!TS
Oct 24, 2012, door mmaheadliner

Remy Bonjasky geeft elke maandag namens Perry Sport advies over het FIT-thema in SPITS


Alistair Overeem ..talks
Oct 24, 2012, door mmaheadl

“on his way” to becoming one of the all-time greats ..read  more..


JUDO: Ariel Zeevi
Oct 23, 2012, door mmaheadl

stopt als judoka


Uitslagen Tatneft Cup Finale 2012 Rusland
Oct 22, 2012, door mmaheadliner

20 oktober Kazan, Rusland met Hicham el Gaoui en Errol Koning


UItslagen SuperKombat Roemenie
Oct 21, 2012, door mmaheadliner

Zaterdag 20 oktober 2012


Judostage Fukuoka, Japan
Oct 19, 2012, door mmaheadl

Judoka’s uitgenodigd voor unieke stage in Fukuoka, Japan

READ MORE


Documentaire Tyron 'King of the Ring' Spong
Oct 17, 2012, door mmaheadliner

Eldar Gross famous for his online documentary “The Reem” teams up with Tyrone “The King of the Ring” Spong. Check de trailer op deze site.


Busen Judo Dag 10 november
Oct 17, 2012, door mmaheadl

·Chris de Korte (9e dan)
·Edgar Kruyning (6e dan)
·Piet de Jongh (7e dan)
·Ge van den Elshout (7e dan)
·Theo Meijer (6e dan)
·Mark Huizinga (6e dan

Verdere info zie kalender 10 november


The Voice vs Stefan Seagal
Oct 17, 2012, door mmaheadliner2

The Voice ( Michael Schiavello ) laat weer van zich horen.

Dit keer met een vs interview met Stefan Seagal. 


Remy Bonjasky op tv bij "Je zal het maar zijn" ( BNN )
Oct 17, 2012, door mmaheadliner2

Tijdens het GLORY evenement in Brussel is niemand minder dan Remy Bonjasky gevolgd door het BNN programma "Je zal het maar zijn" Deze uitzending wordt uitgezonden op :


Grudge Match - Stallone en DeNire in bokscomedy
Oct 17, 2012, door mmaheadliner

Officially given the greenlight by Warner Bros. 


Badr Hari UPDATE 17 oktober
Oct 17, 2012, door mmaheadl

Theedoek blijft Badr Hari achtervolgen.

Het is bijna een maand stil geweest rondom de zaak Hari, maar nu is er ineens weer nieuws over de veelbesproken theedoek..


UFC TUF naar India
Oct 16, 2012, door mmaheadliner

India is op zoek naar de ultimate fighter tussen de miljoenen Indiers in het land in 2013


UFC 154 - ST. PIERRE VS. CONDIT
Oct 16, 2012, door mmaheadliner

NOV 17, 2012 BELL CENTRE, MONTREAL, QUEBEC, CANADA


Alistair Overeem BACK ON TRACK
Oct 14, 2012, door mmaheadl

White: Overeem meets Dos Santos-Velasquez winner, possibly in March or April


Hracho Darpinyan wint in Rusland van Silvanovich
Oct 14, 2012, door mmaheadliner2

Team Schreiber vechter Hracho Darpinyan ( 9W-4L ) won 13 oktober in Rusland zijn partij tegen Roman Silvanovich uit Wit-Rusland (Belarus)


UFC 153 13/10 Rio de Janeiro
Oct 14, 2012, door mmaheadl

RESULTS

Photo's see PHOTOGALLERY


Results UFC 153 Silva vs Bonar
Oct 14, 2012, door mmaheadliner

13 okt Rio de Janeiro, Brasil: Anderson Silva KO's Stephan Bonnar. More results..


Daniel Ghita en Rico Verhoeven tekenen bij GLORY
Oct 13, 2012, door mmaheadliner

DYNAMIC HEAVYWEIGHTS SIGN MULTI-YEAR EXCLUSIVE AGREEMENTS WITH WORLD’S PREMIER KICKBOXING LEAGUE


FORMER OLYMPIC AND FIFA EXECUTIVE GRAEME WHITE JOINS ELITE GLORY MANAGEMENT TEAM
Oct 13, 2012, door mmaheadliner

Based in Singapore, Graeme will report to GLORY Managing Director Marcus Luer and work closely with the various heads of GLORY business units based in Amsterdam, London and Kuala Lumpur.


Profbokser Orlando Cruz homoseksueel
Oct 11, 2012, door mmaheadliner

Orlando Cruz uit Puerto Rico is de eerste profbokser die er voor uit komt dat hij homoseksueel is. Hij is er trots op en wil het niet langer verbergen.


Gina Carano in nieuwe film 'In The Blood'
Oct 9, 2012, door mmaheadliner

Hollywood Reporter has announced that the Mixed-Martial Arts superstar has lined up her next project: In the Blood, directed by John Stockwell.


GLORY 2 RESULTS OCT-6
Oct 7, 2012, door mmaheadl

RESULTS & REPORT

PHOTO'S: SEE PHOTOGALLERY 


Uitslagen INVICTA 3 Penne vs. Sugiyama
Oct 7, 2012, door mmaheadliner

6th October Kansas City USA


UFC on FX 5 okt
Oct 7, 2012, door mmaheadl

BROWN vs BIGFOOT

RESULTS


Badr Hari boos op Comedy Central
Oct 4, 2012, door mmaheadliner2

Comedy Central gebruikt Badr Hari om Charlie Sheens nieuwe serie Anger Management te promoten. Badr is not amused...


*** FREE LIVE STREAM *** GLORY 2 BRUSSELS
Oct 3, 2012, door mmaheadliner

Live Stream on GloryWorldSeries.com

The live stream of Saturday’s GLORY 2 Brussels event will begin on GloryWorldSeries.com at 10 a.m. EST/7 a.m. PST with the first undercard bout, a Mixed Martial Arts (MMA) rules contest, and continue with the main card.


Thaise grootmeester bezoekt Kam Lung
Oct 3, 2012, door mmaheadliner

Op zondag 30 september jl. had de Heenvlietse sportschool Kam-Lung hoog bezoek uit Thailand.


GLORY op TV bij Veronica
Oct 2, 2012, door mmaheadliner2

Veronica zal de komende 3 Glory evenementen gaan uitzenden, te beginnen met Brussel.


Braziliaanse Renault Duster reclame met MMA grootheden
Oct 1, 2012, door mmaheadliner2

Kort geleden bracht Renault een leuke reclame met Anderson Silva, Antonio Rodrigo Nogueira, Lyoto Machida, Wanderlei Silva en Mauricio ‘Shogun’ Rua op de buis.


Anissa Hadaoui wint op TKO van Martina Jindrova
Sep 30, 2012, door mmaheadliner

Girl Fights Only VIII in Wormer vocht Anissa Haddaoui in een A-partij tegen Martina Jindrova


Uitslagen Strikeforce Melendez vs Masvidal
Sep 30, 2012, door mmaheadliner

Uitslagen Strikeforce: Melendez vs Healy, Sacramento, USA zaterdag 29 september.


