MMA Headlines.nl
Home

Overeem positief bevonden bij drugstest!!

Apr 5, 2012  Geplaatst door: mmaheadliner

Alistair Overeem Fails Drug Test Before UFC 146, Puts Title Showdown in Jeopardy

Esther Lin, MMA Fighting

Apr 4, 2012 - Alistair Overeem, the No. 1 contender in the UFC's heavyweight division, has failed a UFC 146 pre-fight drug test, according to Nevada State Athletic Commission Executive Director Keith Kizer.

 

Overeem tested positive for an increased testosterone/epitestosterone or T/E ratio after last Tuesday's surprise drug test, which took place immediately following the UFC 146 press conference in Nevada. Overeem's sample far surpassed the 6-to-1 limit, testing above a 10-to-1 ratio.

 

The 31-year-old Overeem was scheduled to fight UFC heavyweight champion Junior dos Santos on May 26, 2012 at the main event of UFC 146, however that booking is now in jeopardy.

 

"I am beyond pissed about this," UFC president Dana White said during a Wednesday conference call with Canadian media, according to a report from The Star Phoenix.

 

"How (expletive) stupid do you have to be? Seriously dumb. Anybody who's using (performance-enhancing drugs) right now is an absolute (expletive) moron," White added.

 

Last Tuesday's test functioned as one of the two random tests Overeem is required to undergo in accordance with NSAC demands after the Dutch heavyweight missed a commission requested pre-fight drug test in advance of his UFC 141 bout against Brock Lesnar.

 

Overeem will be required to appear before the NSAC if he wishes to seek licensure.

 

Dos Santos, Frank Mir, Cain Velasquez, Roy Nelson and Antonio "Bigfoot" Silva all tested negative for banned substances in advance of their UFC 146 main card bouts.

 

MMA Headlines
Marloes Coenen verwurgt Italiaanse Annalisa Bucci op Bellator, Kansas, USA
Oct 25, 2014, door mmaheadliner

Marloes Coenen heeft vrijdag 24 oktober haar debuut bij ’s werelds grootste Mixed Martial Art-organisator Bellator opgesierd met een klinkende zege. De Italiaanse Annalisa Bucci had in het Amerikaanse Kansas geen schijn van kans tegen de verwurging van de Amsterdamse. Zie video...


Boek 'Peter Aerts - The Dutch Lumberjack'. Uit 15 november 2014.
Oct 10, 2014, door mmaheadliner

Waar Badr Hari vanwege zijn gedragingen buiten de ring voor vele Nederlanders de bekendste K-1-vechter is, is Peter Aerts voor de liefhebbers de beste. De drievoudig wereldkampioen is dan ook de ware ambassadeur voor deze vechtsport. Tijd dus voor deze riant geïllustreerde biografie.


Bbiografie van Rayen 'Tru Bala' Simson
Oct 10, 2014, door mmaheadliner

De biografie van Rayen 'Tru Bala' Simson nu te koop.


COMBATE AMERICAS BECOMES FIRST FIGHT PROGRAM IN HISTORY TO WIN A MAJOR TV AWARD
Aug 8, 2014, door mmaheadliner

COMBATE AMERICAS (Latino MMA reality show) ... BECOMES FIRST FIGHT PROGRAM IN HISTORY TO WIN A MAJOR TV AWARD BEATS MARK BURNETT’S THE VOICE FOR “BEST VARIETY OR REALITY SHOW” AT 29TH ANNUAL IMAGEN AWARDS


NIET ÉÉN MAAR LIEFST TWEE WERELDTITELGEVECHTEN IN DE BOKSRING VAN CARRE
Aug 8, 2014, door mmaheadliner

Al aangekondigd was dat Rafik Harutjunjan de macht wil grijpen in het weltergewicht. De keuzeheren van de World Boxing Federation staan versteld van de progressie, die de jonge Brabander doormaakt en hebben hem als eerste kandidaat voor de vacante wereldtitel aangewezen. En de alom gerespecteerde reputatie van de Ben Bril Memorial was daarbij een pre. Men was bereid de entrance-fee en de financiele vergoedingen aan officials etc voor zo’n gevecht bij te stellen en op een acceptabel niveau te brengen. Er wordt nu druk onderhandeld met de eerste uitdager bij de WBF.

Bij verrassing ontstond een tweede plan. In de besprekingen met de WBF bracht de organisatie ook de Limburger Gevorg Khatchikian ter sprake. Wellicht…wellicht was dat ook een optie om het programma extra cachet te geven. Hij had het jeugd wereldkampioenschap in zijn bezit, was de leeftijd van 23 jaar ontgroeid en bevestigde onlangs in Bristol de stijgende prestatie-lijn door grote indruk te maken tegen James DeGale. Algemeen beschouwd als de nieuwe coming-man in Engeland. Het werd een moordend gevecht dat Gevorg nipt verloor. De WBF had wel oren naar het voorstel, ook die titel was bij toeval vacant, en stemde in, mits de Oostenrijker Gogi Knezevic (26-5-1) door hem zou worden uitgedaagd in het middengewicht. Die was intercontinental kampioen en had recht op een titelgevecht. Prima, dat was geen probleem voor Khatchikian en zijn trainer Patrick Driessen. Met Knezevic is al overeenstemming bereikt.


Results Girls S-Cup
Aug 8, 2014, door mmaheadliner

Results Girls S-Cup Shootboxing, Tokyo 2 augustus met Lorena Klijn: Jiwaen Lee (R3 - Split Dec.) Lorena Klijn


WERELDTITELGEVECHT  IN BOKSRING CARRE?
Jul 16, 2014, door mmaheadliner

De klassieker in het Koninklijke theater Carré moet weer een hoogtepunt worden met het bescheiden aanbod van boksers. Vorig jaar lukte het wereldkampioen kickboksen Nieky ,the natural’ Holzken voor het eerst als Olympisch bokser aan het programma toe te voegen maar dat lukt helaas op maandag 13 oktober niet nog een keer. De Brabander heeft zijn gage van destijds verhoogd. Voor de organisatie is de limiet bereikt. Het zou onverantwoord zijn daarop in te gaan. Einde verhaal dusl


Struve valt flauw voor partij UFC 175
Jul 6, 2014, door mmaheadliner

Op de UFX 175 dat 5 juli in Las gVeas zou plaatsvinden is Stefan Struve vlak voor zijn partij flauwgevallen, waardoor de partij niet doorging.


Contact

Abonnementen RingSports info@hartstudio.nl
 YouTube Facebook Twitter