Stefan Struve wint van Stipe Miocic
Sep 30, 2012, door mmaheadliner2

Stefan Struve heeft tijdens UFC on Fuel TV: Struve vs. Miocic gewonnen via TKO.


Alex Vogel vervangt Mo Kamal op GLORY, Brussel 6 okt
Sep 28, 2012, door mmaheadliner

Mohamed Kamal kan wegens persoonlijke redenen niet vechten tegen Marat Grigorian op 6 oktober op het GLORY 2 gala in Brussel.


Rampage Gangnam Style
Sep 25, 2012, door mmaheadliner2

Tja......


Stefan Struve teaser voor aankomend weekend !
Sep 25, 2012, door mmaheadliner2

Aankomend weekend vecht Struve tegen Miocic tijdens UFC on FUEL tv.

Hier alvast een voorproefje


Persconferentie GLORY
Sep 25, 2012, door mmaheadliner2

Persconferentie Glory in Tokyo. De visie van Glory.


Boksgoud voor Alicia Holsken op toernooi in Polen
Sep 24, 2012, door mmaheadliner

De jonge Brabantse bokster Alicia Holsken heeft het international Silesian Championships in Polen gewonnen.


Sanne Verhagen wint Europacup judo in Finland
Sep 24, 2012, door mmaheadliner

In het Finse Tampere werd dit weekeinde de European Cup Seniors Judo georganiseerd. Verhagen trof in de finale een andere sterke Nederlandse, Carla Grol.


Matchmaking Rings TopTeam 21-10-2012
Sep 24, 2012, door mmaheadliner2

Hierbij de Matchmaking van het Rings TopTeam evenement van 21 oktober 2012


Uitslagen RESPECT FC 8, Duitsland
Sep 23, 2012, door mmaheadliner

22 september vond Respect FC 8 in Wuppertal, Dutsland plaats. Hier de uitslagen.


Piet Doorjé wint A1 WCC Finale 63,5 kg toernooi
Sep 23, 2012, door mmaheadliner

Uitslagen A1 WCC, Eidhoven met de finale van het 63,5 kg toernooi.


Uitslagen UFC 152: Jones vs Belfort
Sep 23, 2012, door mmaheadliner

22 september vond UFC 152 plaats in the Air Canda Centre in Toronto, Canada met als main event  Jon Jones tegen Vitor Belfort


GLORY 4 Grand Slam event
Sep 20, 2012, door mmaheadliner2

Today a big press conference took place in Tokyo to announce the GLORY 4 Grand Slam event.


Geschiedenisles
Sep 20, 2012, door mmaheadliner2

Cor Hemmers afgestudeerd in Wiskunde.


Results WGP It's Showtime Qualification, Brasil
Sep 17, 2012, door mmaheadliner

Saturday 15th September in Sao Paulo, Brazil, two more It's Showtime Brazil qualification tournaments took place under the WGP promotion, the biggest kickboxing organization in Brazil.


Tyrone Spong tekent bij MMA World Series of Fighting
Sep 17, 2012, door mmaheadliner

Tyrone Spong, die al jaren in de top van de K-1 meedraait Tyrone heeft een 3-fight deal getekend.


Uitslagen BAMMA 10, Londen
Sep 17, 2012, door mmaheadliner
Zaterdag 15 september vond de 10e editie plaats van BAMMA in Londen’s Wembley Arena en werd rechtstreeks uitgezonden in Noord-Amerika via AXS TV.

Melvin Manhoef wint MMA partij in Zuid-Korea
Sep 15, 2012, door mmaheadliner

Zaterdag 15 september won Melvin Manhoef in een MMA-partij van Jae Young Kim op Road FC 009, Zuid-Korea. Zie video...


OUT NOW! RingSports #127
Sep 13, 2012, door mmaheadliner

Nu in de kiosk. Flitsende columns, interviews en reportages in jouw favoriete vechtsporttijdschrift.


UFC 153: Anderson Silva vs. Stephan Bonnar
Sep 13, 2012, door mmaheadliner

13 oktober 2012 - HSBC Arena, Rio de Janeiro, Brazil. Deze match vervangt de partij tussen Aldo en Edgar, wegens compicaties van Aldo na een recent motorongeluk.


Don't Miss!: UFC Nottingham: Struve vs Miocic
Sep 12, 2012, door mmaheadliner
Sep 29, 2012 The UFC has confirmed that the upcoming Nottingham, UK show will be headlined by a heavyweight clash between Stevan Struve and Stipe Miocic.

Vitali Klitschko verdedigde wereldtitel met succes!
Sep 10, 2012, door mmaheadliner

Vitali Klitschko heeft 8 september in Moskou met succes zijn wereldtitel boksen bij de zwaargewichten verdedigd. 

Vitali Klitschko takelt Duitse opponent stevig toe.

Jorina 'Jojo' Baars wint K1 toernooi!
Sep 9, 2012, door mmaheadliner

Jorina 'Jojo' Baars nam zaterdag 8 september deel aan een K1 8-damestoernooi in Herne, Duitsland. De andere Nederlandse deelneemster was Hatice Özyurt.


K-1 Grand Prix USA - Results
Sep 9, 2012, door mmaheadliner

Results K-1 returns on September 8th with the K-1 U.S. Grand Prix in Los Angeles.


Excuses Khalid Farah natrap-incident
Sep 6, 2012, door mmaheadliner

Afgelopen weekend trapte Khalid Farah (Kops Gym) Kevin Hesseling na tijdens een kickbokswedstrijd in Egmond aan Zee. Vechtsportbond NOVER schorste hem voor 5 jaar. Toch wil Khalid Farah openlijk zijn excuses aanbieden voor zijn daad.


Sara McMann competes in Strikeforce
Sep 5, 2012, door mmaheadliner

Women’s Mixed Martial Arts (MMA) promotion Invicta Fighting Championships has announced that it is sending 2004 Olympic Wrestling Silver Medalist Sara McMann to compete in Strikeforce.


Tyrone Spong maakt MMA-debuut bekend
Sep 4, 2012, door mmaheadliner

Kickbokser Tyrone Spong maakt zijn MMA-debuut bekend op MMA TV.

Bekijk de video: http://youtu.be/JB4LoOTAAQk


Statement NOVER schorsing Khalid Farah
Sep 3, 2012, door mmaheadliner

De NOVER deelt hierbij mede dat Khalid Farah, na een ernstige misdraging in de ring voor de periode van vijf jaar zal worden uitgesloten van deelname aan wedstrijden.


K-1 Final 16 - SIngh Jaideep vervangt Badr Hari
Sep 2, 2012, door mmaheadliner

SIngh Jaideep vervangt Badr Hari tijdens de K-1 Finale in Tokio, Japan op 14 Oktober 2012


Gokhan Saki toegevoegd aan GLORY, Brussel
Sep 2, 2012, door mmaheadliner

Gokhan Saki vecht tegen Mourad Bouzidi op 6 oktober GLORY Burssel


Uitslagen Mix Fight Gal XIII, Frankfurt (D)
Sep 2, 2012, door mmaheadliner

Met veel Nederlanders. Dennis Schneidmiller (DUI) wint op punten van Warrel Stevelmans (NED). Meer uitslagen...


Andy Souwer op Yokkao Extreme 2013
Aug 31, 2012, door mmaheadliner

Andy Souwer vs Dzhabar Askerov is de hoofdpartij op Yokkao Extreme 26 januari 2013, Italie.


'Badr Hari moet bij Lucia Rijker in de leer'
Aug 30, 2012, door mmaheadliner

Volgens Volkskrant columniste Harriet Duurvoort.

Had hij niet een nanoseconde kunnen nadenken op dat feest?


Uitslagen S-Cup Japan met Lorena Klijn
Aug 27, 2012, door mmaheadliner

Lorena Klijn uit Nederland deed 25 augustus mee aan de S-Cup Shootboxing in Tokio Japan. 


GLORY 3 Final 8 (70kg) Rome
Aug 27, 2012, door mmaheadliner

Tickets on sale now.

Superstars Giorgio Petrosyan, Albert Kraus, Robin van Roosmalen, Shemsi Beqiri, Ky Hollenbeck, Tim Thomas, Davit Kiria and Sanny Dahlbeck Go To War In One-Night, Single-Elimination Contest On Nov. 3


Uitslagen It's Showtime, Brazilië
Aug 26, 2012, door mmaheadliner

Kwalificatie WGP in de 70 en 77 kg in Maringa, Brazilië.


It's Showtime naar Brazilië 10 november
Aug 25, 2012, door mmaheadliner

It's Showtime has an event scheduled for November 10 in Brazil's capital, Sao Paulo.


UFC 152 naar Toronto, Canada 22 sept
Aug 24, 2012, door mmaheadliner

Jon Jones will now face former champion Vitor Belfort for the UFC light heavyweight championship on September 22 in Toronto


UFC 151 cancelled - Dana White about Jones
Aug 24, 2012, door mmaheadliner

UFC® 151 EVENT CANCELLED (1 sept)
CHAMP JONES REFUSES NEW OPPONENT


DRAGON EYES dvd verloting!
Aug 22, 2012, door mmaheadliner

DRAGON EYES is de nieuwste film Jean Claude Van Damm en Cung Le op dvd. Wij verloten een aantal exemplaren onder de inzenders.


Tyrone Spong Signs Exclusive with GLORY
Aug 22, 2012, door mmaheadliner

Heavyweight Kickboxing Superstar Tyrone Spong Signs Exclusive Agreement with GLORY


Dana White staat open voor dames in UFC
Aug 22, 2012, door mmaheadliner

UFC eigenaar Dana White was ooit tegen dames in de cage. Nu schijnt hij toch de deur voor dames te hebben opengezet.


'Badr Hari is parel voor de samenleving'
Aug 20, 2012, door mmaheadl

Publicist Leon de Winter neemt het op voor Badr Hari


Gers Pardoel:
Aug 20, 2012, door mmaheadl

'Badr Hari is keivet'


Germaine de Randamie wint in Strikeforce
Aug 19, 2012, door mmaheadliner

... van Hiroko Yamanaka in her Strikeforce MMA Women's Featherweight Bout... en overige uitslagen.

August 18, 2012; Valley View Casino Center, San Diego, CA, USA


Remy Bonjasky come-back at Glory Worldseries, Brussel
Aug 18, 2012, door mmaheadliner

Dynamic kickboxing legend returns after three-year hiatus in GLORY main event Brussels, Belgium on October 6, 2012


PRIJWINNAARS UPDATE ZAT 18 AUG
Aug 18, 2012, door mmaheadl

NIEUWE PRIJZEN TE WINNEN 

& The Philly Kid FACEBOOK


FIRST-EVER INVICTA FC WORLD TITLE, Kansas, USA
Aug 16, 2012, door mmaheadliner

SUPERSTARS JESSICA PENNE AND NAHO SUGIYAMA TO BATTLE FOR FIRST-EVER INVICTA FC WORLD TITLE
IN ATOMWEIGHT MAIN EVENT IN KANSAS CITY, OCT 6


Dana White noemt Rousey "the Lucia Rijker of women's MMA"
Aug 13, 2012, door mmaheadliner

So began the relationship between the undefeated and now-retired boxer and kickboxer, and one of MMA's hottest commodities.


Pre-Strikeforce interview Germaine de Randamie
Aug 13, 2012, door mmaheadliner

Leuk interview met Germaine de Randamie in aanloop naar haar komende MMA-partij in Strikeforce zaterdag 18 augustus.


UFC 150 11 aug '12
Aug 12, 2012, door mmaheadl

RESULTS

Michael Kuiper wint van Jared Hamman in ronde 2


Olympische Spelen BOKSEN
Aug 12, 2012, door mmaheadl
DVD DRAGON EYES
Aug 10, 2012, door mmaheadliner

Met Jean-Claude Van Damme, Cung Le en Peter Weller

21 augustus uit op dvd


Badr Hari is als merk gedeponeerd
Aug 7, 2012, door mmaheadliner

De naam Badr Hari is als merk gedeponeerd bij het Europese Merkenregister.


Edith Bosch slaat flesjesgooier
Aug 6, 2012, door mmaheadl

Klap Edith Bosch is wereldnieuws


UFC on FOX 4
Aug 5, 2012, door mmaheadl

RESULTS HERE

ZIE PHOTOGALLERY


Mark Huizinga over Olympisch Judo Londen
Aug 4, 2012, door mmaheadl

Bij de mannen is het wel wat mager


WIN de DVD The Philly Kid (mma)!
Jul 31, 2012, door mmaheadliner

DVD release 1 augustus. Wij verloten aantal exemplaren. Zie ook de trailer op deze site.


Film Damage met Steve Austin
Jul 29, 2012, door mmaheadliner

De nieuwste film met Steve Austin nu al beschikbaar op alle VOD platforms.


INVICTA 2 Results
Jul 29, 2012, door mmaheadl

28 juli 2012 Memorial Hall in Kansas City, USA -PRO Women MMA


JUDO GROL & ELMONT BROTHERS
Jul 25, 2012, door mmaheadl

Henk Grol, Dex Elmont en Guillaume Elmont gaan na de Olympische Spelen waarschijnlijk onder het mes.


Fresh interviews at MMA Healines NL
Jul 24, 2012, door mmaheadliner

Cor Hemmers, Nick Hemmers & Robin van Roosmalen.


GLORY Grand Slam to Tokyo in December 2012
Jul 24, 2012, door mmaheadliner
GLORY GRAND SLAM - HEAVYWEIGHT KICKBOXING MEGA-EVENT TO TOKYO IN DECEMBER

Fighting Factory Carbin in Sloten, Amsterdam afgebrand!
Jul 24, 2012, door mmaheadliner

Fighting Factory totaal afgebrand - Vechtsportschool voor vijfhonderd leden tegen de grond


Uitslagen It's Showtime 59, Tenerife, Spanje
Jul 22, 2012, door mmaheadliner

21 juli 2012 Tenerife, Spanje. ... met Andy Souwer.

SEE PHOTOGALLERY


Results UFC 149, Canada
Jul 22, 2012, door mmaheadliner

21 July, Calgary Canada: Renan Barão def. Urijah Faber by unanimous decision and more...

See the photo's in GALLERY


Bellator 72 20/6
Jul 21, 2012, door mmaheadl
Hilversum verbiedt kickboksgala's
Jul 21, 2012, door mmaheadliner

Vechtsportevenementen zijn taboe in alle gemeentelijke sporthallen in Hilversum. Kickboksgala Back in History 2012 is afgeblazen. ,,Het is een landelijke hetze", vindt organisator Erik van Ouwerkerk.


RingSport #126
Jul 20, 2012, door mmaheadl
Badr Hari
Jul 20, 2012, door mmaheadl

Rijksrecherche onderzoekt lek Badr-zaak


EUROSPORT
Jul 18, 2012, door mmaheadl

Eurosport zendt de Olympische Spelen uit


Albert Kraus
Jul 17, 2012, door mmaheadl

niet op  Ben Bril Memorial


Prijswinnaars RS # 125
Jul 15, 2012, door mmaheadl

Lijst winnaars


David Haye verslaat Dereck Chisora
Jul 15, 2012, door mmaheadl

In de 5e ronde Zaterdag 14 juli


GLORY Final 8 tournament, 3 november Rome
Jul 14, 2012, door mmaheadliner

Met Giorgio Petrosyan, Albert Kraus, Robin van Roosmalen, Shemsi Beqiri, Ky Hollenbeck, Tim Thomas, Davit Kiria en  Sanny Dahlbeck


Persbericht GLORY inzake K-1 vs SHOWTIME
Jul 13, 2012, door mmaheadl

Persbericht GLORY inzake de bercihtgeving van K-1 Mike Kim tov It's Showtime. READ MORE


Badr Hari doet aangifte
Jul 13, 2012, door mmaheadl

Hari heeft aangifte gedaan tegen het team van de politie Amsterdam


Results UFC ON FUEL TV 4 MUNOZ vs WEIDMAN
Jul 12, 2012, door mmaheadl

11 JULY Results


NK BOKSEN 30 nov t/m 1 dec
Jul 11, 2012, door mmaheadl

IN NIEUW JASJE


Badr Hari: Is zelf zijn grootste vijand
Jul 11, 2012, door mmaheadl

..en scoort vooral krantenkoppen buiten de ring...

ZIE  www.facebook.com/mmaheadlines


Ronda Rousey naakt...
Jul 11, 2012, door mmaheadliner

Strikeforce kampioene Ronda Rousey verschijnt naakt voor een fotoreportage in het ESPN magazine.


K-1 Open Tryouts
Jul 10, 2012, door mmaheadl

July 19 at Muscle Beach


Overeem en White ...!
Jul 10, 2012, door mmaheadl

Overeem en White 'on speaking terms'..?


UFC 148 (SALARISSEN)
Jul 10, 2012, door mmaheadl

WAT WERD ER VERDIEND..!


David Haye vs. Dereck Chisora
Jul 10, 2012, door mmaheadl

Zaterdag 14 juli, 22.05 uur! De wedstrijd is live te zien bij RTL 7.


Invicta Fighting Championships 2
Jul 9, 2012, door mmaheadl

Women's Pro  28 juli

FIGHTCARD


Results UFC 148
Jul 8, 2012, door mmaheadl

Anderson Silva def. Chael Sonnen via second-round TKO. See more....


Wereldtitel boksen: Klitschko verslaat Thompson
Jul 8, 2012, door mmaheadliner

De 36-jarige reus uit de Oekraïne sloeg zat 7 juli in het Stade de Suisse van Bern een aanval van Tony Thompson op zijn heerschappij af.


UFC goes China - Update...
Jul 4, 2012, door mmaheadl

Expansiedrift UFC is groot.

Update: 10 november Macau


Persbericht Simon Rutz over overname It's Showtime
Jul 2, 2012, door mmaheadliner

Zaterdag 30 juni jl. heb ik tijdens het IT’S SHOWTIME-gala in Brussel bekendgemaakt dat wij het bedrijf IT'S SHOWTIME hebben verkocht aan Glory Sports International. Lees verder,...


SHOWTIME 30 JUNI BRUSSEL
Jun 30, 2012, door mmaheadl

WEGING 29 JUNI & PERSBERICHT & RESULTS 30 JUNI

FOTO'S WEGING ZIE GALLERY OR

KLICK HERE


Gokhan Saki traint bij Mike's Gym
Jun 26, 2012, door mmaheadliner

Met Mike Passenier & Melvin Manhoef.

Check de videos.


UFC 147 Silva vs Franklin, Brazilië
Jun 23, 2012, door mmaheadl

RESULTS June 23, 2012 

PHOTO'S IN GALLERY


Zweedse topbokser Anna Laurell
Jun 22, 2012, door mmaheadl

Komt voor Olympische voorbereiding naar Rotterdam


Albert Kraus
Jun 22, 2012, door mmaheadl

Profdebuut op Ben Bril Memorial?


M:1 Presents: Fedor vs. Rizzo
Jun 21, 2012, door mmaheadl

Date: June 21st, 2012

RESULTS


Chemnitzer Boxturnier 2012
Jun 21, 2012, door mmaheadl

21e Internationalen Chemnitzer Boxturnier 2012


Bokser Gevorg Khatchikian
Jun 19, 2012, door mmaheadl

boekt snelle zege


Shotokan Karate
Jun 18, 2012, door mmaheadl

West Brabantse Karate Cup


Boksen: Goud....voor
Jun 18, 2012, door mmaheadl

Wouter Djokic en Peter Mullenberg


UFC Stefan Struve
Jun 16, 2012, door mmaheadl
Remy Bonjasky tekent bij Glory
Jun 15, 2012, door mmaheadl

THE GENTLEMAN FLIES ONCE MORE

READ MORE


Wie verdient wat..!
Jun 13, 2012, door mmaheadl

UFC on FOX 3
Salaris & bonussen


UFC goes Africa
Jun 13, 2012, door mmaheadl

Dana White "Zuid Afrika heeft booming MMA scène"


Bokser Stevenson overleden
Jun 12, 2012, door mmaheadl

Teofilo – ‘beste amateurbokser aller tijden’ – Stevenson overleden


Stephen Danyo
Jun 11, 2012, door mmaheadl

Stephen Danyo wordt prof in Engeland


Kyokushin Canada
Jun 11, 2012, door mmaheadl

Nederlandse Kyokushin karateka's zilver en brons in Canada


UFC 152
Jun 9, 2012, door mmaheadl

Toronto, Canada 22 september fightpreview


UFC on FOX 3
Jun 9, 2012, door mmaheadl
RingSport #125
Jun 8, 2012, door mmaheadl

OUT NOW


UFC 150 ... met Michael Kuiper
Jun 6, 2012, door mmaheadliner

UFC 150 Henderson vs Edgar vindt plaats op 11 augustus in Denver, USA.

Michael Kuiper uit Nederland zal het daar opnemen tegen Jared Hamman.


Karate Kaiten Open Almere 2 juni
Jun 5, 2012, door mmaheadl

KARATEKA’S SPORTSCHOOL ALKEN PRESTEREN TOP IN ALMERE


UFC 149 Silva vs Sonnen
Jun 5, 2012, door mmaheadl

Nieuws over Siyar Bahadurzada>>>


UFC on FOX Johnson vs McCall
Jun 5, 2012, door mmaheadl

zaterdag 9 juni FIGHTCARD


Wereldtitelgevecht WBU tijdens Ben Bril Memorial
Jun 5, 2012, door mmaheadl

Shalva Jomardashvili vs Georg Khatchikian


Champions Night Aken
Jun 4, 2012, door mmaheadl

RESULTS 02 JUNI


Boksinterland Nederland vs Duitsland
Jun 3, 2012, door mmaheadl

Boksinterland Nederland vs Duitsland
Zaterdag 2 juni Almelo

RESULTS HERE


The Ultimate Fighter
Jun 2, 2012, door mmaheadl

Live Finale 01 juni RESULTS HERE
30 PHOTO'S ...SEE GALLERY


Ranking MMA
May 30, 2012, door mmaheadl

TOP 10 HEAVYWEIGHTS 25/5
Stefan Struve in TOP 10 van de WORLD RANKING
LIGHT HEAVYWEIGHT 8e Gegard Mousasi WOMEN’S POUND-FOR-POUND 6e Marloes Coenen


Nico Herbert wint goud in Servië
May 29, 2012, door mmaheadl

Judo/Grappling 


Results Cage Warriors Fight Night 6, Bahrain
May 25, 2012, door mmaheadliner

"Cage Warriors Fight Night 6: Grimaud vs. Taylor," which took place Thursday at Khalifa Sports City in Isa Town, Bahrain.


Peter Aerts biografie
May 23, 2012, door mmaheadl

Daniël Dee en Karel ten Haaf schrijven biografie Peter Aerts

READ MORE


HoostCup
May 23, 2012, door mmaheadl
UItslagen Strikeforce Barnett vs Cormier
May 20, 2012, door mmaheadliner

19 mei San Jose, USA: Daniel Cormier verslaat Josh Barnett by unanimous decision. Lees meer...


Bellator 69
May 19, 2012, door mmaheadl
Marichelle de Jong
May 18, 2012, door mmaheadl

Brons in Qinhuangdao (China)


UFC di 15 mei
May 13, 2012, door mmaheadl

Results


It's Showtime 56 Kortrijk België 12 mei
May 13, 2012, door mmaheadl

RESULTS

FOR PICTURES SEE PHOTOGALLERY


Superkombat Roemenië
May 13, 2012, door mmaheadl
King Mo
May 10, 2012, door mmaheadl

Dubbel contract met Bellator en TNA


AIBA Amerikaanse kwalificatie Olympics 2012 met Benjey Zimmerman mislukt
May 9, 2012, door mmaheadliner

Boksen: 2012 AIBA American Olympic Qualifying Event, Rio de Janeiro, Brazil van 4-13 mei


Fight cancer
May 7, 2012, door mmaheadl

Met Peter Aerts, Bert Kops & Milton Felter
Fight Cancer video


Mayweather (boksen)
May 7, 2012, door mmaheadl

Mayweather verslaat Cotto (5 mei)
en boekt zijn 43e overwinning


Tommy Mollet (Taekwondo)
May 7, 2012, door mmaheadl

Brons op EK Manchester


Bellator 67 Results
May 5, 2012, door mmaheadliner

May 4, 2012, Ontario, Canada. Check out Bellator 67 results below.


TUF (The Ultimate Fighter)
Apr 29, 2012, door mmaheadl

28 april 

RESULTS


INVICTA
Apr 28, 2012, door mmaheadl

MMA 1 Coenen verslaat Ruyssen
April 28, 2012 / Memorial Hall / Kansas City
RESULTS & PHOTO'S HERE


JUDO EK Rusland (Chelyabinsk)
Apr 26, 2012, door mmaheadl

26 t/m 29 april
RESULTS & FOTO'S


IT’S SHOWTIME 56, Kortrijk
Apr 25, 2012, door mmaheadl

Daniel Ghita krijgt een nieuwe tegenstander


Alistair Overeem vs Dos Santos gecancelled
Apr 25, 2012, door mmaheadl

Dana White's over toekomst Alistair in UFC : "Het ziet er niet goed uit"


M-1 Fedor vs Rizzo 21 juni 2012
Apr 23, 2012, door mmaheadliner

MMA: M-1 Global kondigde aan dat Fedor Emelianenko het op zal nemen tegen Pedro Rizzo op 21 juni in St. Petersburg, Rusland.


Badr Hari terug in de K-1
Apr 23, 2012, door mmaheadliner

Badr Hari zal deelnemen aan de K-1 2012 en is op 27 mei in Madrid gematched met Anderson Silva.


Uitslagen UFC 145
Apr 22, 2012, door mmaheadliner

 Apr. 21, 2012 Philips Arena in Atlanta, Georgia.

 Jon Jones verslaat Rashad Evans via unanimous decision..... en overige uitslagen...

ZIE OOK (PHOTO) GALLERY


Marichelle de Jong
Apr 20, 2012, door mmaheadl

nr.1 wereldranglijst AIBA


UFC Undisputed 3 Fighter Pack verkrijgbaar
Apr 20, 2012, door mmaheadl

 'International Fighter Pack' (DLC)


Karate Kampioenschappen
Apr 16, 2012, door mmaheadl

Uitslagen 10e Open West Brabantse Karate Kampioenschappen.

15 april 2012 te Wouw


Peter Mullenberg
Apr 16, 2012, door mmaheadl

Niet naar spelen Londen


Robin van Roosmalen
Apr 16, 2012, door mmaheadl

Kiest voor It's Showtime

Compromis in de zaak Robin van Roosmalen


UFC SWEDEN
Apr 15, 2012, door mmaheadl

UFC  14 April
RESULTS


K-1 Rising MAX Madrid
Apr 13, 2012, door mmaheadliner

K-1 start in Madrid op 27 mei met de eerste Grand Prix uit een serie van 7 dit jaar. Deelnemers hier...


Uitslagen A1 WCC Eindhoven, final 16
Apr 9, 2012, door mmaheadliner

7 april vonden in Eindhoven de Final 16 plaats van het A1 WCC toernooi. 


Overeem positief bevonden bij drugstest!!
Apr 5, 2012, door mmaheadliner

Alistair Overeem slaagde niet voor de pre-fight drugstest voorafgaand aan de UFC 146 volgens de Nevada State Athletic Commission Executive Director Keith Kizer.


'Afro Ninja' blijft een hit op youtube!
Apr 4, 2012, door mmaheadliner

Wie kent het niet?! De 19 seconden durende videoclip 'Afro Ninja' is een echte hit op youtube met 14.782.984 kijkers (14 miljoen +) !!!


'Nederlandse' kickboksdames winnen wereldtitels in Dubai
Apr 3, 2012, door mmaheadliner

World Arab Boxing Championship, Dubai - 1 april 2012

Verslag en uitslagen met 'Nederlandse' dames.


Verslag MMA Clubkampioenschappen M Sports, Alkmaar
Apr 3, 2012, door mmaheadliner

Zaterdag 31 maart 2012

Verslag: Ellen Bruins


Uitslagen RFA met GIlber Yvel (mma)
Mar 31, 2012, door mmaheadliner

Gilbert Yvel (NL) vocht 30 maart tegen Houston Alexeander (USA).


Alistair Overeem
Mar 28, 2012, door mmaheadl
Veroordeeld tot 50 uur dienstverlening, cursus angermanagement en 90 dagen voorwaardelijke gevangenisstraf voor een akkefietje!

Verslag Push It 2 The Limit, Amsterdam
Mar 26, 2012, door mmaheadliner

Push It 2 The Limit, Amsterdam 25 maart 2012


Verslag gala Zilvermeeuwen, Zaandam 24-03-2012
Mar 26, 2012, door mmaheadliner

Gala Mejiro Gym, Zilvermeeuwen, Zaandam 24 maart 2012


Glory World Series Moscow uitslagen
Mar 24, 2012, door mmaheadliner

A tribute to Sem Schilt, Moscow 23 maart 2012. Lees verder voor de uitslagen...


Keurmerk voor Vechtsportscholen
Mar 23, 2012, door mmaheadl

Vechtsporten zijn populair in Amsterdam en moeten binnenkort voldoen aan het keurmerk: FIGHTRIGHT


UFC naar Canada
Mar 22, 2012, door mmaheadliner

1. Calgary for UFC® 149 on July 21

2. Toronto on September 22

3. Montreal on November 17 - Home to UFC® welterweight champion Georges St-Pierre


Peter Aerts & Giorgio Petrosian
Mar 20, 2012, door mmaheadl

Tekenen contract met Golden Glory

READ HERE


Dutch Open Sambo en Combat-Sambo
Mar 20, 2012, door mmaheadl

Verslag van 17/18 maart


Opening nieuwe MMA sportschool R-Grip
Mar 19, 2012, door mmaheadl

MMA SPORTSCHOOL van Marloes Coenen & Roemer Trompert, vrijdag 23 maart 11.30 uur


A1 WCC MAX 63.5 - Final 16
Mar 19, 2012, door mmaheadliner

A1 WCC MAX 63.5 kg Tournament - FINAL 16

7 APRIL 2012 EINDHOVEN

ZIE OOK EVENTS


Bellator
Mar 18, 2012, door mmaheadl

RESULTS 61 & FIGHTCARD 62

23 maart HERE


Capital Punishment 5, Australie
Mar 16, 2012, door mmaheadliner

met Rico Verhoeven vs Ben Edwards


Marloes Coenen
Mar 15, 2012, door mmaheadl
UFC 146 Overeem vs Santos...en
Mar 14, 2012, door mmaheadl

Stefan Struve vs Mark Hunt als 5e zwaargewichtpartij toegevoegd 

Zie complete fightcard


Fedor Emelianenko (33-4-1 MMA) RUMORS
Mar 9, 2012, door mmaheadl

Fedor lonkt naar UFC 


Prime Minister's Female Cup 3 april Thailand
Mar 9, 2012, door mmaheadliner

Female muaythai: Caley Lewis of Australia and Polish champion Joanna Jędrzejczyk heating up for one historic day. Lees verder...


JUDO Elco vd Geest / Elisabeth Willeboordse
Mar 8, 2012, door mmaheadl

Elco van der Geest naar Olympische spelen Elisabeth Willeboordse laat EK schieten


K-1 doorstart !!!
Mar 6, 2012, door mmaheadl

IT'S SHOWTIME sluit deal met nieuwe K-1-organisatie! Lees meer hier

& English version


Strikeforce: Rousey vs Tate - Uitslagen
Mar 4, 2012, door mmaheadliner

3 maart 2012 Columbus, Ohio, USA

Ronda Roushy wint van Miesha Tate via submission (armbar) – Ronde 1, 4:27 – new women’s bantamweight champion. Complete uitslagen hier

WK boksen
Mar 3, 2012, door mmaheadl
Wladimir Klitschko verslaat Mormeck (KO) in 4e ronde en scoort hiermee zijn 50 ste KO. Aangekondigd Vitali Klitschko vs David Haye.

UFC on FX: Alves vs Kampmann - Uitslagen
Mar 3, 2012, door mmaheadliner

Allphones Arena in Sydney, Australia


UFC Undisputed 3 prijsvraag
Mar 3, 2012, door mmaheadliner

Release 14 februari op PS3 en X-BOX

De prijswinnaars zijn bekend


OUT NOW! WARRIOR op dvd & blu-ray
Mar 3, 2012, door mmaheadliner

Vanaf 15 februari uit op dvd & blu-ray

De winnaars van de prijsvraag zijn bekend.


JUDO BOND NEDERLAND (JBN)
Feb 28, 2012, door mmaheadl

Schrapt Grand Prix in 2012


Siyar Bahadurzada verlaat Golden Glory
Feb 28, 2012, door mmaheadl

Na Alistair Overeem en Dion Staring verlaat ook Siyar Golden Glory

READ MORE...!


BOKSEN Peter Mullenberg blijft ongeslagen
Feb 27, 2012, door mmaheadl

In de Bundesliga


Kung Fu
Feb 27, 2012, door mmaheadl

Hongkong 23/28 feb WK Kung Fu
Medals: 17 Gold, 3 silver, 2 bronze


UFC144 Japan - uitslagen
Feb 26, 2012, door mmaheadliner

26 februari 2012 Tokyo, Japan - Saitama Super Arena


JUDO Praag & Warschau 25&26 feb
Feb 26, 2012, door mmaheadl

Zilver voor Kim Polling Warschauw Zilver voor Jeroen Mooren Praag

Complete RESULTS & foto's


Van Boerka naar Boksring
Feb 26, 2012, door mmaheadliner

Vrouwenboksen is nog nooit zo populair geweest. ‘Op de Olympische Spelen wordt het één grote show.’

Lees verder


WIN UFC 3 game-CODE met Alistair Overeem
Feb 22, 2012, door mmaheadliner

Win 1 van de 50 codes om met Alistair Overeem in de UFC 3 Undisputed game te spelen.


BOKSEN Nouchka Fontijn pakt goud in Bulgarije
Feb 22, 2012, door mmaheadl

63 e internationale boxing tournament Strandja 2012


Ronda Rousey vs Miesha Tate in Strikforce
Feb 20, 2012, door mmaheadl

Een interview met Judoka "Rowdy" Ronda Rousey die in de wereld van Mixed Martial Arts stapt


Boksen: Peter Mullenberg
Feb 20, 2012, door mmaheadl

ONBESLIST IN LIGA FINALE


Fedor Emelianenko
Feb 19, 2012, door mmaheadl

back in june


Judo Grand prix Düsseldorf 18&19 feb
Feb 18, 2012, door mmaheadl
Dex Elmont  Brons /  Henk Grol zilver /  Edith Bosch brons
ALL RESULTS 18&19 FEB HERE

K-1 NEWS BB is boos
Feb 18, 2012, door mmaheadl

Interview with Bas Boon from Golden Glory:

Zwendel Mr. Kim ?

"Well, I guess its time for the truth"


UFC girl Brittney Palmer in Playboy
Feb 17, 2012, door mmaheadl

Brittney Palmer geeft zich bloot..!

Zie ook de VIDEO rechts beneden


Alistair Overeem maakt zich niet meer druk
Feb 17, 2012, door mmaheadl

UFC-debutant meteen ster in nieuwe game


Review UFC 3 Undisputed game
Feb 17, 2012, door mmaheadliner

Review door Kotaku


MMA NEWS UFC
Feb 16, 2012, door mmaheadl

Dana White: Groot nieuws voor de komende evenementen ....


UFC On Fuel : Stefan Struve verslaat Herman
Feb 16, 2012, door mmaheadl
... en Ellenberger verslaat Sanchez   
UFC on Furl 15 feb VIDEO & RESULTS HERE

Vandaag signeert Alistair Overeem in Amsterdam
Feb 16, 2012, door mmaheadl
16 februari signeersessie Amsterdam bij Free Record Shop Kalverstraat - UFC3 Undisputed game

BOKSEN: Klitschko - Chisora
Feb 16, 2012, door mmaheadl

Vitali Klitschko verslaat Chisora zondag 19 feb 00.15 uur


JUDO NK Kata
Feb 13, 2012, door mmaheadl

12 feb. Gilze

VERSLAG - FOTO'S & RESULTS


Shinkyokushin Dutch Open
Feb 13, 2012, door mmaheadl

11 feb RESULTS


Boksen Peter Mullenberg
Feb 12, 2012, door mmaheadl

Peter Mullenberg verslaat Duits kampioen


Golden Glory NEWS
Feb 12, 2012, door mmaheadl

Golden Glory geeft niet op

GGlory vs Alistair Overeem


Duane van Helvoirt
Feb 12, 2012, door mmaheadl

Wint op Ring of Combat (Atlantic City) in 1 minuut en 45 seconden

Complet results here


POWNED
Feb 12, 2012, door mmaheadl

'Kickboksgala? Kom maar op'

Nu nog de juiste foto er bij dan komt 't helemaal goed met POWNED

 


Judo Budapest / Oberwart / Nijmegen -20
Feb 11, 2012, door mmaheadl

FULL RESULTS: 11&12 feb Budapest / Oberwart / Nijmegen -20

Birgit Ente 11 feb zilver in Budapest


Alistair Overeem vs Junior dos Santos aangekondigd
Feb 10, 2012, door mmaheadl

26 mei Las Vegas


JUBILEUM 15 jaar RINGSPORTS
Feb 10, 2012, door mmaheadliner

OUT NOW! Editie #122 nu in de kiosk met interessante vechtsportreportages en fantastische prijzen te winnen!


FighterZone Kickboxing met Souwer, Kraus en Van Opstal
Feb 10, 2012, door mmaheadliner

Singapore, 25 februari 2012


Warren Stevelmans wint shootboxing partij
Feb 7, 2012, door mmaheadliner

Uitslagen SHOOT BOXING 2012

Road to S-cup-act.1, Tokyo, Japan 5-feb-2012


BOKSEN Peter Mullenberg
Feb 6, 2012, door mmaheadl

Peter Müllenberg defeats - Ali Celik

archieffoto mmaheadlins.nl


Uitslagen Thai Boxe Mania, Turijn, Italie
Feb 6, 2012, door mmaheadliner

5 februari 2012 in Palaolimpico di Torino, Turijn, Italie met o.a. Gago Drago en Arthur Kyshenko


Judo tournoi de Paris 4&5 feb
Feb 5, 2012, door mmaheadl

RESULTS 4&5 feb

Henk Grol titel kwijt en blessure erbij 
Ik betaal nu de tol..read more

UFC 143 Michael Kuiper
Feb 5, 2012, door mmaheadl

Michael Kuiper verliest in debuut UFC van Rafael Natal

Complete RESULTS here

KARATE NK (KBN) 5 feb
Feb 5, 2012, door mmaheadl

RESULTS


NK Jiu Jitsu 4 feb Hilversum
Feb 4, 2012, door mmaheadl

RESULTS


Vechtsportgala Geleen
Feb 3, 2012, door mmaheadl

2e IMPACT Muay Thai/K1/MMA Gala van  Roger Alken krijgt vergunning voor organiseren Gala 21 oktober


Judo Bond Nederland (JBN)
Feb 2, 2012, door mmaheadl

Verkeert in zwaar weer


BOKSEN Mohammed Ali's trainer overleden
Feb 2, 2012, door mmaheadl

Trainer van Mohammed Ali:  Angelo  Dundee  overleden


BOKSEN Int Toernooi Duitsland(ABCC)
Feb 1, 2012, door mmaheadl

Brandon Mullenberg 14 jr/54 kg scoort


Gilber Yvel
Feb 1, 2012, door mmaheadl

Eindelijk weer een partij 30 maart bij RFA 2


Alistair Overeem foutje..?
Jan 31, 2012, door mmaheadl

Alistair Overeem Charged with Battery in Las Vegas


JUDOKA Anicka van Emden protesteert
Jan 31, 2012, door mmaheadl

Van Emden tekent protest aan tegen JBN (Judo Bond Ned.)


Afscheid 'criminele' sport...
Jan 30, 2012, door mmaheadliner

Artikel uit de SP!ITS van 30 januari 2012

Gala Den Bosch ook verboden: De Telegraaf

Simon Rutz bekritiseert politiek [video]


BOKSEN Finale OZNK 2012
Jan 29, 2012, door mmaheadl

RESULTS 


BOKSEN OSCAR DE LA HOYA mishandelt escortgirl
Jan 28, 2012, door mmaheadl

“Hij mishandelde me tijdens orgie”


JUDO Tbilisi & Sofia 28/29 jan
Jan 28, 2012, door mmaheadl

Brons Jasper De Jong in Tbilisi

Brons Kim Polling in Sofia

Results Tbillisi & Sofia


BOKSEN
Jan 28, 2012, door mmaheadl

NBB onderzoekt nu haalbaarheid EK mannen 2013


IT's Showtime 55
Jan 28, 2012, door mmaheadl

RESULTS IT's Showtime Leeuwarden

 


UFC on FOX 2
Jan 28, 2012, door mmaheadl

RESULTS 28th January Chicago USA


SHOWTIME PRESSCONFERENCE
Jan 27, 2012, door mmaheadl

Badr Hari vs Gokhan Saki

Photos see also GALLERY

YOUTUBE & MMAHEADLINESNL
Jan 27, 2012, door mmaheadl

Training Saki 25869  x bekeken

Got to youtube kanaal mmaheadlinesnl


SHOWTIME LEEUWARDEN
Jan 27, 2012, door mmaheadl
Uitspraken burgemeester Leeuwarden over It's Showtime op TV

Achteraf commotie om niets. Lees vervolg...


Sex & (Kick) Boksen
Jan 26, 2012, door mmaheadl

Gaan niet samen


Judobond..heeft gekozen!
Jan 25, 2012, door mmaheadl

Technische staf heeft gekozen voor Elisabeth Willeboordse

deelname Olympische spelen Londen


OUT NOW gratis UFC3 Demo voor Xbox + PS3
Jan 24, 2012, door mmaheadliner

In PRIDE modus nu te downloaden via Xbox LIVE en PS Network of bekijk de trailer.


Uitslagen UFC on FX 1: Guillard vs Miller
Jan 22, 2012, door mmaheadliner

Evenement van 20 januari in Nashville, USA


Judo stage Espoirtoernooi
Jan 20, 2012, door mmaheadl

Topsport Steunpunt (JTS) Eindhoven suc6vol


DOPING UFC / STRIKEFORCE
Jan 19, 2012, door mmaheadl

Nieuw dopingbeleid


Henk Grol JUDO
Jan 18, 2012, door mmaheadl

1e op wereldranglijst


Golden Glory NEWS
Jan 18, 2012, door mmaheadl

Golden Glory knalt er in 2012

K-1 salarissen betaald / Gala 23 maart Moskou

Stefan Struve
Jan 17, 2012, door mmaheadl

RingSports #122 release 10 februari 

Stefan Struve in training bij Mousid


“King Mo” Lawal
Jan 17, 2012, door mmaheadl

Positief getest anabole steroïden


UFC naar Zweden - update
Jan 16, 2012, door mmaheadl

Debuut 14 april Stockholm, Zweden


BOKSEN 2x goud 1x zilver
Jan 16, 2012, door mmaheadl

Nouchka Fontijn en Alcia Holsken

Goud op Int. Servisch toernooi


Uitslagen NK Boksen
Jan 16, 2012, door mmaheadliner

Peter Mullenberg wint in Rotterdam

Artikel 10 februari in RingSports #122


UFC 142 uitslagen + video
Jan 15, 2012, door mmaheadliner

Aldo vs. Mendes

14 januari 2012 in de HSBC Arena, Rio de Janeiro, Brazilie. Lees hier meer ...


VIDEO openbare training Badr Hari
Jan 14, 2012, door stephencooke

Vandaag hield Badr Hari een openbare training in Mike's Gym


Saki - Roosmalen YOUTUBE
Jan 14, 2012, door mmaheadl
BOKSEN
Jan 14, 2012, door mmaheadl

Nederlandse dames winnen in Servië


BOKSEN aan zuurstof ?
Jan 13, 2012, door mmaheadl

Nederlands boksen in beeld door De Pers


Peter Aerts stopt met kickboksen!
Jan 13, 2012, door stephencooke
Peters Aerts vecht zijn afscheidspartij op 30 juni tegen Tyrone Spong

Dopingreglement Boksbond
Jan 12, 2012, door mmaheadl

Per 1-1-2012 van kracht


Mark Huizinga Judo
Jan 11, 2012, door mmaheadl

Stopt als bondscoach


Golden Glory TV on air!
Jan 11, 2012, door stephencooke

Video van Gokhan Saki in training voor zijn partij tegen Badr Hari op 28 januari.


UFC141 Sportbeleving op en top!
Jan 8, 2012, door mmaheadl

Waarom kan dit niet in Nederland


Strikeforce 38 / 7jan 2012
Jan 8, 2012, door mmaheadl

Results & salaries


Cris 'Cyborg' Santos
Jan 7, 2012, door mmaheadl

Positief bevonden op gebruik  anabole steroïde


Monster Brawl movie
Jan 7, 2012, door stephencooke

Monsters vechten in de ring.. met mma-ref Herb Dean


Sportschool Hollander verkocht
Jan 6, 2012, door mmaheadl

Jimmy Peek neemt over


Ben Spijkers arbiter judo
Jan 5, 2012, door mmaheadl

Ben Spijkers door IJF aangewezen als arbiter op Olympische Spelen Londen


Junior Dos Santos
Jan 3, 2012, door mmaheadl

Tegenstander Alistair Overeem ?


MMA Candy
Jan 3, 2012, door stephencooke

MMA met meer vrouwelijke tederheid


Ton Dunk (boksen)
Jan 1, 2012, door mmaheadl

Werkt mee aan dansvoorstelling

The Sweet Art of Bruising


UFC 141 bonusen & gages
Dec 31, 2011, door stephencooke

Bonusen en gages vechters


UFC141 RESULTS
Dec 31, 2011, door mmaheadl

Full Results


Overeem verslaat Lesnar UF141
Dec 31, 2011, door mmaheadl

In de 1e ronde TKO (2.26min)


Jerry Shapiro signed PRO-MMA deal
Dec 28, 2011, door stephencooke

Jerry Shapiro, student of Gilbert Yvel, signed his first pro-MMA deal.


FIGHT GAME: for mobile phone
Dec 24, 2011, door stephencooke

... handheld game with Sem Schilt, Alistair Overeem, Gokhan Saki, etc. for mobile phone.


Hoost comeback, Aerts afscheid?
Dec 23, 2011, door stephencooke

Volgens zeggen... 30 juni 2012


Alistair Overeem in UFC 3 game!
Dec 22, 2011, door stephencooke

Gratis downloadtoken via actie THQ op Facebook. Check de video hier.


Grim Vuijsters (Judo) read more
Dec 22, 2011, door mmaheadl

Olympische Spelen..? 


Dana White
Dec 20, 2011, door mmaheadl

about Anderson Silva


Joop Ubeda
Dec 20, 2011, door mmaheadl

Storm in een glas water? Lees verder ...


STRIKEFORCE 17 dec 2011
Dec 18, 2011, door mmaheadl

RESULTS 17 DEC 2011


Nihon Sport Nederland
Dec 14, 2011, door mmaheadl

uitgeroepen tot ’s werelds beste adidas distributeur


Michael Kuiper
Dec 10, 2011, door mmaheadl

Michael Kuiper maakt debuut in UFC 143


Don't miss
Contact

Abonnementen RingSports info@hartstudio.nl
 YouTube Facebook Twitter